Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O belli olmaz diyorlar canım belki ağrısı oraya vuruyordur ilk zaman benimde öyleydiKızlar birşey sormak istiyorum size benim yumurtam sol taraftaydı ama şuan sağ tarafım batıyo kasık bölgemde solda ama aşırı var şuan birden girdi ara ara olmaya başladı anlamadım hiç birşeyşm yoktu gaz da değil
Dimi benide o düşündürdü sol dedi sağ tarafım ağrıyo şuan başladı az evvel yeni mi çatladı ki acabaO belli olmaz diyorlar canım belki ağrısı oraya vuruyordur ilk zaman benimde öyleydi
Bilmiyorum ki canım birdaha değerlendirin ama 36 saatte kesin catlardi diye düşünüyorumDimi benide o düşündürdü sol dedi sağ tarafım ağrıyo şuan başladı az evvel yeni mi çatladı ki acaba
Canım nerelerdesin test yaptın miiiİlkinde kaç yumurtan oluştu
Sağol canım benim bakalım artık ilerleyen saatler ne gösteriroda ayrı yprgunluk vallaBilmiyorum ki canım birdaha değerlendirin ama 36 saatte kesin catlardi diye düşünüyorum
Ayh hiç sorma kusasim geliyor artıkSağol canım benim bakalım artık ilerleyen saatler ne gösteriroda ayrı yprgunluk valla
Yok ya vallahi uyumadım benUyudunuzmu kızlar
Naptın mesai bittimiYok ya vallahi uyumadım ben
Yok ya şimdi başlıcak çok ağrım vardı ben bu iğneden sonra ilişki sırasında aşırı bir kasığımda batma hissi yaşıyorım oda beni zorluyo anca ağrım hafifledi sonra direk yatar uyurumayağa kalkmak istemiyorum çünküNaptın mesai bittimi
Benimde öyleydi canım normalYok ya şimdi başlıcak çok ağrım vardı ben bu iğneden sonra ilişki sırasında aşırı bir kasığımda batma hissi yaşıyorım oda beni zorluyo anca ağrım hafifledi sonra direk yatar uyurumayağa kalkmak istemiyorum çünkü
Yok salı günü düşünüyorum hiç hamile gibi belirtim yokCanım nerelerdesin test yaptın miii
Kasık agrin falan yok mu senin daha adet zamanın gelmedi galibaVücudum çok yorgun canım ya belim çok ağrıyor göğüs hassasiyeti Devam ediyor
Adetim 3 gün geçti benim kasık ağrım eskisine göre daha az anı batmalar oluyor sürekli ağrılar değil deKasık agrin falan yok mu senin daha adet zamanın gelmedi galiba
Benim hiç belirtim yok umudum da kalmadı iğne gününü saymıyorum bugün 11. Günüm sen de galiba. 11. Günde test yapmistin var mıydı o ara belirtinAdetim 3 gün geçti benim kasık ağrım eskisine göre daha az anı batmalar oluyor sürekli ağrılar değil de
Benim hiç belirtim yok umudum da kalmadı iğne gününü saymıyorum bugün 11. Günüm sen de galiba. 11. Günde test yapmistin var mıydı o ara belirtin
Evet canım vardı kasık ağrısı göğüsler de hassasiyet bacak ağrısı falan vardı bı kan ver isterse. Yada evde test yap ümidini kaybetmeBenim hiç belirtim yok umudum da kalmadı iğne gününü saymıyorum bugün 11. Günüm sen de galiba. 11. Günde test yapmistin var mıydı o ara belirtin
Evet canım vardı kasık ağrısı göğüsler de hassasiyet bacak ağrısı falan vardı bı kan ver isterse. Yada evde test yap ümidiniBenim hiç belirtim yok umudum da kalmadı iğne gününü saymıyorum bugün 11. Günüm sen de galiba. 11. Günde test yapmistin var mıydı o ara belirtin
Canını sıkma canım daha geçmemiştir çişini biraz bekleEki Görüntüle 3182066 9. Günden günaydın yine göremedim silik çizgi
Hadi inşallah pozitife döner sen de var mı belirti neler hissediyorsunEki Görüntüle 3182066 9. Günden günaydın yine göremedim silik çizgi