- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
Kaçıncı gundesin canım senKizllar 1 tane kaset test var elimde yapayım mi şimdi sizce yoksa yarını mi bekliyeyim ilk idrara cevap verin ne derseniz onu yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gundesin canım senKizllar 1 tane kaset test var elimde yapayım mi şimdi sizce yoksa yarını mi bekliyeyim ilk idrara cevap verin ne derseniz onu yapicam
12.gün bugün cnmKaçıncı gundesin canım sen
Ohoo tabiki iğne etkisi değildir ben 11 de beta hcg 72 gördüm çok yüksek bir değerdi yani direk yap bence şimdi testi bende ikindin yapmıştım testimi silik çıktı hemen12.gün bugün cnm
Ama senin adetine 3 gün vardı benim 6 gün var daha.. Birde test kendo kendine daha siliklesme oldiOhoo tabiki iğne etkisi değildir ben 11 de beta hcg 72 gördüm çok yüksek bir değerdi yani direk yap bence şimdi testi bende ikindin yapmıştım testimi silik çıktı hemen
Çok fazla mesaj var canım bulamıyorum fotoğraf atabilirmisin tekrar, ilk kaç dk da gördün silik çizgiyi ne kadar süre sonra siliklestiAma senin adetine 3 gün vardı benim 6 gün var daha.. Birde test kendo kendine daha siliklesme oldi.
Çok fazla mesaj var canım bulamıyorum fotoğraf atabilirmisin tekrar, ilk kaç dk da gördün silik çizgiyi ne kadar süre sonra siliklesti
Çok garip neden siliklesir ki hiç de başıma gelmedi. Sen sabah bidaha yap o zaman ilk idrarla olmazsa kan veririsinEki Görüntüle 3183642
Buda silik hali bilmiyorum gözüküyor mu da
Yok günüm gelmeden kan vermem de bilmiyorum ne olacak yarın belli olur bakalim ama sen fotofa da görüyor musun cizgiyiÇok garip neden siliklesir ki hiç de başıma gelmedi. Sen sabah bidaha yap o zaman ilk idrarla olmazsa kan veririsin
Canım fotoğrafta göremedim ama fotoğrafta olduğundan daha silik çıkıyor ondandir herhaldeYok günüm gelmeden kan vermem de bilmiyorum ne olacak yarın belli olur bakalim ama sen fotofa da görüyor musun cizgiyi
Aaa ben fotografa bakiyorum ama görüyorum:) ay her neyse bKalom yarın ola hayr olaCanım fotoğrafta göremedim ama fotoğrafta olduğundan daha silik çıkıyor ondandir herhalde
Bencedeİnşallah inşallah dokotr ilişki günü vermiş ama ben ona uynuycam yumurta nin 24 saatlik ömrü varmış hergun degerlendirecm
Zaten sperm kalitesinde bir sorun olmasına karşın bir gün ara ile ilişki öneriyorlar eğer böyle bir problem yoksa hergun olabilir bence deBencede
Kızlar bende yarın çatlatma ignesi yapıcam bakalım hayırlısı nasıl yapmam gerek bilgisi olan var mıZaten sperm kalitesinde bir sorun olmasına karşın bir gün ara ile ilişki öneriyorlar eğer böyle bir problem yoksa hergun olabilir bence de
Sperm kalitesi düşüyor. Doktorun dediği gibi yapın bence. Ürologlar da jinekologlar da her gün ilişki önermiyorİnşallah inşallah dokotr ilişki günü vermiş ama ben ona uynuycam yumurta nin 24 saatlik ömrü varmış hergun degerlendirecm
Ama yumurtam yarın akşam a Kadar canlı kalmazsaSperm kalitesi düşüyor. Doktorun dediği gibi yapın bence. Ürologlar da jinekologlar da her gün ilişki önermiyor
Doktor ona göre zamanı saati vs söylüyor zaten siz bilirsiniz yine deAma yumurtam yarın akşam a Kadar canlı kalmazsa
Canım bugün gece ilişkiye gir eşinle spermler 48 saat caanli kalıyor zaten içerde yarın çatlatma iğnesi vurduktan 36 saat sonra da ilişki sonrasında gün aşırı seklinde devam ediyor. İlişkilerden sonra hemen kalkma 1 2 saat vajinal duş alma bu kadar bide havuç suyu çatlamasına yardımcı olur deneyebilirsinKızlar bende yarın çatlatma ignesi yapıcam bakalım hayırlısı nasıl yapmam gerek bilgisi olan var mı
Canım bugün gece ilişkiye gir eşinle spermler 48 saat caanli kalıyor zaten içerde yarın çatlatma iğnesi vurduktan 36 saat sonra da ilişki sonrasında gün aşırı seklinde devam ediyor. İlişkilerden sonra hemen kalkma 1 2 saat vajinal duş alma bu kadar bide havuç suyu çatlamasına yardımcı olur deneyebilirsin havuç