- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Uyku sersemide ne olur amaDün akşam 17:30 da vuruldum işte 24 saatin üstüne 12 saat ekledim mi 6 yı gösteriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku sersemide ne olur amaDün akşam 17:30 da vuruldum işte 24 saatin üstüne 12 saat ekledim mi 6 yı gösteriyo
Ay sorma benimde sabah 7 ye denk geldi bide eşim gece çalışıyor geldi 5 te 2 saat beklemek strese soktu insanı saatle ilişki yaşıyoruz hey Allahım bidaha yaşatma bize bunlarıSabah
Sabah 5:30 6 gibiçokkkk muhteşem bir saati değil mi
Sabah
Sabah 5:30 6 gibiçokkkk muhteşem bir saati değil mi
Ahaha alarm kur bariDün akşam 17:30 da vuruldum işte 24 saatin üstüne 12 saat ekledim mi 6 yı gösteriyo
Sabredin insllah güzel sonuclar cikicakAy sorma benimde sabah 7 ye denk geldi bide eşim gece çalışıyor geldi 5 te 2 saat beklemek strese soktu insanı saatle ilişki yaşıyoruz hey Allahım bidaha yaşatma bize bunları
Yaşın kaç ilk hamilelik dedin galibaSabredin insllah güzel sonuclar cikicak
21 canım ilk gebelik evetYaşın kaç ilk hamilelik dedin galiba
Ayy daha çok erkenmissin neden hemen tedaviye başlandı ki21 canım ilk gebelik evet
Çünkü doğu görevimiz var seneye şuan memleketimde ikamet ediyorum ailem hep burda eğer dogudayken çocuğum olsaydı benim için çok zor olucakti, ve eşim 26 yaşında erken anne baba olmak istedikAyy daha çok erkenmissin neden hemen tedaviye başlandı ki
Anladım senin şansın yüksektir amh değerine baktirdin mi hsg falanÇünkü doğu görevimiz var seneye şuan memleketimde ikamet ediyorum ailem hep burda eğer dogudayken çocuğum olsaydı benim için çok zor olucakti, ve eşim 26 yaşında erken anne baba olmak istedik
Hahaha yaa sorma nası kalkarım onu düşünüyorumUyku sersemide ne olur ama
Ahahah buda iyiymiş yaaa sorma bacım çok fena valla neyse yapcaz bi şekilde alarmları kurarum artıkAy sorma benimde sabah 7 ye denk geldi bide eşim gece çalışıyor geldi 5 te 2 saat beklemek strese soktu insanı saatle ilişki yaşıyoruz hey Allahım bidaha yaşatma bize bunları
Kurarım kurmam mı gerekirse bu yolda gözümü kırpmıcam uyumıcam yine de beklicemAhaha alarm kur bari
Yok onlara falan hiç bakılması rutin hormon testi dışında birşey bakilmadi. Prolaktin 30 di o yüksekti tsh yüksekti ilaç kullandım onun için sonradan düştü dün verdigin kan testinde 7 görünüyordu çok yüksek bir rakamAnladım senin şansın yüksektir amh değerine baktirdin mi hsg falan
Bu gece uyku yok deseneKurarım kurmam mı gerekirse bu yolda gözümü kırpmıcam uyumıcam yine de beklicem
Yok bacım uyku muyku yokcivciv çıkacak uyumıcam ay bu ay ama böyle içimde bi enerji anlatamam umarım böylede devam ederBu gece uyku yok desene
Hahaha ne güzel heyecanlae bunlar hadi hayırlısı olsun benimde iicmde hep güzel bir his vardı senden de çok umutluyum bu ay hayırlı haberlerle gel insllahYok bacım uyku muyku yokcivciv çıkacak uyumıcam ay bu ay ama böyle içimde bi enerji anlatamam umarım böylede devam eder
Ay inşallah bitanem valla geçen ay çok çok ağladım rabbim bu ay yüzümü güldürsün artıkrabbim geri çevirmiycek ben inanıyorumHahaha ne güzel heyecanlae bunlar hadi hayırlısı olsun benimde iicmde hep güzel bir his vardı senden de çok umutluyum bu ay hayırlı haberlerle gel insllah
Doktorun dediği zamanlara uy mutlaka. Çile oluyor programlı olunca aman yaaa diyorsun ama mecbur napalımİnsan böyle takvime göre ilişki saati falan olunca hiç kipirdiyasi gelmiyor valla ya banada gün aşırı dedi biz kafamıza göre saat falan düşünmeden yapıyoruz olcak oldumu olur canım o eminimki
Ağlama ağlama vaktini bekliyor güzel bebişin içini ferah tut Meryem süresini aç surekli evinde ve onu dinlerken dua et ben hep yapıyorum bunu rabbim kulunu asla geri çevirmezAy inşallah bitanem valla geçen ay çok çok ağladım rabbim bu ay yüzümü güldürsün artıkrabbim geri çevirmiycek ben inanıyorum
Kolay gelsin mi diyim ne diyim inşallah son denemen olur senin yaş kaçAhahah buda iyiymiş yaaa sorma bacım çok fena valla neyse yapcaz bi şekilde alarmları kurarum artık