Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bende aynı durumdayım bugün sadece bek ağrım var diğer günler sol kasığımda Ağrı oluyorduAynı tarihte iğne olmuşuz canım şuan her hangi Bi belirtin var mı hafta sonu sağ kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün hiç bir belirtim yok benim hafif bir bel ağrım var ama iğneye yormuyorum ben pek
Hadi gözün Aydın aynısını görmek dileğiyleİğnenin 12. Günü
Allah Allah hemen gebelik testi yapsam çıkar mı bende 22 nisan da vuruldum iğneyi heyecanlandım şimdiMerhaba arkadaşlar birileri bana yardımcı olsun lütfen 22 nisanda ovitrelle vuruldum 24 nisanda sağ kasığım da çok ağrı ve batma oldu 26 nisanda yani dün belim çok ağrıdı ve gaz sancısı gibi ağrılarım vardı şişkinlik ona keza zaten ama bugün hiç bişey yok iğneyi yapalı 6. Gün biz Bi hevesle erken gebelik testi yapmıştık 25 nisanda çift çizgi çıktı bugün tekrar kaset tipi test yaptık çok silik çizgi çıktı bu arada dün de kanda beta bakmıştık 16 çıktı sizce sonuç ne olur tecrübeleriniz paylaşır mısınız rica etsem
Hcg hormonu var içinde iğnenin neden testi geç yapım diyorlar şimdi baktırsan tabi çıkar daha 5 gün olmuş seninki.. bu arada benimde inşallah doğrudur sonrada negatif olan çok varmışAllah Allah hemen gebelik testi yapsam çıkar mı bende 22 nisan da vuruldum iğneyi heyecanlandım şimdi
Hangi testi aldın kuzum bende işten çıkınca alayımHcg hormonu var içinde iğnenin neden testi geç yapım diyorlar şimdi baktırsan tabi çıkar daha 5 gün olmuş seninki.. bu arada benimde inşallah doğrudur sonrada negatif olan çok varmış
Ağrıların nasıl şuanVerdim canım yarın alacagım sonucu takio ediyorum bişey yok suan
Valla ben internetten almıştım trendyoldan çoktandır istetmiştim ucuz bişey zaten biraz ovulasyon bir kaç tanede gebelik testi ile birlikte almıştımHangi testi aldın kuzum bende işten çıkınca alayım
Bu ne testi ovulasyon mu gebelik testi ne aldınızValla ben internetten almıştım trendyoldan çoktandır istetmiştim ucuz bişey zaten biraz ovulasyon bir kaç tanede gebelik testi ile birlikte almıştım
İkiside vardı içinde tabi ben bunu gebelik testini yaptım bugünBu ne testi ovulasyon mu gebelik testi ne aldınız
Canım benim midem çok kötü bi kaç gündür. Ayıptır söylemesi dün istifar falan ettim. Kasık ağrılarım oluyor hafif şekilde ilk zamanlara göre hafifledi baya gögüsümde agrı yok hiç olmadı da çok ayakta durunca belim ağrıyor başka ağrım belirtin yokAğrıların nasıl şuan
Canım ben doktora gittim bugün usg de baktı sağ yumurtam çatlamış ve solda karın içi sıvı birikmiş kasık ağrısı çatlamadan bel ağrısı da sıvıdan kaynaklı dedi 7 mayısta tekrar çağırdı bakalım o zaman belli olur artık net bir şekildeKuzum bende aynı durumdayım bugün sadece bek ağrım var diğer günler sol kasığımda Ağrı oluyordu
Sıvı birikmesi ne anlama geliyo kiCanım ben doktora gittim bugün usg de baktı sağ yumurtam çatlamış ve solda karın içi sıvı birikmiş kasık ağrısı çatlamadan bel ağrısı da sıvıdan kaynaklı dedi 7 mayısta tekrar çağırdı bakalım o zaman belli olur artık net bir şekilde
Bende anlamadım ama iyi bişey mi diye sordum iyi bişey dedi yumurtlama olmuş dedi 1 hafta rapor verdi dinlenmen gerekiyor dediSıvı birikmesi ne anlama geliyo ki
Alllah Allah bişey anlamıyorum ya ne olacaz kiBende anlamadım ama iyi bişey mi diye sordum iyi bişey dedi yumurtlama olmuş dedi 1 hafta rapor verdi dinlenmen gerekiyor dedi
Geçen ay iğnenin 12.günü pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptm bi heyecanla negatife döndü. inşallah vardır canm sendeHcg hormonu var içinde iğnenin neden testi geç yapım diyorlar şimdi baktırsan tabi çıkar daha 5 gün olmuş seninki.. bu arada benimde inşallah doğrudur sonrada negatif olan çok varmış
İnşallah ne diyelim Allah ne zaman nasip ederse.. Benim iğne gününüde sayarsan 13 oluyor ama okadar yazılar okudum ki negatife dönen çok var..Bende geçen ay yine iğne yapmıştım tabi hasta oldum ama gecen ay 10. Gün yaptım daha negatifti adet gününde hastan oldum dedim acaba bu ay varmıdır işte bi Umut Rabbimden umut kesilmez..Ben bide bi gebelik yaşadım gecen yol Ağustosta oda merional iğne ve sonrası çatlatma iğnesiyle olmustu ama kalp sesini duymadığımız için kürtaj oldum o zaman 12. Günümde öğrenmiştim gebeliğimiGeçen ay iğnenin 12.günü pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptm bi heyecanla negatife döndü. inşallah vardır canm sende
Kişiden kişiye değişiyor demek adet olmayı bekliycem daha 2 gün varGeçen ay iğnenin 12.günü pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptm bi heyecanla negatife döndü. inşallah vardır canm sende