- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
Ayyy hadi insllah ilkim yaaa çok heyecanlıyimKızlar 7. Günüm testim pozitif çıkıyor hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi insllah ilkim yaaa çok heyecanlıyimKızlar 7. Günüm testim pozitif çıkıyor hala
Kan vermek en sağlıklısı sanırım canımB
Benimde dün çok vardida simdi
Tesst
Yaptim erken gebelikte silik cizgi var kaset test negatif
Sen mi ben mi canım ya nolur dualarını eksik etme lütfenbu kadar üzün süre pozitif görmemiştim çizgilerim çok net belli progestrona da başladım bugünAyyy hadi insllah ilkim yaaa çok heyecanlıyim
Rabbim bu ay yüzünü guldursun bitanem hayırlı sağlıklı bir evlat olacaksa seninle olsun bebeğin insllah insllah hayırlı zamanı bu seferdir dualarım seninle sende duani bizden eksik etme teyzesiSen mi ben mi canım ya nolur dualarını eksik etme lütfenbu kadar üzün süre pozitif görmemiştim çizgilerim çok net belli progestrona da başladım bugün.
Evet hayırlı zaman hayırlı evlat ise rabbim nasip etsin doğru zamanda artık doğru zaman bu zaman olsun ya teyzesi onu dualarından eksik eder mi ay cinsiyeti ne olcak acaba sen ne zaman gideceksin pazartesiden sonra sanırım dimi o hesaplarıma göre öyle olması lazım minnoşumun ultrasonunu bana gönder daha oluşmadan ben biliyodum onuRabbim bu ay yüzünü guldursun bitanem hayırlı sağlıklı bir evlat olacaksa seninle olsun bebeğin insllah insllah hayırlı zamanı bu seferdir dualarım seninle sende duani bizden eksik etme teyzesi
Evet cnm da günüm gelmeden gitmek istemiyorum kana şimdilik testlerle bakiyoruz bakalimKan vermek en sağlıklısı sanırım canım
Sen mi ben mi canım ya nolur dualarını eksik etme lütfenbu kadar üzün süre pozitif görmemiştim çizgilerim çok net belli progestrona da başladım bugün
Ay inşallah 2023 güzel uğurlu olacak hepimiz için hayırlısıylaİnşallah pozitifli ay olacak cnm 2023 uğur getirecek insallah
Ahaha canım benim yaa doktorum yurtdışındaymis canım ya 2 hafta gelmez diyorlar başka birinden randevu Alican artık biraz büyüsün dedim gittiğimde kese görünecek şekilde olsun yani bugün tekrar kan verdim bakalım kaç olmuş, bence kız yaa hep kız hissettim ilk bebeğimi hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli değil ama kız gibi doğuyor içime nedense, tabiki de sana da fotoğrafimixo göndeririz teyzesiEvet hayırlı zaman hayırlı evlat ise rabbim nasip etsin doğru zamanda artık doğru zaman bu zaman olsun ya teyzesi onu dualarından eksik eder mi ay cinsiyeti ne olcak acaba sen ne zaman gideceksin pazartesiden sonra sanırım dimi o hesaplarıma göre öyle olması lazım minnoşumun ultrasonunu bana gönder daha oluşmadan ben biliyodum onu
Bugün yaptın mı test canımEvet cnm da günüm gelmeden gitmek istemiyorum kana şimdilik testlerle bakiyoruz bakalim
Yaptım cnm. Erken gebelik testi silik şekilde çıkmış. Kaset test negatifBugü yaptın mı test canım
Ay inşşallah evet cinsiyet hiç mühim değil hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun gerisi boş evlat evlattırbencede bekle bakalım keseni görene kadar bana da haber ver kan sonucunuAhaha canım benim yaa doktorum yurtdışındaymis canım ya 2 hafta gelmez diyorlar başka birinden randevu Alican artık biraz büyüsün dedim gittiğimde kese görünecek şekilde olsun yani bugün tekrar kan verdim bakalım kaç olmuş, bence kız yaa hep kız hissettim ilk bebeğimi hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli değil ama kız gibi doğuyor içime nedense, tabiki de sana da fotoğrafimixo göndeririz teyzesi
Fazla yürüme canım bu süreçte uzanarak geçirKızlar bugün çok fena ağrım var sabah kaynanamla yürüdük biraz adet olacakmışim gibi belim ve kasiklarim çok fena ya
Hayirlis olsun canım insllah haberdar etYaptım cnm. Erken gebelik testi silik şekilde çıkmış. Kaset test negatif
Amin canım 1282 olmuşuz bileAy inşşallah evet cinsiyet hiç mühim değil hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun gerisi boş evlat evlattırbencede bekle bakalım keseni görene kadar bana da haber ver kan sonucunu
Ohhhhh maşallah kuzusuna böyle sağlıkla devam etsin artık kesen de görünür hayırlısı ileAmin canım 1282 olmuşuz bile
İnşallah cnm ederim ederim merak etme ama kaset testim negatif malesefHayirlis olsun canım insllah haberdar et
Ooo maşallah masallah Allah artırsın inşallahAmin canım 1282 olmuşuz bile
Koyulaşacakİnşallah cnm ederim ederim merak etme ama kaset testim negatif malesef