Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiçbir belirtim yok canım sadece dün aşırı bel ağrısı çektim okadar o da geçtiBelirtileriniz neler kizlar ben su icmedigim halde tuvalete gidiyorum :)
Ben 22 aralık 17:30 ta oldum canımSaat kacta oldunuz kizlar
11. Gün öğrendi canım erken gebelik yaptı kan verdi değeri 72 ydi
Ay böyle daha iyi oluyomus ya yapabildim Allah'tanÇok güzel olmuş kız
Canım benim dün aşırı kasık ağrım vardı çünkü 36. Saatime giriyodum şuamda hafif hafif sızlamam var birde duygusallığım durup durup ağlamak istiyorum neden anlamadımBelirtileriniz neler kizlar ben su icmedigim halde tuvalete gidiyorum :)
Evet cnm benimdeara ara kasık ağrım var gaz problemi var birdeCanım benim dün aşırı kasık ağrım vardı çünkü 36. Saatime giriyodum şuamda hafif hafif sızlamam var birde duygusallığım durup durup ağlamak istiyorum neden anlamadım
Anladim cnm ay ne güzel erkenden öğrenmiş11. Gün öğrendi canım erken gebelik yaptı kan verdi değeri 72 ydi
Senin kaçıncı iğne deneyiminEvet cnm benimdeara ara kasık ağrım var gaz problemi var birde
EvetAnladim cnm ay ne güzel erkenden öğrenmiş
Senin kaçıncı iğne deneyimin
Ay hadi inşallah pozitif olurIlk benim o yüzden çok merak ediyorum
İnşallah tüm isteyen kullarininda bizimde pozitif olurAy hadi inşallah pozitif olur
Aminnnn canım inşşalllahhhhh süreçlerimizi hergün kontrol edelim ama iyi oluyo kafa dağılıyo senin yaş kaçİnşallah tüm isteyen kullarininda bizimde pozitif olur
28 cnm seninAminnnn canım inşşalllahhhhh süreçlerimizi hergün kontrol edelim ama iyi oluyo kafa dağılıyo senin yaş kaç
Onu bilmiyorum işte öyle bir şey olsa bile konuyu sen açtın anca sen yaparsınE bunu en başa sabitlesek ya nası yapcaz? Onuda çöz hadi dilekbecerirsin sen