Evet stres etme kendine regl sancısına zaten benziyor gebelik belirtileriYarın kan vericem yükselme falan varsa direk kendi doktoruma gidicem o bana biraz uzak o yüzden hemen ona gitmemistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet stres etme kendine regl sancısına zaten benziyor gebelik belirtileriYarın kan vericem yükselme falan varsa direk kendi doktoruma gidicem o bana biraz uzak o yüzden hemen ona gitmemistim
Ahaha tabiki haber etmez olurmuyuz hiç yoldaş olduk burdaAminnnnnnnnvalla doğum haberlerinizi benimle paylaşmazsınız kızarım heburda bu kadar dertleşiyoruz tontişlerimin doğum haberlerini de alacağım
Yarını da bı atlatsak kesin emin olsam stres etmemeye çalışıyorum ama hiç bu kadar yaklasmamistim hedefeEvet stres etme kendine regl sancısına zaten benziyor gebelik belirtileri
İkiz olurmuş bide nasıl baş ederiimm eşim çok istiyor ikizEvet kan sonucun çok yüksek valla benim eltim kimyasal geçirmişti ondan bile 25 falandı yani o yüzden biliyorum rahat ollllll
Yok canım iki taneydiTest var mı elin de şuan??
Ay inşallah olur mu olur allahın izniyle rabbim gönlünüze göre verisnİkiz olurmuş bide nasıl baş ederiimm eşim çok istiyor ikiz
O zaman eşine söyle gelirken alsın akşam da yap mutlakaYok canım iki taneydi
Amin canımAy inşallah olur mu olur allahın izniyle rabbim gönlünüze göre verisn
Eşim polis memuru canım bu aralar sürekli çalışıyor akşam görevine gittiO zaman eşine söyle gelirken alsın akşam da yap mutlaka
Eve gelmiycek yaniAmin canım
Eşim polis memuru canım bu aralar sürekli çalışıyor akşam görevine gitti
Ay ne güzel bel ağrın oldu mu aşırı amaEvet canım ilk
Yaaa allah kolaylık versin rabbim yardımcısı olsunAmin canım
Eşim polis memuru canım bu aralar sürekli çalışıyor akşam görevine gitti
Kaçırdım galiba belim çok ağrıyor okuyamadım pek kusura bakmaDilekHanim canım sana da bilgi olsun
Gçeen ay iğne vurulduğumda yaptığım test görsellerini attımda buraya ekleyeyim sana da bilgi olur canımkaçıncı günün bugün tam olarak?Kaçırdım galiba belim çok ağrıyor okuyamadım pek kusura bakma
Anladım iğne gününü saymazsak 9. Gün ben 5. Günde test yapmıştım gerçekten iğne vuruldum mu diye çünkü hiç belirtim yoktuGçeen ay iğne vurulduğumda yaptığım test görsellerini attımda buraya ekleyeyim sana da bilgi olur canımkaçıncı günün bugün tam olarak?Eki Görüntüle 3181290
İyi yapmışsın canım sende bugün yarın test yapıp kontrol edebilirsin benceAnladım iğne gününü saymazsak 9. Gün ben 5. Günde test yapmıştım gerçekten iğne vuruldum mu diye çünkü hiç belirtim yoktu
Beklemek istiyorum aslında ya 14. Gün düşünüyorum en erken ilk bide üzülmek istemem zaten hiç hamile kalmışlığım yokİyi yapmışsın canım sende bugün yarın test yapıp kontrol edebilirsin bence
Tabiki canım anlatırımButimarr bize iğneden sonraki sürecini anlatır mısın zahmet olcak ama ne tür belirtilerin var vardı