Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

İlk fotoğraf pazar günü akşam yaptığım son iki tanesini de az önce yaptım siz koyulaşma olmuş mu daha kan vermeye gidemedim
Var tabii hayırlı olsun inşallah 😍 biliyordum koyulaşacağını 🤗🤗🤗 kucak dolusu sevgiler ikinize de 💖 ama artık git kan ver ben burda çatladım 😂

Var tabii hayırlı olsun inşallah 😍 biliyordum koyulaşacağını 🤗🤗🤗 kucak dolusu sevgiler ikinize de 💖 ama artık git kan ver ben burda çatladım 😂
Gidiyorum 😅 öğleden sonra çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim sizin de çifter çifter çizgilerinizi görmek istiyorum beraber takip ederiz belki ❤️
Sonucum çıkarsa paylarisim sizle normalde gitmicektik hava da çok kötü bakalım hayırlısı korku ve heyecan var içimde bı garip hissediyorum

Gidiyorum 😅 öğleden sonra çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim sizin de çifter çifter çizgilerinizi görmek istiyorum beraber takip ederiz belki ❤️
Sonucum çıkarsa paylarisim sizle normalde gitmicektik hava da çok kötü bakalım hayırlısı korku ve heyecan var içimde bı garip hissediyorum
Daha once kan vermismiydin.. degerine bakildi mi.hic.. bu arada kacinda olmustun sen asilamayi.

İyi yapmışsın. Öğren ki kafan rahat etsin 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-16-16-14-11-573_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-01-16-16-14-11-573_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 34
X