Ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar

Kızlar ovitrelle iğne vurulduktan sonra duş almanın sakıncası var mı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cvp

doktor yumurta takibi yapıyodu işte ilk kontrole gittim sanırsam benimde aynı 15. Gündü moralim bozulmuştu netten araştırmıştım normalde başka zamanda yapılıyormuş aslında ama ben hemen o gün başlamıştım doktor 2gün sonra tekrar çağırmıştı o zamana kadar günde 3 kere 9tane kuru inciri ikiye bölüp kaynatıp suyunu içmiştim gittiğimde doktorum çok güzel dedi çatlatma iğnesi verdi adı da otrivelle vuruldum gün aşırı ilişki verdi ve iğneden sonra 36. Saat de ilişkiyi kaçırma dedi ben ilşiki sonrası ayaklarımı duvara diklemiştim spermler dışarı akmasın diye sonra adetim bir gün geçti kan testi yaptım pozitif çıktı
insallah bende hamıle kalırım dün iğne oldum bu sabah ilişkı oldu

İnşallah canım ümitlendirmek gibi olmasın ama bende aynıydım bi bel ağrısı vardı ki kesin dedim regl olacak sivilcem bile çıkmıştı hatta sonra merak ettim işte gittim kan testi yaptırdım hcg seviyesi 246 çıktı
iğneden 1 gün sonra bel agrısı normal mi ve iğneden kaç saat sonra ilişkı oldu sizin tesekkürler

Merhaba hanımlar bu iğneyi olan herkes 36 saat sonra mı ilişkiye girdi acaba ?
Yok hayır yumurta 36 saati inde catliyormus ben gece 12 de vuruldum sabah ilişki demişti doktor 36 saat sonra demedi zaten sperm içerde 2 güne kadar yasayabilirmis o yüzden ilişkiden sonra catlasa bile yumurtaniz döllenme ihtimali yüksek çünkü sperm içerde olmuş oluyor

Yok hayır yumurta 36 saati inde catliyormus ben gece 12 de vuruldum sabah ilişki demişti doktor 36 saat sonra demedi zaten sperm içerde 2 güne kadar yasayabilirmis o yüzden ilişkiden sonra catlasa bile yumurtaniz döllenme ihtimali yüksek çünkü sperm içerde olmuş oluyor
Ben bu sabah vurdurdum doktor yarın akşam ilişki olacak, bugün yok dedi. Yani 36 saat sonra dedi ama benim kasıklarım belim ağrıyor şuan ve şeffaf akıntım da geldi gündüz. Doktoru mu dinlesem ne yapsam bilemedim

Ben bu sabah vurdurdum doktor yarın akşam ilişki olacak, bugün yok dedi. Yani 36 saat sonra dedi ama benim kasıklarım belim ağrıyor şuan ve şeffaf akıntım da geldi gündüz. Doktoru mu dinlesem ne yapsam bilemedim
Yeni gördüm mesajını kusura bakma bugün akşam olaydı bide sabah olurdu akıntı bel karın kasık ağrısı olabiliyor yumurta catladigi için ama doktorun öyle dediyse bilemem benimki 12 de vurul iğnenin sabah ilişki demişti ki 12 saat bile olmuyordu sabaha kadar ha bu ay benim tutmadı kist oluştu yumurtanın biri catlamadiginda için ama bakalım sen de doktorunuza dinle bakalım hayirlisi

iğneden 1 gün sonra bel agrısı normal mi ve iğneden kaç saat sonra ilişkı oldu sizin tesekkürler
Canım doktor üç gün üst üste ilişki vermişti sonra bi gün ara sonra iki gün yine üst üste ilişki demişti iğneden 36 saat sonra ilişki demedi ama ben nette okumuştum yinede 36 saat sonra ilişki oldu bu arada Bn incir kürü de yapmıştım bel sprım da vardı kasık da sancı da vardı hatta regl olacak sanmıştım

Kozlar aşılamam olalı 10 gün oldu başlarda gebelik testinde ikinci çizgi hafif silik çıkıyordu şimdi yaptım ikinci çizgi hiç yok tutmamış demi

Bende 3 defa klomen kullandim 1kere igne olmustum klomen kullandigimda. Bu ay incir kürü yaptim 2.kez ve persmbe sabah vuruldm iğne. 1 tane istenilen büyuklükte yumrtam vardi. Dün 36.saati degerlendirdik ve bugunde degerlendirip yarin bos gecicez. Eğer tutmazsa buyük ihtimalle tüpün tıkalıdr. Çünkü geriye başka secenek kalmiyor. Ve adet olursam bitince mutlaka film cektiricem. Insaallah gerek kalmaz
Sanırım hamilesiniz tebrik ederim. İşe yaradi yani iğne

Sanırım hamilesiniz tebrik ederim. İşe yaradi yani iğne

Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsin

catlatma ignesini vurali yarin 10.gun 6.gunde idrar tahlili yaptim ikinci cizgi silikti acaba yarinda devam edermi etkisi nezaman biter
Canim bildigim kadariyla ignenin etkisi insallah oyle degildir guzel haber alirsin umarim ben gecen ay igne vurunmustum ignenin etkisiyle bile olsa silik cizgi çıkmadı oyle canim 14. Veya 16gun etkisi gecmis oluyor umarim hayirli haberler alirsin canim

Canim bildigim kadariyla ignenin etkisi insallah oyle degildir guzel haber alirsin umarim ben gecen ay igne vurunmustum ignenin etkisiyle bile olsa silik cizgi çıkmadı oyle canim 14. Veya 16gun etkisi gecmis oluyor umarim hayirli haberler alirsin canim
yaptim canim etkisi gecmis bugun 10.gun bakalim hergun yapacagim degisiklik olacakmi

X