- 3 Kasım 2014
- 319
- 182
- 83
- 40
- Konu Sahibi kronikuykucu
İnşallahBeklemek cok zor ama bekleyısımız guzel olur inşallah sonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBeklemek cok zor ama bekleyısımız guzel olur inşallah sonu
Dayanamadım az önce bir test yaptım. Herhalde iğnenin etkisi sürüyor daha, çok çok çok silik bir çizgi çıktı.İnşallah
Kacinci gun cnm bende yaptim bugun 10. Gun bende de silik bir cizgi ciktiDayanamadım az önce bir test yaptım. Herhalde iğnenin etkisi sürüyor daha, çok çok çok silik bir çizgi çıktı.
Benim de iğneden sonraki 10.günüm canımKacinci gun cnm bende yaptim bugun 10. Gun bende de silik bir cizgi cikti
Resmini atsana cnm bakalim nasilBenim de iğneden sonraki 10.günüm canım
Sen de mi 27 Ekimde iğne oldun?
Attım çöpe canım, gerçek pozitifi gördüğümde atmak nasip olur inşallah...Evet
Resmini atsana cnm bakalim nasil
Ben yarın yapıcam bakalım nolcak. Kızlar göğüslerim sızlıyor adet olmadan önce ağrırdı dokunamazdım şimdi sızlıyor acaba iğnenin mi etkisi var adetmi olucam offfBenim de iğneden sonraki 10.günüm canım
Sen de mi 27 Ekimde iğne oldun?
Valla canım ben vurunduktan bi kaç saat sonra kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Benim Dr klomen den sonra bidaha çağırdı yumurta takibi yaptı iğneyi verdi bidaha çağırmadı hayırlısı olur inşallahMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi
teşekkür ederim canım hayırlısı olur inşallah beklemek en zoruBen yarın yapıcam bakalım nolcak. Kızlar göğüslerim sızlıyor adet olmadan önce ağrırdı dokunamazdım şimdi sızlıyor acaba iğnenin mi etkisi var adetmi olucam offf
Valla canım ben vurunduktan bi kaç saat sonra kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Benim Dr klomen den sonra bidaha çağırdı yumurta takibi yaptı iğneyi verdi bidaha çağırmadı hayırlısı olur inşallah
Bir kere çağırması yetmiş demek yumurtanız büyümüş çok şükür. Defalarca gidip yumurta gelişmeyebilirdi de...Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi
Aynı zamanda olmusuz canımmıgnemızı :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi
Merhaba adetleriniz düzenli mı.. öyleyse neden çatlatma iğnesi veriliyormerhaba arkadaslar 4aydir bebis istiyoruz 5.ayimiza girdik adetimin 3.gunu bugun tum hormon degerlerim cok guzelmis yani dr oyle soyledi.bn biraz aceleci oldugum icin 2.ay klomen verdi doktor.pesine igne yazdi ben kullanmak istemiyorum dedim burdan cok yorum okumustum agrisi cok oluyo diye.doktorda kendi kendine catlamasini da bekleyebilirsin tabiki bu igne sadece catladigi gunu kesinlestirmek icin,yumurtanin gereksiz buyuyup kaliteli halini kacirmama ihtimalini artirmak icin dedi vurulmadim.1 ay ara verdik ilaca.gecen ay yine klomen kullandim yine igne vurulmadm.bu ay yine yazdi (6 aya kadar problem olmaz dedi)
sizce igneyi vurdurmalimiyim? kullananlar varsa cok asiri agri yapiyomu? acikcasi catlamada problemim yoksa niye vurulumki diye dusunuyorum ama zamaninda catliyomu noluyo onu bilemiyorum yorumlarinizi bekliyorum
evet canım 3 kasım iğne günü :) bat 17 kasım inşallah güzel haberler veririz :)Aynı zamanda olmusuz canımmıgnemızı :)
İnşallah canım inşallahevet canım 3 kasım iğne günü :) bat 17 kasım inşallah güzel haberler veririz :)
Canım test için erken bence adet günün bir geçsin testi tekrarlarsın. Bazılarında erken de sonuç veriyor ama herkeste böyle değil o yüzden bekle bakalımKızlar ben bugün test yaptım negatif çıktıadetime iki gün var çok mutsuzum
Hiç umudum kalmadı karnında da sancı başladı adet olacam belli offCanım test için erken bence adet günün bir geçsin testi tekrarlarsın. Bazılarında erken de sonuç veriyor ama herkeste böyle değil o yüzden bekle bakalım
Canım umudunu kaybetme, bu ay olmazsa sonraki ay olur inşallah. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin evlat...Kızlar ben bugün test yaptım negatif çıktıadetime iki gün var çok mutsuzum
İnşallah Canım hayırlısı olsun diyelim adet oldum şimdi aslında günüme iki gün vardı erken oldumCanım umudunu kaybetme, bu ay olmazsa sonraki ay olur inşallah. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin evlat...