Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah. Olursa mucize çocuk olacak dedi. Pazartesi’den Perşembe’ye 6 mm Perşembe’den Cuma’ya 5 mm büyüdü. Doktorum bir dahaki aya bırakmıştı. Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın. Ama ben olacağını düşünüyorum hiç umutsuzluğa kapılmadım. Sizin de içiniz ferah olsun
Kız ben gebeyim . İkiz ❤️ Darısı sana

Ben sana birşey söylimmi rahim inceliği ve ya kalınlığının en güzel ve sağlıklı çözümü soğan kürüdür. Bunu bilir bunu söylerim.
Onu ben 1 hafta denedim ama daha fazla içemedim sütlü maydanoz buharı yaptım şimdi bir-tek acı elmayagi kaldi iltihap varsa dökülsün diye malesef antibiyotik fitil bir ise yaramıyor

Bugün güne kasık ağrısıyla başladım göğüslerimde hafif inceden sızlama var bklm insAllah spermle yumurta buluşmuş kutlama yapıyorlardr da ondandır ağrı :rolleyes: :halay:
Akıntı bende yumurta çatlayinca daha yoğun oluyor galiba islaklik hissediorum uygulamada cumaya yumurtlama testini pozitif yazinca çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi hamile kalma şansı yüksek diyor biz üç günü değerlendirdik 🙈😀
Bugün de lh testi yapayım mi sizce kızlar

Bugün güne kasık ağrısıyla başladım göğüslerimde hafif inceden sızlama var bklm insAllah spermle yumurta buluşmuş kutlama yapıyorlardr da ondandır ağrı :rolleyes: :halay:
Akıntı bende yumurta çatlayinca daha yoğun oluyor galiba islaklik hissediorum uygulamada cumaya yumurtlama testini pozitif yazinca çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi hamile kalma şansı yüksek diyor biz üç günü değerlendirdik 🙈😀
Bugün de lh testi yapayım mi sizce kızlar
Catlatma iğnesi yada sonrası yumurtlama akıntısı hiç gelmedi asilama sonrasıda gelmedi 🤔🤔🤔

Canım fitili iyice ileri it. Vajina ağzında bırakma ve yerleştirdikten sonra bir süre sonra ayağa kalkma. Ben de aşılama yaptırdım şuan ikiz gebeyim. Doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ama dayanamadım ve Aşılamanın 11. Günü test yapmıştım. Pozitifi görmüştüm. Adeti beklemenegerek yok test için. Ama adet olacaksan adet tarihinde olacaksın. İnşallah bu ay gebe kalırsın ❤️
Yumurtam çatladıktan genelde 14 gün sonra adet olur ya canım benim. De öyleydi , şimdi ilaçla iki gün erken büyüdü ve Çatlayma iğnesi vurdum yine de aynı gün mü adet bekleyeceğim ?🙄

Canım fitili iyice ileri it. Vajina ağzında bırakma ve yerleştirdikten sonra bir süre sonra ayağa kalkma. Ben de aşılama yaptırdım şuan ikiz gebeyim. Doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ama dayanamadım ve Aşılamanın 11. Günü test yapmıştım. Pozitifi görmüştüm. Adeti beklemenegerek yok test için. Ama adet olacaksan adet tarihinde olacaksın. İnşallah bu ay gebe kalırsın ❤
Baya ileri itmeme ragmen akinti olarak geliyo canim yinede bide bu ilac adet agrisi yapiyo mu kasiklarim adet olacak gibi agriyo ara ara

X