Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız pozitif sonuçlanırkaçıncı gününüzAmin inşalh bnde aynı durumdaym pco bnmde 2.aşılamam oldum 19 aralıkta
Erken gebelikti dimi ben çizgi görüyorum kaçıncı gündü bugun
Yeni gelen arkadaşları da alalım tabloyaİnşallah hayırlı haberler alırsınız pozitif sonuçlanırkaçıncı gününüz
Canım ben sana dedimmmmmm2. Çizgin var ilk 5-10 dkk doğru sonucu gösterir şuan ması oldu testin?
Alıcam canımsen yaptın mı testYeni gelen arkadaşları da alalım tabloya
Ay çok heyecan yaptım kaset testin var mı?
Erken gebelikti dimi ben çizgi görüyorum kaçıncı gündü bugun
Bozuk çıkmış ya gıcık testBende bugün yapayım dedim bi tane öylesine adet geçerse yapacaktım güya ben bi şey anlamıyorum bu testten ya siz bakin bi de
İnşallah iğne etkisi değildir yarın tekrarlayın testi mutlaka bi kaç gün peşpeşeEvet erken gebelik çizgi gözüküyor aşırı belirgin olmasadavar belli iğne olal 12 gün adetete 6 gün var. Ama tst hassas olduğu icin bence igne etkiside olabilir diye düşünüyorum
Benimki de miBozuk çıkmış ya gıcık test
Yani iki türlü de düşünmek iyidir ama bence geçmiştir iğne etkisi 12. GündeEvet erken gebelik çizgi gözüküyor aşırı belirgin olmasadavar belli iğne olal 12 gün adetete 6 gün var. Ama tst hassas olduğu icin bence igne etkiside olabilir diye düşünüyorum
1 tane var ama yarın yapicam durabilirsem çünkü igne etkisinde olabilir hala biliyorum benzaten günüm gecsede inanmam herhalde çünkü daha once 5 gün geçmişti meger prolaktinden oluyormuş acayip umitoenmistim o yuzden beklicemAy çok heyecan yaptım kaset testin var mı?
Evet erken gebelik çizgi gözüküyor aşırı belirgin olmasadavar belli iğne olal 12 gün adetete 6 gün var. Ama tst hassas olduğu icin bence igne etkiside olabilir diye düşünüyorum
Evet umut hep var icimde ama var gibi düşünüp 1 hafta sonra yok olduğunu ogrenirsem o beni yıkarYani iki türlü de düşünmek iyidir ama bence geçmiştir iğne etkisi 12. Günde
Yarın tekrarla ama kaset testleEvet umut hep var icimde ama var gibi düşünüp 1 hafta sonra yok olduğunu ogrenirsem o beni yıkar
İnşallah iğne etkisi değildir yarın tekrarlayın testi mutlaka bi kaç gün peşpeşe
Insallah cnm tekrarlicam busekilde. Pazartesi kana gidicemİnşallah iğne etkisi değildir yarın tekrarlayın testi mutlaka bi kaç gün peşpeşe