Tamam cnmSen en iyisi kaset test yap yarın erken gebelikler çoğu yanıltıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnmSen en iyisi kaset test yap yarın erken gebelikler çoğu yanıltıcı
EvetSen en iyisi kaset test yap yarın erken gebelikler çoğu yanıltıcı
Yarın yapicam hem kaset hem erkenCanım ilk çıktığı dakika önemli ilk 5 ile 10 dkk arası yani sonrası kurumaya dönüyo değişik oluyo kuruyo falaniçini derah tut bi kaset test yap mutlaka
Bencede bitanempozitif olacak bak görsen çok yorma kendini biraz dikkat et ne olur ne olmaz.Yarın yapicam hem kaset hem erken
Canım ben tam 36 saatte girdim birde önceki gün sonra 36 saatte girdikten sonra o gün 3 değerlendirme olducok özür dilerim çatlatma ignesinden sonra 36.saat mi iliskiye girdiniz hangi saatler de girilmeli bilen birisi bilgi verebilir mi
Insallah cnm insallah herkesinde benimde igneyi vuruldugum günden beri oturuyorum :)Bencede bitanempozitif olacak bak görsen çok yorma kendini biraz dikkat et ne olur ne olmaz.
Bende valla bu 2. İğnemde çok dikkat ettim artık eşim anneme getirdi çünkü bende rahim inceliğide var o sıkıntı biraz ama hissediyorum bu ay olacakInsallah cnm insallah herkesinde benimde igneyi vuruldugum günden beri oturuyorum :)
Insallah cnm insallah sende dikkat et bkBende valla bu 2. İğnemde çok dikkat ettim artık eşim anneme getirdi çünkü bende rahim inceliğide var o sıkıntı biraz ama hissediyorum bu ay olacak
Pozitif göreceğin günü sabırsızlıkla bekliyorumBende valla bu 2. İğnemde çok dikkat ettim artık eşim anneme getirdi çünkü bende rahim inceliğide var o sıkıntı biraz ama hissediyorum bu ay olacak
İnşallah bitanem dua ediyorum ben burdaki herkese sen diğer kızlar herkes en kısa zaman da görsün çifti bak sana karşılaştırma atıcamInsallah cnm insallah sende dikkat et bk
Ri yapıyorum bugün 12. Ci gün hâlâ negatifMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum kk yi bende az ever üye oldum size sormak istediğim bir konu var bende ilk kez bu ay klomen + ovitrelle ignesi kullandım bugün ignemin 10.gunu az önce test yaptım tek çizgi çıktı böyle olup sonradan pozitife donen var mı
Hepimiz görelim bu topik herkese uğur getirsin bitanem en kısa zamanda görelim 4 aydır femara kullanıyorum bu aydan ümitliyim sadece rahim duvarım beni korkutuyo o kadar artık 4 ay femara 2. İğnem bir etkisi olur diye düşünüyorumPozitif göreceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum
İlk iki ay neden iğne vermediHepimiz görelim bu topik herkese uğur getirsin bitanem en kısa zamanda görelim 4 aydır femara kullanıyorum bu aydan ümitliyim sadece rahim duvarım beni korkutuyo o kadar artık 4 ay femara 2. İğnem bir etkisi olur diye düşünüyorum
Bence aynı aslında kuzum test farkı var aslinda gayet normal benimde etkisi bu zamanlarda geçti takma kafanaİnşallah bitanem dua ediyorum ben burdaki herkese sen diğer kızlar herkes en kısa zaman da görsün çifti bak sana karşılaştırma atıcamEki Görüntüle 3183404
Peki ağrıların var mi benim karnım çok agiriyorCnim bende sürekli test yapıyorum 7.gunden be
Ri yapıyorum bugün 12. Ci gün hâlâ negatif
Ne zaman iğne oldun canımPeki ağrıların var mi benim karnım çok agiriyor
Bazen ağrıyor canım dün akşam bir ağrı girdi acı ama böyle normaldede arada ağrıyor geçiyor sürekli ama iğne etkisi veya hap içiyorum oda yapabilirPeki ağrıların var mi benim karnım çok agiriyor
Bence aynı aslında kuzum test farkı var aslinda gayet normal benimde etkisi bu zamanlarda geçti takma kafama
Bence aynı aslında kuzum test farkı var aslinda gayet normal benimde etkisi bu zamanlarda geçti takma kafanaCnim bende sürekli test yapıyorum 7.gunden be
Ri yapıyorum bugün 12. Ci gün hâlâ negatif
Bugün iğnenin 10. Günü az ever test yaptım negatif çıktıNe zaman iğne oldun canım
İlk ay kendi kendine çatlayacak mı diye kontrol etti benim yumurtam döngümün 17. Günü 27mm çatladı ama kiste dönüşmedi allahtanİlk iki ay neden iğne vermedi