• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle (çatlatma iğnesi) hakkında bilgisi olanlar çok acilllllll !..

Merhba arkadaslar bende ayin 2sinde igne oldum sancim ve agrim coktu ama bugunde hasta oldum hamile olma ihtimalim artik yok degil mi

Ben pazar gunu igne oldum o gun cok agrim vardi fakat dun birliktelik oldu ve iliskiden sonra sag kasigim birden yanmabatma seklinde agri oldu ve birden agri gecti suan agri yok hafif bel agrisi var ilk iliskide agrim olduydu ilkincide oldu birden gecti anlicagniz acaba tuttudami o yuzden gecti cok heycanliyim bole yasayap hamile olan var mi

Merhabalar çok yeniyim.. Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde içinde olalım inşallah. Ben 9 buçuk aylık evliyim benimle birlikte evlenen bütün arkadaşlarım hamile şuan fakat bende hala yok;) napalım kısmet nasip diyip dua edip bekliyorum her gecen gün okuyorum buralarda yazan her şeyi Adetimin 3. Günü dr klomen verdi 13. Gün iğne vuruldum sonrasında 36 saati geçince ilişki oldu bir diğer gün bayağı gecikmeli oldu napalım şuan beklemedeyim... Bu arada bir düşüğüm oldu evliliğin ilk ayı kimyasal hamilelik (sessiz dğşük) yaşadım nasip değilmiş ☺️ Birde kürtajım vardı ama sağlığım yerinde şükür toplamda 3 yumurta en büyüğü 18 mm umuyorum ki bu ay hayırla tutunur. 35. Saat gibi Ağrım oldu o kadar pek ağrım yok şimdilik.

İnşallah Allah her isteyene nasip etsin bol bol dua ettim zemzem suyu içtim eşim Meryem suresi 19.21.22 ayetlerini ve Yasin suresinin 82.83 ayetlerini Arapça yazdırdım üstümde taşıyorum bakalım şimdi yine biraz Ağrım var ama her şey Allah'tan.

Hayırlısı olsun Hakkı'mızda inşallah nasip olur bizede ☺️ Ne kadar sonra peki ilaç kullanma gereği oldu ben 10. Ayda doktorum başlayalım dedi

Ama daha cok erken ya sanki olur gbi bu ilaclar dngemizi bozuyo
Ahhhhhh bende bilemedim millete sorsan erken bana sorsan çok gecikti rabbim nasip etsin sanada banada Tüm isteyenlere inşallahhhh. Ağrı'm var etkisi oldu mu yani ilacın bana anlamadım ki doktor dün aradım iyi dedi Ağrı'n varsa ...

Evettt cok sanci yapiyo ya ben kotu oldum geceleri uyuyamiyodum agridan yumrtalklarim elime geliyodu sanki kasiklarim sistiydi ya ates yapiyodu fln carpinti

Benim o kadar kötü değil pazar günü vurduk iğneyi Allah yardımcımız olsun ne denir ki Bence sizde bi dr danışın ağrı için çok ağrı olmaması lazım diye biliyorum.

Aminnnnnn inşallah canm Allah kalbimize göre versin ☺️ Yeni mi evlisin sende ? Birde nerde yaşıyorsun ?

Back