HoşbuldumHoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldin canım
Yok hiç kalmadım daha 1 yıllık evliyim 6 aydır uğraşıyoruzÖyle oluyor hiç hamile kaldin mı ben 27 yaş
Ahahah şeytan dürtsün seniYok valla yapmadım evde var tutuyorum kendimi
İğne dahil 8 canımŞuan kactasin canim
Aynı gidiyoruz sayılır bu bel ağrısı beni mahvediyor sizlerde nasılİğne dahil 8 canım
Sen iki gün ondesin bende aşırı bir etki yok şuan yaAynı gidiyoruz sayılır bu bel ağrısı beni mahvediyor sizlerde nasıl
Bende yok diyordum üzülüyordum hatta ama bu gece bir ağrı başladı hiç hafiflemiyorda inşallah bı sıkıntı yokturSen iki gün ondesin bende aşırı bir etki yok şuan ya
Bende yok diyordum üzülüyordum hatta ama bu gece bir ağrı başladı hiç hafiflemiyorda inşallah bı sıkıntı yoktur
Maşallah az kaldı az hadi bakalimİğne dahil 8 canım
Maşallah az kaldı az hadi bakalim
İnşallah canım bende bel fıtığı da olduğu için ağrı olsada ümit vermem sürekli ağrım oluyor benim sadece biraz göğüs uçlarım aciyor okadarBende yok diyordum üzülüyordum hatta ama bu gece bir ağrı başladı hiç hafiflemiyorda inşallah bı sıkıntı yoktur
Ay evet arada yaparAy hadi herkes için güzel haberler olsun.Kızlar bu iğne sizde miğde bulantısı yapıyo mu
Benim başladı geçen de de olmuştu dedim psikolojik mi acaba diye bana mı sadece diyeAy evet arada yapar
Yok bende de olmuştu ara araBenim başladı geçen de de olmuştu dedim psikolojik mi acaba diye bana mı sadece diye
Kızlar napıyosunuz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Silik bar mı yoksa ben mi hayali görüyorum t2 deEki Görüntüle 3181590 ben birşey yaptım