- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Benimde 3 4 gündür acayip agiriyor dün oturup ağladım resmen ağrısındanBazen ağrıyor canım dün akşam bir ağrı girdi acı ama böyle normaldede arada ağrıyor geçiyor sürekli ama iğne etkisi veya hap içiyorum oda yapabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 3 4 gündür acayip agiriyor dün oturup ağladım resmen ağrısındanBazen ağrıyor canım dün akşam bir ağrı girdi acı ama böyle normaldede arada ağrıyor geçiyor sürekli ama iğne etkisi veya hap içiyorum oda yapabilir
Benim iki tane yumurtam oluşmuştu sağda biri 24 mm biride 22 mm direk iğne vurdu zatenNe zaman iğne oldun canım
Evet bakalım yarında çıkmaya devam ederse bu çok iyi benim içinBence aynı aslında kuzum test farkı var aslinda gayet normal benimde etkisi bu zamanlarda geçti takma kafana
Ben düşünüyordum tekrar kullanmayı ama bu sefer hsg amh ne gerekiyorsa yapicam artıkİlk ay kendi kendine çatlayacak mı diye kontrol etti benim yumurtam döngümün 17. Günü 27mm çatladı ama kiste dönüşmedi allahtan
İlk denemen galibaBenim iki tane yumurtam oluşmuştu sağda biri 24 mm biride 22 mm direk iğne vurdu zaten
Ben düşünüyordum tekrar kullanmayı ama bu sefer hsg amh ne gerekiyorsa yapicam artık
Bende zaten eğer regl olursam doktorum reçetemi yazdı hsh çekilcek spermiogram verecek eşim deBen düşünüyordum tekrar kullanmayı ama bu sefer hsg amh ne gerekiyorsa yapicam artık
Benim geçen iğnem de 17. Günde gelmişti reglBenim ağrılarım başladı galiba erken geliyor regl
Evet geliyor gelmekte olanBenim geçen iğnem de 17. Günde gelmişti regl
Evet ilk denemem 16 aydir korunmama rağmen olmuyordu hormon tahlili rahim flmi derken doktor ilk olarak bundan başlayalım dedi kademe kademe gidecez dedi ama bu ay umudum yokİlk denemen galiba
Hemen umutsuzluğa kapılma ya kontrolleri yapmışsın Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallahEvet ilk denemem 16 aydir korunmama rağmen olmuyordu hormon tahlili rahim flmi derken doktor ilk olarak bundan başlayalım dedi kademe kademe gidecez dedi ama bu ay umudum yok
Ay gelmesin kış kış de olmasada sıkma sakın canınıvalla ben çok üzüldüm aylardır negatif görmekten o yüzden sıkma rabbim ne zaman nasip edecekseEvet geliyor gelmekte olan
Hemen umutsuzluğa kapılma ya kontrolleri yapmışsın Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah
Surekli negatif görmekten olsa gerek gerçekten hic bir sorun yokken neden olmuyor diyorum yaklaşık 1 yıldır ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum demek ki gerçekten zamanı varmışHemen umutsuzluğa kapılma ya kontrolleri yapmışsın Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah
Anladımmm bi de çubuk ya bu hiç kullanmadım bundan vermiş eczacı bi de uzun süre beklettim ben idrarda ondan oldu heraldeÇnkü pembe dağılmış heryere normalde tabanın bembeyaz olması lazım
Evet çok değil kasette 3 damla damlatmak lazım erken gebelikte 20 saniye falanAnladımmm bi de çubuk ya bu hiç kullanmadım bundan vermiş eczacı bi de uzun süre beklettim ben idrarda ondan oldu heralde
Evet erken gebelikte 20 saniye bunda 5 saniye bekleteceksin ben bunda 20 saniye beklettim uyku sersemiEvet çok değil kasette 3 damla damlatmak lazım erken gebelikte 20 saniye falan
Ahahahaa ya bitanem diyorum deliricez yakında bu testleri yaparkentek göz uyanıp tuvalete koşuyorım bendeEvet erken gebelikte 20 saniye bunda 5 saniye bekleteceksin ben bunda 20 saniye beklettim uyku sersemi
Canımmmmmmmmhoşgeldin sefa getirdin uğur getir topiğimizin 2. gebesi evet süreçlerimizi takip ediyorduk çok güzeldi 2 gün o heycanımız hiç kimsenin rabbim kucağını boş bırakmasınnası silikti nası koyulaştı ama rabbim burda olan herkese bu duyguyu yaşatsınsırada en yakın çizgiye M Mrv135 var oda bugün yaptı erken gebelik silik çizgiyi gördü darısı koyulaşmaya sırasıyla Girlkiz DilekHanim L lilith00 canım kadınlarıma nasip etsinİyi günler kızlar
Ben Dgnmasal ‘ın diğer konusundaydım,
Burasını aktif görünce gelmek istedim..
2 aydır femara kullanıyorum,
Ayın 15 inde çatlama iğnesi vuruldum..
10-11.günlerde sabah bulantısı olunca şüphelendim ve 12.günümde yani dün adete bir gün varken test yaptım.
silik bir ikinci çizgiyi gördüm.
Bu Sabahta erken gebelik testi yaptım onda da aynı sonucu aldım.
Bugün kan testine gidemedim ama yarın gideceğim inşallah.
Rabbim en başta Dgnmasal olmak üzere hiçbirimizi bu yolda fazla bekletmesin.
Güzel ve hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah
Hadi hayirli sonuclara insallah bakalim dolsun göbüslerİyi günler kızlar
Ben Dgnmasal ‘ın diğer konusundaydım,
Burasını aktif görünce gelmek istedim..
2 aydır femara kullanıyorum,
Ayın 15 inde çatlama iğnesi vuruldum..
10-11.günlerde sabah bulantısı olunca şüphelendim ve 12.günümde yani dün adete bir gün varken test yaptım.
silik bir ikinci çizgiyi gördüm.
Bu Sabahta erken gebelik testi yaptım onda da aynı sonucu aldım.
Bugün kan testine gidemedim ama yarın gideceğim inşallah.
Rabbim en başta Dgnmasal olmak üzere hiçbirimizi bu yolda fazla bekletmesin.
Güzel ve hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah