- 3 Kasım 2014
- 319
- 182
- 83
- 40
- Konu Sahibi kronikuykucu
Canım benim bitane var zaten ya çok stres ya
Aynı durumdayım iğneden mi acep ki
Canım benim bitane var zaten ya çok stres te yapmıyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bitane var zaten ya çok stres ya
Canım benim bitane var zaten ya çok stres te yapmıyorum ama
Geçmiş olsun canm Rabbim nasip etmişse bişey olmaz izniyle canm rahat ol:)İnşallah psikolojik değildir. Ben de hasta olmuştum, tekrarladı. Bir haftadır grip gibiyim. Birkaç gündür öksürüğe dönüştü. Tehlikeli olur diye de öksürürken aklım çıkıyor her seferinde
Var derken çocuk mu :)Canım benim bitane var zaten ya çok stres ya
Cnm benimde 5. Gunum bende lavaboya zor yetisiyorum surekli sıkısık bi haldeyim karnimda davul gibi ..normalmi acaba :/Size bişey sorcam kızlar ya sürekli idrara çıkıyorum son üç gündür sizdede oluyormu acaba iğneden mi yoksa üşüttüm mü ben![]()
Evet canım bitane oğlum var onu dedim di ama ikinci içinde stres yapmıyor değilim :)Var derken çocuk mu :)
İğneden sanırım bizde aynı durumdayızCnm benimde 5. Gunum bende lavaboya zor yetisiyorum surekli sıkısık bi haldeyim karnimda davul gibi ..normalmi acaba :/
Bide iki gundur progestan basladim oda maffedio sarhos gibi geziyorum evde bu ilaclar cok zormus ya :/İğneden sanırım bizde aynı durumdayız
Allah bağışlasın canmEvet canım bitane oğlum var onu dedim di ama ikinci içinde stres yapmıyor değilim :)
Aminn canım sagolasınAllah bağışlasın canm
Bende rahim duvarı inceliği de var. Çatlatma iğnesinden üç gün sonra başladım progestana. Sana kaç gün iç dedi doktorun?Ayrıca akşam progestana başlıcam. Bebgn rahat tutunabilmesi için. Rahim duvar kalınliğimi dr sorduğumda iyi dedi ama eger rahim duvarım inceyse oda progestan ile kalınlaş hemde. Inşaallah hayırli haberler alırım. 1 bucuk yildır bebk istiyoruz bizde..
İnş. Hayırlı haberler alırız ben iğneyi vurulalı bir hafta oldu halen belim ve kasıklarım ağrıyor mide bulantısında cabası bebiş mi var hastamı olacam aklımda deli sorularAyrıca akşam progestana başlıcam. Bebgn rahat tutunabilmesi için. Rahim duvar kalınliğimi dr sorduğumda iyi dedi ama eger rahim duvarım inceyse oda progestan ile kalınlaş hemde. Inşaallah hayırli haberler alırım. 1 bucuk yildır bebk istiyoruz bizde..
Gün soylemedi canım. Ama bat 20 ekim. 20sine kadar icerim galiba. Eğer adet olursam (inşaallah da olmam) rahim filmi ćektir dedi dr. Bende cektirmeyi düşünuyorum aslında.Bende rahim duvarı inceliği de var. Çatlatma iğnesinden üç gün sonra başladım progestana. Sana kaç gün iç dedi doktorun?
Anladım canım. Hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah20 ekim demisim 20 kasım kizlar. Son regl tarihm 20ekimdi. ☺☺☺