Hahaha belliydi zaten senin böyle bişi yapacağınEki Görüntüle 3181590 ben birşey yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha belliydi zaten senin böyle bişi yapacağınEki Görüntüle 3181590 ben birşey yaptım
Yok canım etkisi bende çabuk geçmiş bugün 7.gunSilik bar mı yoksa ben mi hayali görüyorum t2 de
Bazen olabiliyo ilişkiden sonra biliyosun 13 gün sürüyo rahime yerleşmesi bebeğin o yüzden işte offff ya yükselir modunu sakın düşürmeYok canım etkisi bende çabuk geçmiş bugün 7.gun
Yok canım senin geçen ay 9 gün sürmüş iğne etkisi benim çabuk geçmiş silik bile yokBazen olabiliyo ilişkiden sonra biliyosun 13 gün sürüyo rahime yerleşmesi bebeğin o yüzden işte offff ya yükselir modunu sakın düşürme
Ama herkesin farklı gösteriyo herkesin vücut yapısı farklı senin ilk iğnendi dimi işk denemen yaniYok canım senin geçen ay 9 gün sürmüş iğne etkisi benim çabuk geçmiş silik bile yok
Aynen canımAma herkesin farklı gösteriyo herkesin vücut yapısı farklı senin ilk iğnendi dimi işk denemen yani
Hiç sıkma canını belki 12. 13. Gün pozitife dönerAynen canım
İnşallah sabredemeedim bari iğne etkisi gitmismi bakım dedim bari azıcık silik cikaydi yarın iki üç test daha alayım benHiç sıkma canını belki 12. 13. Gün pozitife döner
Hiç sıkma canını belki 12. 13. Gün pozitife döner
Canım sıkma canını hemen geçmemiştir daha sabret. Çok halsizim ya ben uzanıyorum bildirim de gelmiyor hiç bende diyorum herkes nerdeİnşallah sabredemeedim bari iğne etkisi gitmismi bakım dedim bari azıcık silik cikaydi yarın iki üç test daha alayım ben
Bencede hayatım al valla bende alıcamİnşallah sabredemeedim bari iğne etkisi gitmismi bakım dedim bari azıcık silik cikaydi yarın iki üç test daha alayım ben
Canım sıkma canını hemen geçmemiştir daha sabret. Çok halsizim ya ben uzanıyorum bildirim de gelmiyor hiç bende diyorum herkes nerde
Sayfayi yeniledim yine gelmedi konuya girince gördüm mesajlarıBildirim gelmiyor canım ya
Alarm kurdun mu alarmBencede hayatım al valla bende alıcam
Ay kurmam mı kurdum vallaAlarm kurdun mu alarm
Hadi insllah canım doktor bana iğneden önceki gece de ilişki önermişti 48 saat canlı kalıyor ya spremAy kurmam mı kurdum valla
Evet bizim salı da oldu akşam bi dün olmadı zaten çatlamamıştı ya dün gittiğim de şuan aşırı ağrım başladı anlıyorum artık bacaklarıma vuruyoHadi insllah canım doktor bana iğneden önceki gece de ilişki önermişti 48 saat canlı kalıyor ya sprem
Güzel canım hadi insllah şimdi bı şey mi içsen ilkim yaa havuç suyu şimdi aklima geldi ben havuç suyu içmiştim catlamasiysa bununla bari catlasin diyeEvet bizim salı da oldu akşam bi dün olmadı zaten çatlamamıştı ya dün gittiğim de şuan aşırı ağrım başladı anlıyorum artık bacaklarıma vuruyo
Katı meyve sıkacağı yoksa da blender a küçük küçük doğra azcik da su ilave et sonra süzgeçten geçirip içmiştim benGüzel canım hadi insllah şimdi bı şey mi içsen ilkim yaa havuç suyu şimdi aklima geldi ben havuç suyu içmiştim catlamasiysa bununla bari catlasin diye
Bide vajinal duş alma 1 2 saat kadar, uzan hiç kalkmaEvet bizim salı da oldu akşam bi dün olmadı zaten çatlamamıştı ya dün gittiğim de şuan aşırı ağrım başladı anlıyorum artık bacaklarıma vuruyo