• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi :63:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi :63:

Benim de iğneden sonraki 10.günüm canım Hoppa
Sen de mi 27 Ekimde iğne oldun?
Ben yarın yapıcam bakalım nolcak. Kızlar göğüslerim sızlıyor adet olmadan önce ağrırdı dokunamazdım şimdi sızlıyor acaba iğnenin mi etkisi var adetmi olucam offf
Valla canım ben vurunduktan bi kaç saat sonra kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Benim Dr klomen den sonra bidaha çağırdı yumurta takibi yaptı iğneyi verdi bidaha çağırmadı hayırlısı olur inşallah

Ben yarın yapıcam bakalım nolcak. Kızlar göğüslerim sızlıyor adet olmadan önce ağrırdı dokunamazdım şimdi sızlıyor acaba iğnenin mi etkisi var adetmi olucam offf

Valla canım ben vurunduktan bi kaç saat sonra kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Benim Dr klomen den sonra bidaha çağırdı yumurta takibi yaptı iğneyi verdi bidaha çağırmadı hayırlısı olur inşallah
teşekkür ederim canım hayırlısı olur inşallah beklemek en zoru

Bir kere çağırması yetmiş demek yumurtanız büyümüş çok şükür. Defalarca gidip yumurta gelişmeyebilirdi de...
Beni de bir kere çağırdı, çok şükür gelişmişti yumurta hemen iğne günü verdi.

En yakın zamanda güzel haberleri alalım inşallah

Aynı zamanda olmusuz canımmıgnemızı :)

merhaba arkadaslar 4aydir bebis istiyoruz 5.ayimiza girdik adetimin 3.gunu bugun tum hormon degerlerim cok guzelmis yani dr oyle soyledi.bn biraz aceleci oldugum icin 2.ay klomen verdi doktor.pesine igne yazdi ben kullanmak istemiyorum dedim burdan cok yorum okumustum agrisi cok oluyo diye.doktorda kendi kendine catlamasini da bekleyebilirsin tabiki bu igne sadece catladigi gunu kesinlestirmek icin,yumurtanin gereksiz buyuyup kaliteli halini kacirmama ihtimalini artirmak icin dedi vurulmadim.1 ay ara verdik ilaca.gecen ay yine klomen kullandim yine igne vurulmadm.bu ay yine yazdi (6 aya kadar problem olmaz dedi)
sizce igneyi vurdurmalimiyim? kullananlar varsa cok asiri agri yapiyomu? acikcasi catlamada problemim yoksa niye vurulumki diye dusunuyorum ama zamaninda catliyomu noluyo onu bilemiyorum:KK17: yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba adetleriniz düzenli mı.. öyleyse neden çatlatma iğnesi veriliyor

Back