- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.361
Kisiye gore farkli igneler ilaclar veriyorlar, ben de klomen kullandim simdi , 2 ekimde hadtaneye gidicem bakalim hayırlısı artık.Ben bu ay letu diye ilac kullandim onunla aşılama oldum doktor dedi senin ve esinin suanlil güzel dedi umarım tutar...
bizimkisi sebepsiz inferlitide bi yani konulmadı
Aşılama yapan doktor robot gibiydi..sanki duvara çivi çakıyordu allah merhamet sahibi insanları karşımıza cikarsinAsilama da, bana da ilk defa bu kadar tepki veren oldu demişti. Doktorlar da rahatlatmak için yalan söylüyor demek ki. Elimizden bisey gelmiyor ki varsa çilemiz çekiyoruz.
Ben normal çektirdim anestezi vermediler ama çok ağrımadı adet ağrımın ilk günü gibiydi. Sadece kalkınca biraz midem bulanmıştı.Ben anestezili çektirdim. Diğerini hiç yapamazdım
Inşallah canım benim bu eylül bize uğurlu gelir insallahİnşallah canım tutar da ö güzel kokuyu içimize çekmek nasip olur bebişlerimizin
Benimde bu ay olmazsa aralık ayıni ayıni bekliycem mecbur inşallah gerek kalmaz...Kisiye gore farkli igneler ilaclar veriyorlar, ben de klomen kullandim simdi , 2 ekimde hadtaneye gidicem bakalim hayırlısı artık.
Aminnnnnnnİnşallah canım tutar da ö güzel kokuyu içimize çekmek nasip olur bebişlerimizin
Benim sonrasinda hic agri. Olmadi korktuğum için kastım kendimi o aleti görünce aslında kasmasan acı hissetmiyorum diyorlarBen normal çektirdim anestezi vermediler ama çok ağrımadı adet ağrımın ilk günü gibiydi. Sadece kalkınca biraz midem bulanmıştı.
İleri düzey vajinusmustum canım 2 yıl öncesine kadar. O yüzden yumurta takipleri bile çok zor geldi bana. Vajinusmustan 6500 tl ile tedavi olup kurtuldum. Sanıyordum ki hemen bebeğim olacak. Maalesef o zorluktan sonra bu çıktı bu sefer de . Ama hamd olsun Rabbime, canımız sağ şükür, maddi olarak da sıkıntımız yok. Bu da bizim imtihanımız yapacak birşey yokBen normal çektirdim anestezi vermediler ama çok ağrımadı adet ağrımın ilk günü gibiydi. Sadece kalkınca biraz midem bulanmıştı.
Kaderimiz aynı ama ben kendi kendime yendim çok para istediler tedavi için ilişkide sorun yaşamıyorum ama doktor kontrolünde korkuyor insan ister istemezİleri düzey vajinusmustum canım 2 yıl öncesine kadar. O yüzden yumurta takipleri bile çok zor geldi bana. Vajinusmustan 6500 tl ile tedavi olup kurtuldum. Sanıyordum ki hemen bebeğim olacak. Maalesef o zorluktan sonra bu çıktı bu sefer de . Ama hamd olsun Rabbime, canımız sağ şükür, maddi olarak da sıkıntımız yok. Bu da bizim imtihanımız yapacak birşey yok
Aşılamada tutmayınca, daha raporumun süresi olduğu için bu ayı klomenle geciricez muhtemelen, bir dahaki aya yine asilama yaparlar diye tahmin ediyorum,. Ama tabi inşallah ona kalmadan olur bebegimizBenimde bu ay olmazsa aralık ayıni ayıni bekliycem mecbur inşallah gerek kalmaz...
O da ne kadar pahalıymış, tip resmen ticarethane gibi. Ne paralar dökülüyor.İleri düzey vajinusmustum canım 2 yıl öncesine kadar. O yüzden yumurta takipleri bile çok zor geldi bana. Vajinusmustan 6500 tl ile tedavi olup kurtuldum. Sanıyordum ki hemen bebeğim olacak. Maalesef o zorluktan sonra bu çıktı bu sefer de . Ama hamd olsun Rabbime, canımız sağ şükür, maddi olarak da sıkıntımız yok. Bu da bizim imtihanımız yapacak birşey yok
Allah hepimize sağlık versin önce gerisi her zaman bir şekilde hallolur kızlar.Bir de nasipten öte köy olmaz demişler. Bir yerlerde bizi bekliyor nasibimiz .İleri düzey vajinusmustum canım 2 yıl öncesine kadar. O yüzden yumurta takipleri bile çok zor geldi bana. Vajinusmustan 6500 tl ile tedavi olup kurtuldum. Sanıyordum ki hemen bebeğim olacak. Maalesef o zorluktan sonra bu çıktı bu sefer de . Ama hamd olsun Rabbime, canımız sağ şükür, maddi olarak da sıkıntımız yok. Bu da bizim imtihanımız yapacak birşey yok
Eşim askere gidecek canım o yüzden yoksa devam ederdimAşılamada tutmayınca, daha raporumun süresi olduğu için bu ayı klomenle geciricez muhtemelen, bir dahaki aya yine asilama yaparlar diye tahmin ediyorum,. Ama tabi inşallah ona kalmadan olur bebegimiz
Malesef canım 6.500 iyi yapmış tedavisini normalde daha fazlaO da ne kadar pahalıymış, tip resmen ticarethane gibi. Ne paralar dökülüyor.
2 yıl önceki fiyat bu. Şimdi ne kadar bilmiyorumMalesef canım 6.500 iyi yapmış tedavisini normalde daha fazla
Amin insallah cnm bende bir ümitle bekliyorum bu ayCanım harika bir haber bu inşallah bu ay güzel haberlerini alırız
Amin insallah cnm bende bir ümitle bekliyorum bu ayklomen kullanırken ilişkiye girilmez mi girilir mi cnm
Canım biz gün aşırı devam ettik çatlatma iğnesinden önce de. Bana sorarsan pr yok :) zaten hamileyim bin şükür. Darısı sizlereAmin insallah cnm bende bir ümitle bekliyorum bu ayklomen kullanırken ilişkiye girilmez mi girilir mi cnm
Bizim doktor hic oyle bir oneride bulunmadi. Bende sasirdim. Esimde doktor soylemedi diye tutunmasini engeller diye yapmak istemiyo. Napacagimi sasirdim acikcasirengarenk44 doktorum aşılama olduğum gün akşamı birliktelik önerdi. Hatta ertesi gün ve bir gün sonrayı da değerlendirdik
Bu tedavide gördüğüm her doktor farkli bir şey söylüyor, farklı yöntemler deniyor canım.Bizim doktor hic oyle bir oneride bulunmadi. Bende sasirdim. Esimde doktor soylemedi diye tutunmasini engeller diye yapmak istemiyo. Napacagimi sasirdim acikcasi