- 15 Kasım 2023
- 92
- 47
Biz ilk 4 günü değerlendirdik sonra akışına bıraktık. Zaten yumurtanın canlı kalma süresi 72 saatmiş. Tabi durumunuza göre gün aşırı birliktelik
Merhaba, bana doktorum çatlatma iğnesinden sonra en erken 13. Gün kan testi yaptırabilirsin demişti.Selam kızlar . 28 Haziranda iğne oldum. Bugün de erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.Testi erken mi yaptım acaba?
Bende 29 haziranda vuruldum ikinci iğnem ama korkuyorum bende test yapamıyorum yine olmaz diyeTeşekkür ederim inşallahbende pkos var femara +ovitrelle vuruldum bugün 13. Günüm yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek sizin kaçıncı gun
Ben 26 haziranda öğlen 3 vuruldum inşallah bebeğin seninledirnormal kaset test mi yaptın yoksa erken mi
Evet neredeyse yaşadıklarımız birbirinin aynı diyebilirimMerhaba, aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz. Benim de 19 mm yumurtam vardı çatlamasını garanti altına almak için iğne yapıldı. Eşim ve bende herhangi bir problem yok. Ama 7 aydır deniyoruz. Henüz kısmet olmadı. Test yapmak için en az 13 gün beklemek gerekiyor. Bu ay daha bir rahatım bilmiyorum test de yapmayı düşünmüyorum , akışına bıraktım. Rahmimde 2 küçük polip varmış. Gebe kalamamaya direkt bir etkisi yok ama bu ay da olmazsa gel alalım onları dedi doktorum. Ona yöneldim biraz. Hayırlısı olsun, sonucunuz umarım pozitif olur
Merhaba, bana doktorum çatlatma iğnesinden sonra en erken 13. Gün kan testi yaptırabilirsin demişti.
Yarın tekrardan test yapacağım. Adet belirtilerim de başladı ama Allahtan ümit kesilmez .Merhaba, bana doktorum çatlatma iğnesinden sonra en erken 13. Gün kan testi yaptırabilirsin demişti.
Evet, 1 hafta sonra netleşir her şey. Sonucunuzdan beni de haberdar edinEvet neredeyse yaşadıklarımız birbirinin aynı diyebilirimumarım sizinde sonucunuz pozitif olur benim doktorum umarım regl olmazsın deyip gönderdi beni o yüzden emin olamamıştım kaç gün beklerim diye
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Sizde mutlaka haber edinEvet, 1 hafta sonra netleşir her şey. Sonucunuzdan beni de haberdar edin
Test yaptınız mı acaba ? Sonuç nedir ?Yarın tekrardan test yapacağım. Adet belirtilerim de başladı ama Allahtan ümit kesilmez .
Korkunun faydası yok seni çok iyi anlıyorum benim 12 13 14 günler pozitif gelmesine rağmen kaset teslim kanda negatif geldi ve adet oldum kısmet ondan dolayı negatif olsa da üzülmemeye çalış Rabbim kucağımıza boş bırakmasınBende 29 haziranda vuruldum ikinci iğnem ama korkuyorum bende test yapamıyorum yine olmaz diye
Evet yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi kan vermeye gidiyorumTest yaptınız mı acaba ? Sonuç nedir ?
Korkunun faydası yok seni çok iyi anlıyorum benim 12 13 14 günler pozitif gelmesine rağmen kaset teslim kanda negatif geldi ve adet oldum kısmet ondan dolayı negatif olsa da üzülmemeye çalış Rabbim kucağımıza boş bırakmasın
Hadi hayırlı olsun inşallah bebişim seninle de bizlere de haberdar et lütfenEvet yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi kan vermeye gidiyorum
Amin canım inşallah. Haber ederim tabi kiHadi hayırlı olsun inşallah bebişim seninle de bizlere de haberdar et lütfen
193 çıktı sonucumHadi hayırlı olsun inşallah bebişim seninle de bizlere de haberdar et lütfen
Maşallah çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin193 çıktı sonucum
Amin canım inşallah. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin
Çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğinEvet yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi kan vermeye gidiyorum
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin inşallahÇok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğin
Süreciniz nasıldı biraz bahsedermisiniz ?Amin canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin inşallah