- 9 Eylül 2020
- 160
- 61
- 32
Aksam cope attim cumartesi sabah yine yapcam o zaman atarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam cope attim cumartesi sabah yine yapcam o zaman atarim
Bazıları iğneden sonra dört gün ilişkiye girin diyorlar ama ben igne gunu ve ertesi gün iliski oldu belki tutmamistirAt sana sende resmini bakım
İğne günü değil ertesi gün dedi doktorBazıları iğneden sonra dört gün ilişkiye girin diyorlar ama ben igne gunu ve ertesi gün iliski oldu belki tutmamistir
Acaba ondan sonra da olacak miydi kiİğne günü değil ertesi gün dedi doktor
Senin tutmuş olabilir 3 aksam iyi ben 36 saat sonra bir kere olduBiz iğneden sonra 36 saat sonra 3 akşam birlikte olduk sonra gün aşırı belki birinde biri tutar diye bakalım bi hafta geçti bi hafta sonra ya net belli olur yada adet olurum
Bilmem ben yumurta belki çatlamamıştır diye şansa bırakmak istemedimAcaba ondan sonra da olacak miydi ki
İnşallah bakalımSenin tutmuş olabilir 3 aksam iyi ben 36 saat sonra bir kere oldu
Ovulasyon testiyle baktim ben iğnenin ertesi gün çatladı yumurtam o gece de iliski olduBilmem ben yumurta belki çatlamamıştır diye şansa bırakmak istemedim
Ben dun aksam yaptim silik cizgi vardi qma iğnenin etkisi sanırım cok merak ediyorum sonucu
Evet canım iğnenin etkisidir o 14gün sonra doğru yanıtı veriyormuş ama benim yine umudum yokBen dun aksam yaptim silik cizgi vardi qma iğnenin etkisi sanırım cok merak ediyorum sonucu ya
Hangi gün ipne vurmuştuOvulasyon testiyle baktim ben iğnenin ertesi gün çatladı yumurtam o gece de iliski oldu
Insallah Rabbım nasip eder isteyen herkese 14. Gun test yapcam benimde umudum yokEvet canım iğnenin etkisidir o 14gün sonra doğru yanıtı veriyormuş ama benim yine umudum yok
21 nisan saat 17.00 daHangi gün ipne vurmuştu
Ben sizden bi gün vuruldum 22 nisan 9 sabah önce siz yapın sonra benzeştiği yapayım bana da ceserat olsun21 nisan saat 17.00 da
İnşallah bakalımInsallah Rabbım nasip eder isteyen herkese 14. Gun test yapcam benimde umudum yok
Cuma sabah bir daha test yapcam bakalim cizgi duruyor muBen sizden bi gün vuruldum 22 nisan 9 sabah önce siz yapın sonra benzeştiği yapayım bana da ceserat olsun
Ben sizden bi gün vuruldum 22 nisan 9 sabah önce siz yapın sonra benzeştiği yapayım bana da ceserat olsun
Bende Pazartesi sabah erken gebelik testi yapıcam bakalım nasipCuma sabah bir daha test yapcam bakalim cizgi duruyor mu
Bende Pazartesi sabah erken gebelik testi yapıcam bakalım nasip