- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.341
İnşallah. Ben de çok zorlanacağım 2. aşılama olursa :-(Inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir birdaha o masaya oturmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Ben de çok zorlanacağım 2. aşılama olursa :-(Inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir birdaha o masaya oturmak istemiyorum
Bana cuma günü önerdiler bende işimi şansa bırakmasam mi ki ilişki olsa birsey olur mu acaba@rengarenk44 doktorum aşılama olduğum gün akşamı birliktelik önerdi. Hatta ertesi gün ve bir gün sonrayı da değerlendirdik
Ben vajinismusum canım rahim filmini bile ağlaya ağlaya çektirdim vajinal ultrosona alışmıştım ama ama ı koltuktan korkuyorumİnşallah. Ben de çok zorlanacağım 2. aşılama olursa :-(
Yeteki tutsun canum herseye razıyım Ben bu bebek icin neler yapmadım ki vajinismusum ben rahim filmi bile çektirdim bi doğsun isiracam heryeriniHayırlısı olsun bakalım. Bende bu akşam fitil kullanmaya başlayacağım.Sevmiyorum fitili ama napalım başka vermiyor dr.um
Bende geçmiş vajinusmus hastasıyım canım. Her ne kadar tedavi olmuş olsam da vajinusmus konusunda, yine de muayene bana da psikolojik olarak çok zor geliyor.Ben vajinismusum canım rahim filmini bile ağlaya ağlaya çektirdim vajinal ultrosona alışmıştım ama ama ı koltuktan korkuyorum
Malesef her doktor bu konuda anlayışlı olmuyor bende tedavi oldum ama canım yandigimda ıllaki kendini kasiyorum sen vajinismus değilsin diyorlarBende geçmiş vajinusmus hastasıyım canım. Her ne kadar tedavi olmuş olsam da vajinusmus konusunda, yine de muayene bana da psikolojik olarak çok zor geliyor.
Doktorum vajinusmus geçmişimden dolayı sağolsun hep dikkatli davranıyor. Ama yine de kasıyorum kendime.Malesef her doktor bu konuda anlayışlı olmuyor bende tedavi oldum ama canım yandigimda ıllaki kendini kasiyorum sen vajinismus değilsin diyorlar
Vajinismus olsa da, olmasa da insan , çok zor o rahim filmi. Hic acımadı diyenlere şaşırıyorum. Birdaha isterlerse bayıltıp yapan bi yerde yaptıracam.Doktorum vajinusmus geçmişimden dolayı sağolsun hep dikkatli davranıyor. Ama yine de kasıyorum kendime.
Ben anestezili çektirdim. Diğerini hiç yapamazdımVajinismus olsa da, olmasa da insan , çok zor o rahim filmi. Hic acımadı diyenlere şaşırıyorum. Birdaha isterlerse bayıltıp yapan bi yerde yaptıracam.
Iyi bari :) bekarken hiç doktora gitmezken, şimdi kadın doğumdan çıkamıyoruz. Allah emeklerimizi cektiklerimizi zayi etmesin inşallahBen anestezili çektirdim. Diğerini hiç yapamazdım
Anestezisi 600 den başlıyordu ben yaptiramadim.Ben anestezili çektirdim. Diğerini hiç yapamazdım
Acımaması imkansız içine konulan alet benim canım ı çok yakmıştı canım acıdıkça ben kendimi kastımVajinismus olsa da, olmasa da insan , çok zor o rahim filmi. Hic acımadı diyenlere şaşırıyorum. Birdaha isterlerse bayıltıp yapan bi yerde yaptıracam.
Ben de 520 civarı birşey ödedimAnestezisi 600 den başlıyordu ben yaptiramadim.
O da cidden pahaliymis . Aslinda zaten bu sure cok pahali. 100 liralik sey icin 40 kere dusunurken 1000 tl yi 10 tl gibi harcadik ignelere. Daha bu da başlangıç.Anestezisi 600 den başlıyordu ben yaptiramadim.
Bildiğin ortalık oldum Vajinusmusta eşimi yaklaştırmazken bu tedaviler sayesinde görmeyen kalmadıIyi bari :) bekarken hiç doktora gitmezken, şimdi kadın doğumdan çıkamıyoruz. Allah emeklerimizi cektiklerimizi zayi etmesin inşallah
Asilama da, bana da ilk defa bu kadar tepki veren oldu demişti. Doktorlar da rahatlatmak için yalan söylüyor demek ki. Elimizden bisey gelmiyor ki varsa çilemiz çekiyoruz.Acımaması imkansız içine konulan alet benim canım ı çok yakmıştı canım acıdıkça ben kendimi kastım
Bana ilişki demedi hiç bizde üstelemedik.Gerek yok bir tanesi bile yeter döllemek için dedi. sen ama yine de kendi doktorunun önerdiğini yap bence.Bana cuma günü önerdiler bende işimi şansa bırakmasam mi ki ilişki olsa birsey olur mu acaba
Ben bu ay letu diye ilac kullandim onunla aşılama oldum doktor dedi senin ve esinin suanlil güzel dedi umarım tutar...O da cidden pahaliymis . Aslinda zaten bu sure cok pahali. 100 liralik sey icin 40 kere dusunurken 1000 tl yi 10 tl gibi harcadik ignelere. Daha bu da başlangıç.
Aynen ben de ondan bahsediyordum malesef. Inşallah güzel güzel bebecikler gelir, sağlıklı.Bildiğin ortalık oldum Vajinusmusta eşimi yaklaştırmazken bu tedaviler sayesinde görmeyen kalmadı
İnşallah canım tutar da ö güzel kokuyu içimize çekmek nasip olur bebişlerimizinYeteki tutsun canum herseye razıyım Ben bu bebek icin neler yapmadım ki vajinismusum ben rahim filmi bile çektirdim bi doğsun isiracam heryerini