Ovitrelle (çatlatma iğnesi) hakkında bilgisi olanlar çok acilllllll !..

benimde 5. gün bugün iğne olalı çok hafif ağrı var bende.. sanki adet olacakmışım gibi.. adet önceside olur böyle olacağımı anlarım.. çok hafif ama..

Slm. ben cuma günu çatlatma iğnesi oldum (1 gün sonra kasıklarımda hafif ağrı vardı) ve bugün (pazartesi) saat 12.30 aşılamam oldu. yani 45 saat geçti.

Son düzenleme:
ve tutmadı,
Olmadı

Üzülme arkadaşım.. Nasip böyleymiş daha zamanı varmış.. Ama 45 saat cokk yaa, yani neden okadar uzun sürdü?? Ben 29 ekimde oldum aşılamamı. 24 saat önce vurulmuştu catlatma iğnesi (ovitrelle). O gün bu gündür evde istarahatteyim ama bakalım.

Kızlarrrr, aşılama yaptıranlarr sonuçlar neler.. Hayırlı haberlerinizi bekliyorumm insaallahhh

Kızlar iğneyi vurduktan 1 gün sonrami ilişki .dr bana bugün yaptrdim pesembe cumartesi pazartesi önerdi .bide kaç yumurtaniz var

benim arim olmadi gayet normal di ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin inss

Arkadaşlar herkese selam öncelikle.hepimiz bi sonuç bi somut yaşanmışlık arıyoruz.biraZ uzun ni hikayem var.evliliğimizin 2. Yılı ilk sene korunduk 1 yıldırda bebek için uğraşıyorduk olmuyordu bulunduğum ildeki en iyi dr araştırdım ve gittim ilk gittiğimde 15 gün lekelenme yaşadım gebelikten şüphelendim strestenmiş dr adetini düZenlemeliyiz dedi kabul etmedm çünkü günü gününe olan bir adet süreci yaşıyorum.oraya gitmedim bidaha sonra medicana has bi dra gittim benden trombofili paneli diye bir test istedi bu da Allah kimseye yaşatmasın 5 6 düşük ve engelli çocuğu olanlarda genetik bozukluğu araştırıyomuş sonuç hemşire bunları Anlattığında ağlayarak çıktım hastaneden. Ordan çıkışımla bi başka dr gittim dr yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi folik asite başladım 3/6 ay civarı kullandım yine gebelik yok dr araştırmam devam etti bi ark önerisi üzerine başka bi dr gittim orda da dr eşimden sperm analzi istedi verdik onda bi sıkıntı yokmuş daha sonra o drda folik asite devam dedi bi 3 ayda oraya gittim yine sonuç yok bu arada kalp çarpıntısı yorgunluk halsizlik gibi belirtilerim olduğunu söyledim druma o da kan testi istedi kan değerim 6.6 çıktı dr gebelik için bi sıkıntı yok 2 ünite demir serumu alırsın sıkıntı olmaz dedi folik asiti bıraktıran dr tekrar devam ettirdi yine sonuç yok bi ark önerisiyle kırşehirde erdal ahat diye bi dra gittim dr a telefonda durumu anlattım gel kızım göreyim bi seni dedi tüm evraklarımı dosyaladım gittim dr bey kan değerini görünce çok kızdı bu şekilde nasıl hamile bırakılmaya çalışırsın dedib beni direk dahiliyeye yönlendrdi o şekilde hamile kalsaymışım bebeğimi kaybedebilirmişim.2-3ay civarı kan ve demir tedavsi gördüm demir serum aldım ve çok şükür ayağa kalktım.kansızlığın sebebi ise çok adet olmammış dr doğum kontrole başlattı günde 2 tane yasmin içtim bu da tam 3 ay sürdü dr artık bebek için tedaviye başlayabiliriz dedi. Adetimin 3. Günü klomen tedavisine başladık 12. Günde ovitrelle vurunmam gerekiyodu kırşehirden dönmüştüm sadece iğne için dr a gittim dr aşılama olmanız gerek dedi fakat eşinizde sıkıntı yok dklinikte derlerse sizin böyle bişeye ihtiyacınız yok fiye drumuz öyle istedi deyin dedi çıkar çıkmaz erdal beyi aradım gerek yok kızım aşılamaya sen iğneni ol gün içindede müsayit bi zamanda eşinle beraber ol dedi başka bişey yapma dedi. Ovitrellenin üzerinden 23 adetimden de 8 gün geçmişti gebelik testi yaptım ilk test negatifti eşimde bende çok üzüldük ama eşim olcak inan diyordu bigün sonra yine test yaptık o testte negatifti dr aradım kan testi yaptır kızım dedi sonra beni ara sonuçlar için dedi kan da da 4.75 çıktı yine negatif drumu aradım kızım bişey var sen 2 gün sonra tekrar test yaptır beni ara dedi sonuçlar 40.25 ti yani 3 haftalık gebelik oluşmuş. Tedavi olacak yada olan arkadaşlr durum böyle yardımcı olabildiysem ne ala Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum...

Peki birşey sorabilirmiyim kaç saat sonra ilişki oldu ?

Allah anneli babalı büyütsün hayırlı evlat olsun peki kaç saat sonra ilişki oldu ?

ovitrelle iğneyi 2 defa yaptım, ikisinde de herhangi bir ağrım olmadı, şu an hamileyim:))herkesin bünyesi birbirirnden farklı, sen olumlu düşün olumlu olsun
merhaba bende konyu okuyordum yazmak istedim. bnde ovitrelle çatlatma ğnesi oldum ilk kez. bgn iğneden sonraki 12. günüm karnım ağırıyordu sabahtan beri ama adet sancısı gbi değil. sizin belirtilernz neler oldu adetime 7 gün kaldı

Isin ozu hep belirti aradim ama hic belirtim olmadi.hatta reglime 3- 5gun kala gittim kan tahlili yaptirdim.olmadigina cok eminim bu yuzden ic camasirimda leke gorup mutsuz olmak istemedim.kendimi hazirladim ama pozitif oldu cok sukur.insallah seni de boyle olur.

inşallah canım ya.. bakalım aralık 1 adet günüm

benmde bugun karnım ağırdı aadet ağrısı gibi deildi ama. iğnenin etkisi heralde çok sızlamalar falan oluyor. göğüs uçlarım acıyor

hayırlısıyla doğumun olur inş bende iğne oldum fakat 18.gunum test yaptım negatif moralim sıfır tabiki sizde kasık ağırısı oldumu iğneden tahlil verene kadar ara ara bir ağrı
Malesef hamile değilim canım inşallah sen hamilesindir oldu ama hamile değilmişim

Hayırlı olsunnn canım benim 18.gunum iğne olalı idrar testi negatif bugnnyaptm sizin iğne sonra kaçıncı gün kan tahlili oldunuz negatif olduğu zaman kasık kağrınız oldumı

On beş gün De sürmez bence ben yillarca kullandim bu iğneyi hic on beş gün sürmedi etkisi kanda bile o kadar surmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…