Nerelerdesinnnorchagoci canım arkadaşımmmm
iyi diyelim iyi olsun.Nasılsın ne var ne yok ne durumdasın gebe kalabildin mi inşallah olmuştur
Yaaaa çok sevindim gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı olsun
Çok teşekkürler darısı en kısa zamanda başınaİyiyim bende çatlatma iğnesi negatif hiçbir işe yaramadı aşılama yaptırdım 6.günüm
7 aylık oldular. Çooooook zor. Her an doğurcak gibi hissediyorum. İkiz oldu erken doğum olacak, tutmaya calısıyoruz bir süre daha. Umarım doğurmam :)Kaç aylık gebesin nasıl gidiyor hamileliğin ne durumdasın mahsallah
Yaaaaaaa mahsallahhh çok güsek haberrr mahsallah sağlıkla gelsinler herseye alerjisi olan bir annebakalım nasıl geçecek doğum sabırsızlanıyorum gelmek için
Ovitrelle ile mi kaldın
Butterfly naptı doğum yaptı mı
Çok teşekkürler darısı senin başına inşallah. Çok daha güzelleri çok daha sağlıklıları senin olsun inşallahÇoook sevindim senin adına gerçekten hersey gönlünce olsun burda nasıl olcak diye konuşup duruyorduk olmuş bile bak zamanı varmış gecıktırıyorsa güzelleştiriyor rabbim sağlıklı hayırlı kolaylıkla doğumun olsun inşallah
Kaç yumurtan oluştu? İlk aşılama mı? Neler yaptın aylardır anlatsana birazBende gonal f + ovitrelle =Aşılama