Ovitrelle (çatlatma iğnesi) hakkında bilgisi olanlar çok acilllllll !..

su2011

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
1
16
Ankara
arkadaşlar mrblar.bu ay klomen + çatlatma iğnesi vuruldum.bu konu hakkında her okuduğum yerde kadınların kasık ve bel ağrısı olduğunu gördüm.fakat bende iğneyi vurulduğumdan beri hiç ağrım sancım olmadı.acaba tutmadı ondanmı çok merak ediyorum.bugün 7.günüm iğneyi vurulduğum..dün test yaptım pozitif çıktı fakat iğnenin etkisi olabilirmiş.benim gibi iğneden sonra hiç ağrısı olmadan hamile kalan var mı? lütfen cevp bekliyorum sizlerden

ovitrelle iğneyi 2 defa yaptım, ikisinde de herhangi bir ağrım olmadı, şu an hamileyim:))herkesin bünyesi birbirirnden farklı, sen olumlu düşün olumlu olsun

canım ben 4 klomen 4 ovitrelle kullandım birde aşılama yaptım hepsindede kasık karın bel ağrım oldu özellikle kasık ağrım çok fenaydı tabi hepside hüsran yani diyeceğim o ki belirtilere takılma herkese göre değişiyo birde bende çift çizgiyi merak ettim iğnemin 7.8.günü yapmıştım çıkmamıştı birde ilacın etkisi var diyolar o bile çıkmadı yaa bende

Son düzenleme:
bi yakınım bu şekilde hamile oldugunu ögrenmişti. doktorunu aradı bı kaç gün sonra tekrar test yapmasını ilacında vermiş olabılecegını aktarmış muayeneye gıdememıstı sehır dısında oldugu için tekrar test yaptı 1 hafta sonra pozitif cıktı şimdi 6 aylık hamile ondada hıc bir belirti kasık agrısı bel agrısı olmadı inş hamilesindir canım bende 3 gun önce vuruldum klomen ardından benım kasıklarımda batma adet olucakmışım gibı bel agrısı var. hala bakalım kısmet..

herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir illa ağrı olacak diye bişe yok tatlım. hem iğneden sonra test yapman yanıltıcı olur çünkü çatlatma iğneleri hcg içerir o yüzden test te iki çizgi çıkabilir en erken 15 gün sonra yapman lazım yani demem o ki dua edip bekleyeceksin.
allah cümlemizin yardımcısı olsun

igneyi olalı üçüncü günüm göbeğimin altında ve kasıklarımda ara ara ağrı var.benim doktorum ağrının olacağını ve korkmamam gerektini söyledi.sık idrara çıkıyorum .bakalım hayırlısıı rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

aynen cnm öyle 1 hafta daha tutabilirsem kendimi belli olucak.yazıları falan okuyorum herkes ağrı sancı filan diyince dedim ya yumurtam çatlamadı yada bnde bişey var :)hayırlısı ya..

ovitrelle iğneyi 2 defa yaptım, ikisinde de herhangi bir ağrım olmadı, şu an hamileyim:))herkesin bünyesi birbirirnden farklı, sen olumlu düşün olumlu olsun

hadi ya cnmm çook sevindim.bnm içinde lütfen dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş :)

amin canımm..rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..

cnmm ya inşallah darısı başımıza :) yine bekleme var önümüzde

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnmm meleklerimiz nazlı çıktı :)

hadi ya cnmm çook sevindim.bnm içinde lütfen dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş :)

teşekkürler tatlım, allahım tüm isteyenlere yardımcı olsun, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,

ne güzel direk hamile kalanlar varmış bunları duydukça ümidimiz artıyo rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

merhaba arkadaşlar doktorum bana adetimin 2. gününden itibaren klomen kullanmamı söyledi kullandım yumurtalar oluşmuş çatlatma iğnesi verdi bugün yaptırdım saat 1 de. bide estrofem verdi bunu sabah akşam iç dedi. estrofem kullanan var mı? ne için kullanılıyor?

merhaba kızlar bende 07 şubatta iğnemi oldum bugün 17.günüm test yaptım negatif çıktı acaba yanılma payı nedir?
kan testi yaptıracağım ama tek çizgiyi görünce umudumu yitirdim.

merhaba kızlar bende 07 şubatta iğnemi oldum bugün 17.günüm test yaptım negatif çıktı acaba yanılma payı nedir?
kan testi yaptıracağım ama tek çizgiyi görünce umudumu yitirdim.

ben 15 günümde yaptırdım tek çizgi çıktı 17 günümdedee hasta oldum.8 şubatta oldum iğnemi sonuç olumsuz.hakkında hayırlısıı canımm yinede kendinii koru.kanda baktır idrardaa görünmeyebilir..

merhaba ben perşembe günü 4’30da çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesi günü 10 gün boyunca 1 gün arayla ilişkiye girin demişti cumartesi günü başlıycaktık fakat biz cumartesi günü birlikte olamadık iğne olalı 3 gün oluyo geç kalmış sayılırmıyım yani ilişkiye girsekte bi faydası olur mu ? çocuk olma ihtimali nedir şimdiden teşekkür ederim .

mrh, vakit kaybetmeyin bence 3 günde olsa doktor bana zaman vermedi ama okuduğum kadarıyla iğnenin 1 hafta etkisi varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…