• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle (çatlatma iğnesi) hakkında bilgisi olanlar çok acilllllll !..

Hakkı'mızda hayırlı olan neyse o olsun ... Senin ilk kullanımın mıydı ? Birde kaç yumurta vardı ?

Merhaba ben çarşamba saat 22:30 da catlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra 2 gün boyunca ilişkiye girilebilir dedi ama 36 saat sonra eşim il dışındaydı aksami da misafir vardi anca bizde gece 12 de birlikte olabildik. Ignenin etkisi kaç saat sürüyor? Geç kalmış mıyız? Acil yardımcı olabilirmisiniz.kafam çok karışık

Merhaba ben çarşamba saat 22:30 da catlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra 2 gün boyunca ilişkiye girilebilir dedi ama 36 saat sonra eşim il dışındaydı aksami da misafir vardi anca bizde gece 12 de birlikte olabildik. Ignenin etkisi kaç saat sürüyor? Geç kalmış mıyız? Acil yardımcı olabilirmisiniz.kafam çok karışık

Öncelikle canım iğnenin etkisi 10 gün kadar sürüyor fakat spermin rahimde hayatta kaldığı süre 24-48 saat civarı yanlış bilmiyorsam. Bana doktorum iğneyi vurduktan sonra ki günün gecesinden itibaren ilişki önermişti gerçi biz 2 hafta kadar yaptık ve bu gün regl olmam gerekiyordu olmadım. Ben de daha yeni başladım tedaviye çatlatma iğnesinde de bi ağrım olmamıştı

Öncelikle canım iğnenin etkisi 10 gün kadar sürüyor fakat spermin rahimde hayatta kaldığı süre 24-48 saat civarı yanlış bilmiyorsam. Bana doktorum iğneyi vurduktan sonra ki günün gecesinden itibaren ilişki önermişti gerçi biz 2 hafta kadar yaptık ve bu gün regl olmam gerekiyordu olmadım. Ben de daha yeni başladım tedaviye çatlatma iğnesinde de bi ağrım olmamıştı

Yani geç kalmış sayilmam değilmi? Vücudum da değişiklikler hissediyorum sanki adet olacakmışim gibi gerçi 4-5 güne kadar olmam gerekiyo acaba adet belirtisimi onuda bilmiyorum. Piskolojim bozuldu resmen.

Canım ben hamiş olduğumu henüz düşünmüyorum. Senin eşin geri döndü mü?

Canım başladı reglım.
çok üzülDüm. Inşallah önümüzdeki ay a hamile.kalırsın. her ay yeni bi umut. Yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyoruz bazen yoruldugumu hissediyorum ama yapıcak bişey yok.gitmedigimiz doktor kalmadı ama neden olmuyo anlamadım. Benimde ağrım falan var ama inşallah olmam

çok üzülDüm. Inşallah önümüzdeki ay a hamile.kalırsın. her ay yeni bi umut. Yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyoruz bazen yoruldugumu hissediyorum ama yapıcak bişey yok.gitmedigimiz doktor kalmadı ama neden olmuyo anlamadım. Benimde ağrım falan var ama inşallah olmam

Canım hayırlı vakitte hayırlı evladımıza kavuşuruz inşallah. Ben tedaviye devam edecektim vaz geçtim geri. Şu sıralar hiç zamanı değil. Tabi olursa da yok demem. :)

merhaba arkadaşlar doktorum bana adetimin 2. gününden itibaren klomen kullanmamı söyledi kullandım yumurtalar oluşmuş çatlatma iğnesi verdi bugün yaptırdım saat 1 de. bide estrofem verdi bunu sabah akşam iç dedi. estrofem kullanan var mı? ne için kullanılıyor?
Bende kullanıyorum çatlatma iğnesini vurunduktan sonra verdi çocuk olursa eğer tutunması için yani iyi bir ilaç

Back