Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kavuşursun yavruna bu ay tutmuştur inşallah ben de 10 ay oluyor evleneli. bu 4.iğne henüz test yapmadım bekliyorum her ay negatif görmekten cesaret edemiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah kavuşursun yavruna bu ay tutmuştur inşallah ben de 10 ay oluyor evleneli. bu 4.iğne henüz test yapmadım bekliyorum her ay negatif görmekten cesaret edemiyorum
Çok sağol canım..Aminn tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin..Senide anlıyorum bende bugün çok korka korka yaptım testi hala çok kesin değilim ama Allahtan umut kesilmez

Çok sağol canım..Aminn tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin..Senide anlıyorum bende bugün çok korka korka yaptım testi hala çok kesin değilim ama Allahtan umut kesilmez
Öyle tabi kuzum yine yaparsan veya kan verirsen yaz mutlaka

Benımde sadece bel agrım var bıde gaz sorunu var baska belırtı yok iğnenın 3.günü daha

Merhaba bende 24 nisanda çatlama iğnesi oldum sol yumurta büyümüş18 mm ve sol tarafım ağrıyordu şuanlık az az ağrı ve akıntı mayıs 15 de test yapıcam inşallah

Bende 15 nisanda saat 12 de vurdum iğneyi ama bi belirtim uok ilk günler tabi benimde çok agrım oldu Karın ve kaşık agrım..Acaba hiç belirtisi olmayan varmı
Benım yok belım agrıyor sadece uyku şeyi ramazandan dolayı cok uyuyorum hepsı bu

Ben dun aksam yaptim silik cizgi vardi qma iğnenin etkisi sanırım cok merak ediyorum sonucu ya
Bende az önce yaptım tek çizgi çıktı halbuki iki yumurtam da gelişmişti iğnede anlamadım bugün iğnenin üstüne bir hafta geçti haftaya kan veririm netlik kazanır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…