Bende verdim az önce bakalım nolacakMerhaba canım evet verdim kan 50.95 çıktı hamileyim çok şükür rabbim bu ay nasip etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende verdim az önce bakalım nolacakMerhaba canım evet verdim kan 50.95 çıktı hamileyim çok şükür rabbim bu ay nasip etti
Ayyyy hadi dualarım seninleeeehaber ver bana daBende verdim az önce bakalım nolacak
Hamileyim beta hcg 227 çıktıAyyyy hadi dualarım seninleeeehaber ver bana da
Oyyyyyy hadi gözğn aydın canımmmkaçıncı günündğ bugün iğneninçok sevindim allah sağlıkla kucağına almahı nasip etsinreglne kaç gün kaldıHamileyim beta hcg 227 çıktı
Âdet günüm bugün. İğne olalı 15 gün olduOyyyyyy hadi gözğn aydın canımmmkaçıncı günündğ bugün iğneninçok sevindim allah sağlıkla kucağına almahı nasip etsinreglne kaç gün kaldı
Çok sevindimmm canımmmm allah sağlık versin inşallahkaçınca iğbe olmuştunÂdet günüm bugün. İğne olalı 15 gün oldu
İlk denememiz 2 buçuk yıldır istiyoduk. 22 aralıkta iğne olmuştumÇok sevindimmm canımmmm allah sağlık versin inşallahkaçınca iğbe olmuştun
Yaaaaa bende 22 aralıkta olmuştum benim 2.denemem di 22 aralık uğur getirmiş benim yumurtalıkta 22iydi ay çok sevindim canım gözünüz aydınİlk denememiz 2 buçuk yıldır istiyoduk. 22 aralıkta iğne olmuştum
Sizce doktoruma ne zaman gitmeliyim? şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum daYaaaaa bende 22 aralıkta olmuştum benim 2.denemem di 22 aralık uğur getirmiş benim yumurtalıkta 22iydi ay çok sevindim canım gözünüz aydın
Doktorum beni perşembe çağırdı keseyi görebilmek için doktorunuza danışın bence test sonucunuzu o size söylecektirSizce doktoruma ne zaman gitmeliyim? şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum da
Anladım çok teşekkürlerDoktorum beni perşembe çağırdı keseyi görebilmek için doktorunuza danışın bence test sonucunuzu o size söylecektir
Sizden bu haberleri alınca o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu bi an yüce rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bizimde 2. Denememiz klomen ile 2 ocak ta iğnesini vuruldum gönül işte duramadım 4. Gün kaset yaptım negatifti bugün pozitif ama tabi çok erken inşallah bizde bu duyguları yaşarızYaaaaa bende 22 aralıkta olmuştum benim 2.denemem di 22 aralık uğur getirmiş benim yumurtalıkta 22iydi ay çok sevindim canım gözünüz aydın
Yaaa canım nolur üzme kendini lütfen buda bir sonav ve şunu unutma kimyasal gebelikler bebek sağlıklı olmadığı için vücuy onu kendisi atıyo çok kötü bir durum hiç bi şekilde yaşamamak lazım keşsnlikle ama allahın bir imtihanı işte biraz sakin kalmaya çalış lütfen hergün yeni birgün yeni bir umut elbet güzel günler gelecekbiz burdayız ne zaman istersen
Teşekkür ederimm amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız evet çok heyecanlı tabi bi okadar da şaşırtıcı 3 tane kese olduğunu söyleyince hala şoktan çıkamadık beklemiyordum doğrusu bu kadar ne yapacağımı şaşırdımAyyy canımmmm gözün aydınnnnn allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bak sen kim bilir ne kadar zaman sabırla emek verdin rabbim de sana nasibini en güzel şekilde verdi çok heyecan verici bende pozitifim ama daha kese göremedik haftaya kontrolüm bakalım neler olacak
Ayyy canım benimmm allah razı olsun çok teşekkür ederimmm aminnn inşallahsabır çok önemli bende çok sabrettim bu ay çok enerji ile gittim rabbime şükürler olsun sadece stres yapmayın bu süreçte benm doktorum en ufak stresin bile etkliyeceğini söyledi inşallah güzel haberlerini bekliyorum mutlakaaa yaz haberdar et bende iğnemde hergün test yapıp etkşsini kontrol etmiştim4.günümde hattaSizden bu haberleri alınca o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu bi an yüce rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bizimde 2. Denememiz klomen ile 2 ocak ta iğnesini vuruldum gönül işte duramadım 4. Gün kaset yaptım negatifti bugün pozitif ama tabi çok erken inşallah bizde bu duyguları yaşarız
Aminnnn canımmm inşallahsağlıkla gelsinler ay 3zümüzde olmadı demeyizTeşekkür ederimm amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız evet çok heyecanlı tabi bi okadar da şaşırtıcı 3 tane kese olduğunu söyleyince hala şoktan çıkamadık beklemiyordum doğrusu bu kadar ne yapacağımı şaşırdım
Ay hayırlısı inşallah rabbimden :) mutlaka yazarımAyyy canım benimmm allah razı olsun çok teşekkür ederimmm aminnn inşallahsabır çok önemli bende çok sabrettim bu ay çok enerji ile gittim rabbime şükürler olsun sadece stres yapmayın bu süreçte benm doktorum en ufak stresin bile etkliyeceğini söyledi inşallah güzel haberlerini bekliyorum mutlakaaa yaz haberdar et bende iğnemde hergün test yapıp etkşsini kontrol etmiştim4.günümde hatta
Aminbbbn inşallah canım benim güzel haberler inşallahAy hayırlısı inşallah rabbimden :) mutlaka yazarım
Umarım kist oluşmamıştır bugün doktora gitcem bakalım ama benim baya sürdü normal adet dönemi gibi( yaa benim de klomen sonrası kistim oluştu ne gebelik belirtisi ne adet belirtisi yoktu
İğnenin 16. günü sanırım adet oldum ve hayatımda ilk kez öyle bişey gördüm simsiyahtı ve bir gin sürdü sadece kanama sonra lekelenme gibi oldu doktora gittim maalesef düşmemiş kist sonraki ay adet söktürücü ialç verdi ve gitti çok çşükür
İnşallah senin öyle olmaz o bir ay zor geçiyor
Kanaman normal olduysa yoktur canım o xaman inşallah yoktur da benim de bu ay kendi haline bırakalım dedi önümüzdeki adette bu defa femera isteyeceğim ben de bakalım hayırlısı artıkUmarım kist oluşmamıştır bugün doktora gitcem bakalım ama benim baya sürdü normal adet dönemi gibi
Ben tekrar denemicem ya rahim filmi düşünüyorum artık sen cektirdin mi filmKanaman normal olduysa yoktur canım o xaman inşallah yoktur da benim de bu ay kendi haline bırakalım dedi önümüzdeki adette bu defa femera isteyeceğim ben de bakalım hayırlısı artık