Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım havuç suyunu nasıl hazirliyosun tarif eder misinCanım bugün gece ilişkiye gir eşinle spermler 48 saat caanli kalıyor zaten içerde yarın çatlatma iğnesi vurduktan 36 saat sonra da ilişki sonrasında gün aşırı seklinde devam ediyor. İlişkilerden sonra hemen kalkma 1 2 saat vajinal duş alma bu kadar bide havuç suyu çatlamasına yardımcı olur deneyebilirsin
Evet bende havuç çok yiyordum gerçekten faydası varCanım bugün gece ilişkiye gir eşinle spermler 48 saat caanli kalıyor zaten içerde yarın çatlatma iğnesi vurduktan 36 saat sonra da ilişki sonrasında gün aşırı seklinde devam ediyor. İlişkilerden sonra hemen kalkma 1 2 saat vajinal duş alma bu kadar bide havuç suyu çatlamasına yardımcı olur deneyebilirsin
Çatlatma iğnesi vurulunca daha sonra 36 saat sonra ve ertesi gün doğru anladım demiCanım ben tam 36 saatte girdim birde önceki gün sonra 36 saatte girdikten sonra o gün 3 değerlendirme oldu
Canım ben robot a biraz su koydum içine doğradım havuçları bizt bizt yaptırdım oldu sonra suzdum onu sifaa olsunCanım havuç suyunu nasıl hazirliyosun tarif eder misin
KesinlikleEvet bende havuç çok yiyordum gerçekten faydası var
İğnemi vurulduğum saatten 36 saat sonrası ilk değerlendirme sonra öğlen ve gece oldu ertesi günde oldu sonra gün aşırı oldu bendeÇatlatma iğnesi vurulunca daha sonra 36 saat sonra ve ertesi gün doğru anladım demi
Çok sağol canım.gecen ay klomenle ovitrelle iğnesi kullandım olumsuz sonuçlandı bu ay da doktorum klomenle duphaston verdi bakalım hayırlısıCanım ben robot a biraz su koydum içine doğradım havuçları bizt bizt yaptırdım oldu sonra suzdum onu sifaa olsun
Bugun 10.gunumİnşallah hayırlı haberler alırsınız pozitif sonuçlanırkaçıncı gününüz
Test yaptın mı hiç?Bugun 10.gunum
Teşekkür ederim doktorum dün önermişti ilişki bugün olmasın dediCanım bugün gece ilişkiye gir eşinle spermler 48 saat caanli kalıyor zaten içerde yarın çatlatma iğnesi vurduktan 36 saat sonra da ilişki sonrasında gün aşırı seklinde devam ediyor. İlişkilerden sonra hemen kalkma 1 2 saat vajinal duş alma bu kadar bide havuç suyu çatlamasına yardımcı olur deneyebilirsin
Çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallahMerhaba tabikide ederiz umarım güzel haberler alırsınız
EVET canım vardi
Benimde dün çok vardida simdiEVET canım vardi
Canim benim12 güne kadar bence normal pozitif çıkması