Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay letu diye ilac kullandim onunla aşılama oldum doktor dedi senin ve esinin suanlil güzel dedi umarım tutar...
bizimkisi sebepsiz inferlitide bi yani konulmadı
Kisiye gore farkli igneler ilaclar veriyorlar, ben de klomen kullandim simdi , 2 ekimde hadtaneye gidicem bakalim hayırlısı artık.

Asilama da, bana da ilk defa bu kadar tepki veren oldu demişti. Doktorlar da rahatlatmak için yalan söylüyor demek ki. Elimizden bisey gelmiyor ki varsa çilemiz çekiyoruz.
Aşılama yapan doktor robot gibiydi..sanki duvara çivi çakıyordu allah merhamet sahibi insanları karşımıza cikarsin

Ben normal çektirdim anestezi vermediler ama çok ağrımadı adet ağrımın ilk günü gibiydi. Sadece kalkınca biraz midem bulanmıştı.
İleri düzey vajinusmustum canım 2 yıl öncesine kadar. O yüzden yumurta takipleri bile çok zor geldi bana. Vajinusmustan 6500 tl ile tedavi olup kurtuldum. Sanıyordum ki hemen bebeğim olacak. Maalesef o zorluktan sonra bu çıktı bu sefer de . Ama hamd olsun Rabbime, canımız sağ şükür, maddi olarak da sıkıntımız yok. Bu da bizim imtihanımız yapacak birşey yok

Kaderimiz aynı ama ben kendi kendime yendim çok para istediler tedavi için ilişkide sorun yaşamıyorum ama doktor kontrolünde korkuyor insan ister istemez

Benimde bu ay olmazsa aralık ayıni ayıni bekliycem mecbur inşallah gerek kalmaz...
Aşılamada tutmayınca, daha raporumun süresi olduğu için bu ayı klomenle geciricez muhtemelen, bir dahaki aya yine asilama yaparlar diye tahmin ediyorum,. Ama tabi inşallah ona kalmadan olur bebegimiz

O da ne kadar pahalıymış, tip resmen ticarethane gibi. Ne paralar dökülüyor.

Allah hepimize sağlık versin önce gerisi her zaman bir şekilde hallolur kızlar.Bir de nasipten öte köy olmaz demişler. Bir yerlerde bizi bekliyor nasibimiz .

rengarenk44 doktorum aşılama olduğum gün akşamı birliktelik önerdi. Hatta ertesi gün ve bir gün sonrayı da değerlendirdik
Bizim doktor hic oyle bir oneride bulunmadi. Bende sasirdim. Esimde doktor soylemedi diye tutunmasini engeller diye yapmak istemiyo. Napacagimi sasirdim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…