Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım testin bozuk varsa başka yapBöyle bi şey o beyaz gibi olanı diyorum
Merhaba bende bu ay klomen+ ovitrelle ignesi vuranlardayim iğne 11.gunuHerkese merhaba6 aydır çocuk için uğraşıp son 4 ayımda ise ilaçlarla tedavi görüyorum evet Ben de pcos ile mücadele edenlerdenim artık bu forumun klasikleşmiş kadınlar yaygın başa belası olanBen ilk iğnemi kasım ayın da oldum fakat negatif sonuçlandı,22 aralık perşembe günü sol da olan tek olan 22mm yumurtam ile 17:30 ta iğnemi vuruldumpazar günü ise estrofeme başlayacağım umudum ocak ayında pozitif görmek şafak sayar gibi gün sayacağım umarım bu ay pozitif sonuçlanır.Çift sayılarda vardır bir hayır diyenlerdenim umarım herkesin duaları kabul olur çift çift çizgiler görürler rabbim herkesin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
@Ahsenfatima 11 Aralık DilekHanim 14 Aralık L lilith00 15 Aralık M Mrv135 16 Aralık @Girlkiz 16 Aralık @Sevdmsn 19 Aralık D Dgnmasal 22 Aralık @GizAk 22 Aralık @Denz67543456 22 Aralık @kbrab 23 aralık @Zeyneptc 26 Aralık
Adeti beklerim artık yaa 2 gün kaldı zaten. Bozuk olduğunu nerden anlıyorsunuz?Canım testin bozuk varsa başka yap
Çnkü pembe dağılmış heryere normalde tabanın bembeyaz olması lazımAdeti beklerim artık yaa 2 gün kaldı zaten. Bozuk olduğunu nerden anlıyorsunuz?
Batma benim 10 güne kada hep vardiKızlar 6. Günüm testim halaa pozitif sol kasık ağrım batmam devam ediyor geçen ay 6. Günüm de hayalet çizgi vardı sadece şuan hala pembe 2. Çizgi var
Merhaba canım hoçgeldin tabiki de dönen var 11. 12. 13. Günü bekleyebilirsin regl olana kadar ümit varMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum kk yi bende az ever üye oldum size sormak istediğim bir konu var bende ilk kez bu ay klomen + ovitrelle ignesi kullandım bugün ignemin 10.gunu az önce test yaptım tek çizgi çıktı böyle olup sonradan pozitife donen var mı
Kizzbneim testte hafif siliklesme olmuş hayalet çizgi hala gözüküyor ama sence bozuk olabilr miKızlar 6. Günüm testim halaa pozitif sol kasık ağrım batmam devam ediyor geçen ay 6. Günüm de hayalet çizgi vardı sadece şuan hala pembe 2. Çizgi var
16 aydir hiç korunmama rağmen negatif görmekten artık üzülüyorumMerhaba canım hoçgeldin tabiki de dönen var 11. 12. 13. Günü bekleyebilirsin regl olana kadar ümit var
Atsana tekrarKizzbneim testte hafif siliklesme olmuş hayalet çizgi hala gözüküyor ama sence bozuk olabilr mi
Herkes aynı şeyleri yaşıyor cnm rabbim ne zaman vaktini belirlediyse o zaman umidimizi yitirmek yok inşallah bol pozitifli ay olacak gobusler dolacak inşallah16 aydir hiç korunmama rağmen negatif görmekten artık üzülüyorum
Bu arada hoş buldum kizlar inşallah Allah Azze ve Celle bizleri evin neşesi olan çocuktan mahrum etmez.. Rabbım subhanehu teala bizleri ve isteyen herkese güzel çocuklar nasip etsinMerhaba canım hoçgeldin tabiki de dönen var 11. 12. 13. Günü bekleyebilirsin regl olana kadar ümit var
Ay inşallah gebelik içndir canım çünkü benim geçen 6. Ayım hayaletti şimdiki pembe bildiğin hiç çizgim azalmıyor 3 gündür11
Batma benim 10 güne kada hep vardi
İnşallah kizlar ama sanırım pek umudum yok bu ayda karnim cok kötü agiriyor 3 gündür .. sizin herhangi bir sorununuz var mıHerkes aynı şeyleri yaşıyor cnm rabbim ne zaman vaktini belirlediyse o zaman umidimizi yitirmek yok inşallah bol pozitifli ay olacak gobusler dolacak inşallah
Bidaha atsana şimdi testini canımKizzbneim testte hafif siliklesme olmuş hayalet çizgi hala gözüküyor ama sence bozuk olabilr mi
Sen en iyisi kaset test yap yarın erken gebelikler çoğu yanıltıcı
Canım ilk çıktığı dakika önemli ilk 5 ile 10 dkk arası yani sonrası kurumaya dönüyo değişik oluyo kuruyo falaniçini derah tut bi kaset test yap mutlaka