İnşallah cnmKoyulaşacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnmKoyulaşacak
İnşallah cnm
Aminn canım inşallahOhhhhh maşallah kuzusuna böyle sağlıkla devam etsin artık kesen de görünür hayırlısı ile
O kaset ya ona boraz zor geçerİnşallah cnm ederim ederim merak etme ama kaset testim negatif malesef
Aminn canımOoo maşallah masallah Allah artırsın inşallah
Aminnn canım benim inşallahhAkışına bıraktım halkimizda hayırlısı
Evet ama en netide kaset kasette gölge bile olsa koyulaşıyoO kaset ya ona boraz zor geçer
Ben hala iğne etkisidir modundayimO kaset ya ona boraz zor geçer
Yok canım artık kalmamıştıe iğne etkisi için rahat olsunB
Ben hala iğne etkisidir modundayim
Ama kaset teste gölge bile yok işin kötüsüEvet ama en netide kaset kasette gölge bile olsa koyulaşıyo
Oda yarın öbür gün geçer canımAma kaset teste gölge bile yok işin kötüsü
İnşallah cnm bakalım bekleyip göreceğizOda yarın öbür gün geçer canım
Karamsar olma sakın canım istersen yarın bekle öbür gün yenileYarın için hiç test yapasim yok
Kaynanam in zoruna gidiyor birazFazla yürüme canım bu süreçte uzanarak geçir
Aynen öyle yapayım Yarın durayim cumartesi yapayım ama o günde yeni yil ya negatif çıkarsa yine yılbaşına mutsuz girmiş olurum 1 ocaktami yapsam ko :))Karamsar olma sakın canım istersen yarın bekle öbür gün yenile
Ahahah yaaa ben bunu hiç süşünmemiştim bende yapmayı. O gün valla yıkık girerimçok mantıklı bir davranış canımAynen öyle yapayım Yarın durayim cumartesi yapayım ama o günde yeni yil ya negatif çıkarsa yine yılbaşına mutsuz girmiş olurum 1 ocaktami yapsam ko :))
Yaaaa sen uyma boşver canım stres etme boşverKaynanam in zoruna gidiyor biraz
Yemin ederim keşke görseniz kiriz geçirirsiniz oğlunun yanında bana iyi o gittimi sürekli laf sokmalar iş yaptırmaya çalışmalar ilk iğne mi olduğum zaman Yorgan sirkeleteckti bana vicdansız o kadarYaaaa sen uyma boşver canım stres etme boşver