• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle (çatlatma iğnesi) hakkında bilgisi olanlar çok acilllllll !..

Aminnnnnnn seninde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım ☺️ İyi geceler Mutlu haberleri bekliyorum.

Kizlar gttm ben doktara . bu klomen 1 ay daha etkiliymis kan aldi hormonlara bakcakmis konuscakmis ona gore . ilk denemde hamile kalamayip ikinci ay kalan varmi yada ne tedavi uyguladi size doktorlar

Kizlar gttm ben doktara . bu klomen 1 ay daha etkiliymis kan aldi hormonlara bakcakmis konuscakmis ona gore . ilk denemde hamile kalamayip ikinci ay kalan varmi yada ne tedavi uyguladi size doktorlar
Canımm üzüldüm ama nasibimiz beklicez napalım Mübarek gün dualarım seninle ... Ha birde ilk ay kullanıp ikizlere hamile kalan çok okudum bu ilaçlarla olan her şeyi.

Blmiyom valla bu ayda etkiliymis ilac etkisi suruyomus ama blmiyorum ya ilacla %30 gebelik sansi varmis cok dusuk ya

Pazartesi bu iğneyi vurdursam, sadece salı akşamı ilişki olabilecek. Yeterli gelir mi sizce kızlar?

Doktorunun dedigi gunlerde muhakk yap 1/gun degil zaten o 3/gun veriyolar bldigim gerisi gunlerde gun asiri yap

Doktorunun dedigi gunlerde muhakk yap 1/gun degil zaten o 3/gun veriyolar bldigim gerisi gunlerde gun asiri yap
Çarşamba malesef eşimle ayrı olacağız. O yüzden sordum iğneden sonra bir gün yeterli olur mu diye..

Yunurtan gec catlar belki 1 gn ytrli olsa doktor 1 gun der ama alah bu belli olmaz o gece kalirsin belki

Blmiyom valla bu ayda etkiliymis ilac etkisi suruyomus ama blmiyorum ya ilacla %30 gebelik sansi varmis cok dusuk ya
Deme öyle zaten normal şansta %25 diyor doktorlar bol bol dua edicez mübarek günler az önce sanada dua ettim Allah kabul etsin inşallah hayrla sağlıklı evlatlarımız olsun Sakın üzülme bak ben 10 ay bitti 11 ay oldu hep aklımda inan ama napalım Bir gün bizde o duyguyu tadacağız.

Nasil normal sansta normal bi insan icindemi ole yani. Bu arada allah kabul etsin duani canm allh razi olsun saol .ben bsy sorca. Doktor adettn 10 gun sonra iliskilerde bulun dedi en uygun kacinci gunler oluyo

Nasil normal sansta normal bi insan icindemi ole yani. Bu arada allah kabul etsin duani canm allh razi olsun saol .ben bsy sorca. Doktor adettn 10 gun sonra iliskilerde bulun dedi en uygun kacinci gunler oluyo
Tabiki her ay hamile kalma şaşı %25 tir bunların içinde düşük olanda çok oluyor tabi 10 taneden 4 tanesi düşük düşünsene ne kadar tuhaf bana iğneyi gecen pazar yaptım ya 36 saat sonda deri ve diğer günde ilişki olsun dedi sonrasında gün aşırı benim ilişki olduğu gün zaten 14. Gündü diğer günde akşam olmadı sabaha karşı oldu ve sabah daha etkiliymiş onu öğrendim arkadasım öyle hamile olmuştu... Aslında bunlar boş olacağı varsa ilk gebe kaldığımda 5 haftalıktı ve ben deli gibi sigara içiyordum bir çok şey farkında bile değildim 2. De kendi kendine oluşmadı 3 haftalıktı sonlandı... Sen gün aşırı yap ha birde şöyle sorun var sperm sayısı ve hareketliliği iyiyse her gün olsun :) insan bıkar ama napalım ☺️☺️

Back