Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben vajinismusum canım rahim filmini bile ağlaya ağlaya çektirdim vajinal ultrosona alışmıştım ama ama ı koltuktan korkuyorum😔😔😔
Bende geçmiş vajinusmus hastasıyım canım. Her ne kadar tedavi olmuş olsam da vajinusmus konusunda, yine de muayene bana da psikolojik olarak çok zor geliyor.

Bende geçmiş vajinusmus hastasıyım canım. Her ne kadar tedavi olmuş olsam da vajinusmus konusunda, yine de muayene bana da psikolojik olarak çok zor geliyor.
Malesef her doktor bu konuda anlayışlı olmuyor bende tedavi oldum ama canım yandigimda ıllaki kendini kasiyorum sen vajinismus değilsin diyorlar

Doktorum vajinusmus geçmişimden dolayı sağolsun hep dikkatli davranıyor. Ama yine de kasıyorum kendime.
Vajinismus olsa da, olmasa da insan , çok zor o rahim filmi. Hic acımadı diyenlere şaşırıyorum. Birdaha isterlerse bayıltıp yapan bi yerde yaptıracam.

Acımaması imkansız içine konulan alet benim canım ı çok yakmıştı canım acıdıkça ben kendimi kastım
Asilama da, bana da ilk defa bu kadar tepki veren oldu demişti. Doktorlar da rahatlatmak için yalan söylüyor demek ki. Elimizden bisey gelmiyor ki varsa çilemiz çekiyoruz.

O da cidden pahaliymis . Aslinda zaten bu sure cok pahali. 100 liralik sey icin 40 kere dusunurken 1000 tl yi 10 tl gibi harcadik ignelere. Daha bu da başlangıç.
Ben bu ay letu diye ilac kullandim onunla aşılama oldum doktor dedi senin ve esinin suanlil güzel dedi umarım tutar...
bizimkisi sebepsiz inferlitide bi yani konulmadı

X