Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

İyiyim bende çatlatma iğnesi negatif hiçbir işe yaramadı aşılama yaptırdım 6.günüm

Yaaaa çok sevindim gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı olsun
İyiyim bende çatlatma iğnesi negatif hiçbir işe yaramadı aşılama yaptırdım 6.günüm
Çok teşekkürler darısı en kısa zamanda başına heyecanlı bekleyiş hadi hayırlısı olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruzz. Ne zaman test yapacaksın?

Yaaaaaaa mahsallahhh çok güsek haberrr mahsallah sağlıkla gelsinler herseye alerjisi olan bir anne bakalım nasıl geçecek doğum sabırsızlanıyorum gelmek için

Çoook sevindim senin adına gerçekten hersey gönlünce olsun burda nasıl olcak diye konuşup duruyorduk olmuş bile bak zamanı varmış gecıktırıyorsa güzelleştiriyor rabbim sağlıklı hayırlı kolaylıkla doğumun olsun inşallah

Yaaaaaaa mahsallahhh çok güsek haberrr mahsallah sağlıkla gelsinler herseye alerjisi olan bir anne bakalım nasıl geçecek doğum sabırsızlanıyorum gelmek için
Ovitrelle ile mi kaldın
Butterfly naptı doğum yaptı mı
Çok teşekkürler darısı senin başına inşallah. Çok daha güzelleri çok daha sağlıklıları senin olsun inşallah gonal f ve ovitrelle kullandım. Hatta en son ovitrelle alerji yaptı bütün vücudumda döküntü oluştu kaşıntılı çok fenaydı kelebek doğurdu çok şükür iyilerdi. Kırkı çıkacaktı bugünlerde

Mahşallah ya darısı sana arkadaşım inşallah sağlıklı şekilde doğum nasip olsun sağlıkla kucağına al inşallah benimde kısa zamanda aynı sevincim nasıp olur

4 yumurta oluşmuştu solda pek umut yok orda gelişmedi küçük kaldılar sağdaki yumurtalar daha kaliteliydi ilk aşılama evet canım .biraz daha denedik ovitrelle olmadı yani nasip işi denk gelmiyordu sonunda aşılama önerdi doktor bide onu deneyelim dedim işte vakti zamanı var deniyoruz deniyoruz uğraşıyoruz yok olmuyor yani

İsyan etmiyorum asla ama doğurup çöp kovasına atıyorlar öldürüyorlar neler neler var ben ayağına taş değse ciğerim yanar ama olmuyor hep negatif bazen çok sıkılıyorum biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…