Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Hayırlısı inşallah rabbim gecıktırıyorsa güzelleştiriyordur diye kendimi teselli ediyorum vardır bir hayır illaki

Hayırlısı inşallah rabbim gecıktırıyorsa güzelleştiriyordur diye kendimi teselli ediyorum vardır bir hayır illaki
Benim de 3 yumurta oluşmuştu 4müş meğer. İlk gonal f kullandığımda da 3 yumurtam vardı. Hiçbiri tutmamıştı. İkincide dördü birden tuttu. Çok çok haklısın. Olmazsa da sıkma canını. Vardır bir hayır kesinlikle 🌸 çok çok daha güzel olacaktır eminim. Ama ilk aşılama şansın yüksek bence 🤗 hsg çektirdin mi hiç?

Sende ne var ne yok sen anlattın bebişlerin cinsiyeti ne sen nasılsın ♥️
Bir kız bir erkek kısmetse. Çok zorlu zamanlar geçirdik. Önce ohss oldum. Sonra 2 bebeğimin kalbini durdurdular. Tam iyiye gidiyo derken 21. Hafta doğum başladı. Serklaj yapıldı. O günden beri yatıyorum. Sancılarım var yine. 28. Haftadayım çok erken hala. Şükür bugünümüze ne diyelim

Yaaa kıyamam inşallah vaktinde doğum gerçekleşir sağlıkla gelsinlerde inşallah en önemlisi bu mahsallah nazar değmesin canım 🧿 hsg çektirdim canım tüpler açık bir sorun yok eşim testleri verdi falan filan sebepsiz infertil dediler

Bende nedense buna inanamıyorum . Sebepsiz bişey yok bence bir sebep var ama doktorlar görmüyor inanmak istemiyorum sebepsiz olduğuna var belki çok küçük basit birşey ama engel oluyor ama sebepsiz diyor vardır bildikleri diyelim inanmasam da

Yaaa kıyamam inşallah vaktinde doğum gerçekleşir sağlıkla gelsinlerde inşallah en önemlisi bu mahsallah nazar değmesin canım 🧿 hsg çektirdim canım tüpler açık bir sorun yok eşim testleri verdi falan filan sebepsiz infertil dediler
Benim de temiz çıktı. Hatta dediler ki hsg den sonra ilk ay tutar. Tutmadı ama ikinci ay oldu

Bende nedense buna inanamıyorum . Sebepsiz bişey yok bence bir sebep var ama doktorlar görmüyor inanmak istemiyorum sebepsiz olduğuna var belki çok küçük basit birşey ama engel oluyor ama sebepsiz diyor vardır bildikleri diyelim inanmasam da
Olur mu öyle şey. Bizim gibi binlerce kisi var. Benim de olmadı olmadı sonra oldu. Biraz da salmak lazım. Kafayı rahatlatmak çok önemli. Hep diyorlardı da inanmıyordum. Ben Son ay alerji olunca vazgeçmiştim, bir sonraki ay tüp bebek yaptıracaktım ama mucize oldu. Beklemediğim anda oldu her şey

Yani ben de saldım ya dikkat etmiyorum olursa olucak rabbim verirse engel olmaz hiçbişey yine hiç bişey hissetmiyorum tutmadı gibi belki ondan vazgeçmiş gibiyim inan bilmiyorum

5-6 ay bıraktım saldım olursa olur olmuyorsa yapıcak bişey yok dedim işe gidip geldim oyaladım düşünmedim vs vs baktım ne gelen var ne giden tabi o arada bir de apandisit patladı ameliyat oldum acilen 🤦‍♀️dedim zaman geçiyor yine boş bos doktora gidiyim şehir hastanesine gittim tahliller testler kurul onayı o bu derken yine zaman geçti sonunda gonalf +ovitrelle aşılama ve yine bekleme seansı

Özele hiç gitmedim acaba bir kere de özele mi gidip şansımı denesem diyorum inan bilmiyorum

Bir kız bir erkek kısmetse. Çok zorlu zamanlar geçirdik. Önce ohss oldum. Sonra 2 bebeğimin kalbini durdurdular. Tam iyiye gidiyo derken 21. Hafta doğum başladı. Serklaj yapıldı. O günden beri yatıyorum. Sancılarım var yine. 28. Haftadayım çok erken hala. Şükür bugünümüze ne diyelim
Merhabalar ohss sebebiyle mi bebeklerin kalbini durdurdular? Ben de 9 gün önce transfer oldum transferden önce hiçbir sıkıntım yoktu. İki gündür sol tarafımda ciddi bir ağrı var. Bugün acile gittim ve orta derecede ohss çıktı. Gebelik için var ya da yok diyemeyiz çok erken dediler. Aşırı moralim bozuldu. Hastaneye yatman zorunlu değil dediler ama bu yumurtalar büyümeye devam ederse ne olacak bir de gebelik olursa :KK43:

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bebişin senınledir sağlıklı bir şekilde sürecini tamamlarsın 💕🤲🏻

Özele hiç gitmedim acaba bir kere de özele mi gidip şansımı denesem diyorum inan bilmiyorum
şansını deneyebilirsin ama açıkçası pek bir şey değişmeyecektir. İstanbulda mıydın hatırlamıyorum ama üni hastanesi deneyebilirsin. Çapa mesela. Ama umudunu da kaybetme yani. Daha çok yeniymiş. Bazen 2. 3. aşılamada tutuyorlar. Ve gerçekten suna eminim. Gecikiyorsa çok daha güzeli olacağı içindir. Ben de hep söyle dusundum. Acaba çok ısrarcı davrandım o yüzden mi başıma bu kadar şey geldi. Bazen akışa da bırakmak gerekiyor. Çok mu zorladım acaba dedim

Olsun sen sonucuna odaklan bak iki tane bebiş alıyor annesi 💕 sağlıklı dünyaya gelsinler inşallah zamanında sağ Salim çektiklerinin hepsini unutacaksın kucağına aldığında hersey gönlünce olsun

Merhabalar ohss sebebiyle mi bebeklerin kalbini durdurdular? Ben de 9 gün önce transfer oldum transferden önce hiçbir sıkıntım yoktu. İki gündür sol tarafımda ciddi bir ağrı var. Bugün acile gittim ve orta derecede ohss çıktı. Gebelik için var ya da yok diyemeyiz çok erken dediler. Aşırı moralim bozuldu. Hastaneye yatman zorunlu değil dediler ama bu yumurtalar büyümeye devam ederse ne olacak bir de gebelik olursa :KK43:
Çok geçmiş olsun. İhmal etmeyin sakın. Ohss çok sinsi bir hastalık. Her gün daha kötüye gidiyor. Ama önceden önlem alınırsa hafif atlatılabiliyormuş. Benim ohss olduğum karnımda 7-8 kg serbest sıvı varken anlaşıldı. Hastaneye yattığımda sıvı ciğerlerime yaptığı baskıdan nefes alamıyordum. Beta baktırmadınız mı? Genelde beta arttıkça ohss de şiddetleniyormuş. Ben tüp bebek değilim ama 4 üz oluştu. Hem dördüz hem de beta çok fazla arttığı için ohss olmuşum. Kilonuzu kontrol edin günde üç dört kez. Benim kasık ağrısından ziyade karnım şişmişti. Şişliğin verdiği ağrı vardı. Yatamıyordum. Oturamıyordum. İdrar çıkışınızı kontrol edin mutlaka ama mutlaka. İçtiğiniz su kadar idrar yapıyor musunuz? Takip edin. Ohss hakkında yazdığım uzun bir yazım var bakabilirsiniz. Ben çok sıkıntı yaşadım ohss olan konusacak kimsem yoktu. Ne zaman isterseniz yazın bana çok geçmiş olsun. 🙏🏻😔

İstanbuldayım canım evet Başakşehir çam sakuraya gidiyorum
Orası da baya iyi diyorlar. İçine sinmiyorsa bir özele de görünebilirsin. Bir sürü test istiyorlar ama gerekli gereksiz, güvenilir birini bulsan iyi olur. Ben en son referansla acıbademde bir prof a gitmiştim. Dede bana tüplerin ters senin çocuğun olmaz bilmem ne salak salak bir sürü şey söyledi. Bin tane test istedi gereksiz. Dünyanın parasını verdim o herife. O ay hamile kaldım.

X