Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E Eliifdmr merhaba..
Çatlatma ignesiyle hamilelik sansını arttırıyorsunuz.. Hamilelik biraz kısmet işi inanın. Tıp sadece şansı arttırmaya çalışıyor. Tüm imkanları deneyeceksiniz. Kısmetinizde varsa hamile kalırsınız. Olmazsa moralinizi sakın bozmayın.. Bir sonraki aşama zaten hekiminizin önerisine göre aşılama ve sonra tüp bebek.. Denemeye devam.. Umarım en kısa zamanda isteğiniz gerçekleşir..
E Eliifdmr
2 kez çatlatma ile 1 kez aşılama ve 2 kez tüp bebek ile denedik. Henüz ne kendiliginden, ne de bu yöntemlerle gebelik hiç olmadı. Bunları moralinizi bozmak icin yazmıyorum. Dediğim gibi tıp bize yardımcı olmaya calisiyor ama bence kısmet tamamen. Istediğimiz kadar uğraşalım gelmeyeceği varsa gelmiyor. Olmamasınin altında yüzlerce sebep olabilir. Ama en önemlilerinden biri de stres. Hatta olması için bile bilinc altımızda stres yaratıyoruz. O yüzden herşeyi oluruna bırakın. Vakti geldiğinde zaten gelecektir bebiş. Kendinizi illa olmalı diye yıpratıp strese sokmayın. Herşeyin hayırlısı.. Moral bozmayın sakın. Siz elinizden geleni yapın, inancınıza gore de dua edin..
Canım merhaba, ben de geçen cumartesi ovitrelle oldum, pazar pazartesi ve Salı'yı değerlendirdik, 9. Günüm bugün, pazar gününe adet bekliyorum ama inşallah gelmez:) sen de yüreğini ferah tut, bu ay olmazsa sonraki aylarda olur, Allah gönlüne göre versin canım, hayırlı haberlerde buluşalım inşallahMerhaba kızlar 2 yıldir cocuk istiyoruz bugn 4 saat önce nihayetinde bı çatlatma iğnesi vurundum. Doktorum yarın akşam ilişkiye girin dedi. Bu iğneyi vurunup hamile kalanlarimiz varsa lütfen yazın biraz da olsa içimi rahatlatmak istiyorum
Canım merhaba, ben de geçen cumartesi ovitrelle oldum, pazar pazartesi ve Salı'yı değerlendirdik, 9. Günüm bugün, pazar gününe adet bekliyorum ama inşallah gelmez:) sen de yüreğini ferah tut, bu ay olmazsa sonraki aylarda olur, Allah gönlüne göre versin canım, hayırlı haberlerde buluşalım inşallah
Tamam canım benim hayırlısı olsun inşallahBende çok sabırsızlanıyorum bu ay ne olacak diye. Bunu beklemek bam başka birsey. Umarım bu ay hayırlı haberler alırız senden bekliyorm buraya yorum atmanii bana ne sonuç alırsan yaz lütfen .
Sevgili hanımlar,
Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi?
Benim 13. Gün silik çizgi çıkmıştı, iki gün bekleyin testi tekrarlayın sabah ilk idrarınızlaSevgili hanımlar,
Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi?
Evet çok yoruldk ama beklemekten başka caremiz yok. Sabırlı olcaz rabbim vermiştir bizede bı gün bı saatÇok yorulduk arkadaşım
Benim 13. Gün silik çizgi çıkmıştı, iki gün bekleyin testi tekrarlayın sabah ilk idrarınızla[/QUOTE
Çok teşekkür ederim yarınn yapacağım
Umarım pozitif çıkar canm belki geç olmuştur adetten sonra çıkabilir umudunu yitrmeBenimde bugun çatlatma iğnesınden sonraki 15. Günüm dün kan verdim 0.287 çıktı Adetin gecmesını beklıycem Bir Umut..
Evet biraz düşük ama daha birsey söylemek için erken adetini bekle. Bu kadar hergun test yapıp yıpratmamak lazm benimde 8 günüm adet gunümü beklicem inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızKızlar çatlatma iğnesinin 9. Gunu 5,73 cıktı 10.gunu 1,20 cıktı bugun 12. Günü 2,30 cıktı,10. Günden 12. Yanı bugüne yukselmis sizce gebelık olma şansı olabılır mı?biliyorum değer dusuk
Bugünde Çatlatma iğnesınden sonrakı 16.Günnüm bugunde Negatif Bir Sonraki aya tekrar deniyeceğim büyük ihtimal. İğneden 12 gün snra sonuc alanlar olmuş canım ben ümidimi kaybettim bu aydanUmarım pozitif çıkar canm belki geç olmuştur adetten sonra çıkabilir umudunu yitrme