• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gğn sayarken iğne olduğunuz günü de sayıyor musunuz?

Mesela ben geçtiğimiz Cuma günü iğne oldum. Şu an 5.günde miyim 6.günde mi? Ona göre idrar tahlilini erken yapmayayım...

Size bişey sorcam kızlar ya sürekli idrara çıkıyorum son üç gündür sizdede oluyormu acaba iğneden mi yoksa üşüttüm mü ben :KK64:
Bende aynıyım kedi idrarı gibi azcık deli ediyo beni bende üşüttüğümü düşünüyorum bazen ama hep dikkat ediyorum ayaklarımdan su torbası eksik etmiyorum battaniyenin altından çıkmıyorum bazen karnımın içi acıyo şişlik var falan filan inşallah psikolojik değildir

İnşallah psikolojik değildir. Ben de hasta olmuştum, tekrarladı. Bir haftadır grip gibiyim. Birkaç gündür öksürüğe dönüştü. Tehlikeli olur diye de öksürürken aklım çıkıyor her seferinde

Bende aynıyım kedi idrarı gibi azcık deli ediyo beni bende üşüttüğümü düşünüyorum bazen ama hep dikkat ediyorum ayaklarımdan su torbası eksik etmiyorum battaniyenin altından çıkmıyorum bazen karnımın içi acıyo şişlik var falan filan inşallah psikolojik değildir
Canım benim bitane var zaten ya çok stres ya
Aynı durumdayım iğneden mi acep ki

Back