Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle (çatlatma iğnesi) hakkında bilgisi olanlar çok acilllllll !..
- Konu Sahibi su2011
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
Merhaba ben çarşamba saat 22:30 da catlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra 2 gün boyunca ilişkiye girilebilir dedi ama 36 saat sonra eşim il dışındaydı aksami da misafir vardi anca bizde gece 12 de birlikte olabildik. Ignenin etkisi kaç saat sürüyor? Geç kalmış mıyız? Acil yardımcı olabilirmisiniz.kafam çok karışık
- 12 Ağustos 2016
- 260
- 176
- 103
Merhaba ben çarşamba saat 22:30 da catlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra 2 gün boyunca ilişkiye girilebilir dedi ama 36 saat sonra eşim il dışındaydı aksami da misafir vardi anca bizde gece 12 de birlikte olabildik. Ignenin etkisi kaç saat sürüyor? Geç kalmış mıyız? Acil yardımcı olabilirmisiniz.kafam çok karışık
Öncelikle canım iğnenin etkisi 10 gün kadar sürüyor fakat spermin rahimde hayatta kaldığı süre 24-48 saat civarı yanlış bilmiyorsam. Bana doktorum iğneyi vurduktan sonra ki günün gecesinden itibaren ilişki önermişti gerçi biz 2 hafta kadar yaptık ve bu gün regl olmam gerekiyordu olmadım. Ben de daha yeni başladım tedaviye çatlatma iğnesinde de bi ağrım olmamıştı
- 2 Ağustos 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
Öncelikle canım iğnenin etkisi 10 gün kadar sürüyor fakat spermin rahimde hayatta kaldığı süre 24-48 saat civarı yanlış bilmiyorsam. Bana doktorum iğneyi vurduktan sonra ki günün gecesinden itibaren ilişki önermişti gerçi biz 2 hafta kadar yaptık ve bu gün regl olmam gerekiyordu olmadım. Ben de daha yeni başladım tedaviye çatlatma iğnesinde de bi ağrım olmamıştı
- 2 Ağustos 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
- 2 Ağustos 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
- 2 Ağustos 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
Cuma günü akşam dönmüştü bizde gece 12 de birlikte olmuştuk. Neden hamile olduğunu dusunmuyosunCanım ben hamiş olduğumu henüz düşünmüyorum. Senin eşin geri döndü mü?
- 12 Ağustos 2016
- 260
- 176
- 103
Cuma günü akşam dönmüştü bizde gece 12 de birlikte olmuştuk. Neden hamile olduğunu dusunmuyosun
Canım başladı reglım.
- 2 Ağustos 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
çok üzülDüm. Inşallah önümüzdeki ay a hamile.kalırsın. her ay yeni bi umut. Yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyoruz bazen yoruldugumu hissediyorum ama yapıcak bişey yok.gitmedigimiz doktor kalmadı ama neden olmuyo anlamadım. Benimde ağrım falan var ama inşallah olmamCanım başladı reglım.
- 12 Ağustos 2016
- 260
- 176
- 103
çok üzülDüm. Inşallah önümüzdeki ay a hamile.kalırsın. her ay yeni bi umut. Yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyoruz bazen yoruldugumu hissediyorum ama yapıcak bişey yok.gitmedigimiz doktor kalmadı ama neden olmuyo anlamadım. Benimde ağrım falan var ama inşallah olmam
Canım hayırlı vakitte hayırlı evladımıza kavuşuruz inşallah. Ben tedaviye devam edecektim vaz geçtim geri. Şu sıralar hiç zamanı değil. Tabi olursa da yok demem. :)
Bende kullanıyorum çatlatma iğnesini vurunduktan sonra verdi çocuk olursa eğer tutunması için yani iyi bir ilaçmerhaba arkadaşlar doktorum bana adetimin 2. gününden itibaren klomen kullanmamı söyledi kullandım yumurtalar oluşmuş çatlatma iğnesi verdi bugün yaptırdım saat 1 de. bide estrofem verdi bunu sabah akşam iç dedi. estrofem kullanan var mı? ne için kullanılıyor?