Bu arada sen test yapmadın mıGeçen ay iğnenin 12.günü pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptm bi heyecanla negatife döndü. inşallah vardır canm sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sen test yapmadın mıGeçen ay iğnenin 12.günü pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptm bi heyecanla negatife döndü. inşallah vardır canm sende
Çok geçmiş olsun canım inşallah kavuşursun yavruna bu ay tutmuştur inşallah ben de 10 ay oluyor evleneli. bu 4.iğne henüz test yapmadım bekliyorum her ay negatif görmekten cesaret edemiyorumİnşallah ne diyelim Allah ne zaman nasip ederse.. Benim iğne gününüde sayarsan 13 oluyor ama okadar yazılar okudum ki negatife dönen çok var..Bende geçen ay yine iğne yapmıştım tabi hasta oldum ama gecen ay 10. Gün yaptım daha negatifti adet gününde hastan oldum dedim acaba bu ay varmıdır işte bi Umut Rabbimden umut kesilmez..Ben bide bi gebelik yaşadım gecen yol Ağustosta oda merional iğne ve sonrası çatlatma iğnesiyle olmustu ama kalp sesini duymadığımız için kürtaj oldum o zaman 12. Günümde öğrenmiştim gebeliğimi
Çok sağol canım..Aminn tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin..Senide anlıyorum bende bugün çok korka korka yaptım testi hala çok kesin değilim ama Allahtan umut kesilmezÇok geçmiş olsun canım inşallah kavuşursun yavruna bu ay tutmuştur inşallah ben de 10 ay oluyor evleneli. bu 4.iğne henüz test yapmadım bekliyorum her ay negatif görmekten cesaret edemiyorum
Öyle tabi kuzum yine yaparsan veya kan verirsen yaz mutlakaÇok sağol canım..Aminn tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin..Senide anlıyorum bende bugün çok korka korka yaptım testi hala çok kesin değilim ama Allahtan umut kesilmez
Tabi canım yazarım muhakkakÖyle tabi kuzum yine yaparsan veya kan verirsen yaz mutlaka
Kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü diğer türlü zamanla geçmiyor bize yazıkBende 20 nisan da vuruldum beklemek zor
Ben 21 nisan Çarşamba sabah 7.30 da vuruldum beklemedeyim hayırlısıyla
Bugün bir gün daha geçtiBnmde 6.gunum :)
Benımde sadece bel agrım var bıde gaz sorunu var baska belırtı yok iğnenın 3.günü dahaCanım benim midem çok kötü bi kaç gündür. Ayıptır söylemesi dün istifar falan ettim. Kasık ağrılarım oluyor hafif şekilde ilk zamanlara göre hafifledi baya gögüsümde agrı yok hiç olmadı da çok ayakta durunca belim ağrıyor başka ağrım belirtin yok
Merhaba bende 24 nisanda çatlama iğnesi oldum sol yumurta büyümüş18 mm ve sol tarafım ağrıyordu şuanlık az az ağrı ve akıntı mayıs 15 de test yapıcam inşallahKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Benım yok belım agrıyor sadece uyku şeyi ramazandan dolayı cok uyuyorum hepsı buBende 15 nisanda saat 12 de vurdum iğneyi ama bi belirtim uok ilk günler tabi benimde çok agrım oldu Karın ve kaşık agrım..Acaba hiç belirtisi olmayan varmı
Ben dun aksam yaptim silik cizgi vardi qma iğnenin etkisi sanırım cok merak ediyorum sonucu yaBugün bir gün daha geçti
Bende az önce yaptım tek çizgi çıktı halbuki iki yumurtam da gelişmişti iğnede anlamadım bugün iğnenin üstüne bir hafta geçti haftaya kan veririm netlik kazanır artıkBen dun aksam yaptim silik cizgi vardi qma iğnenin etkisi sanırım cok merak ediyorum sonucu ya
Merhaba kan verdiniz mi Sonucun ne acaba merak ettim aynı günde olmuşuz iğneyiTabi canım yazarım muhakkak
Bende az önce yaptım tek çizgi çıktı halbuki iki yumurtam da gelişmişti iğnede anlamadım bugün iğnenin üstüne bir hafta geçti haftaya kan veririm netlik kazanır artık
Bende az önce yaptım tek çizgi çıktı halbuki iki yumurtam da gelişmişti iğnede anlamadım bugün iğnenin üstüne bir hafta geçti haftaya kan veririm netlik kazanır artık
Iliski sıklığı nasil olmustu seninBende az önce yaptım tek çizgi çıktı halbuki iki yumurtam da gelişmişti iğnede anlamadım bugün iğnenin üstüne bir hafta geçti haftaya kan veririm netlik kazanır artık
Bakın solda belli belirsiz mi çizgi hiç yok mu anlamadım dikkatli bakınca 22 nisanda iğne oldum 36 saat sonda denedikİğneden sonra ilişkin nasil oldu
Evet belli belirsiz cizgi var benim çizgimde boyle bende 21 nisanda igne oldum 21 nisan ve 22 nisanda iliski oldu artık tuttu mu bilmiyorumBakın solda belli belirsiz mi çizgi hiç yok mu anlamadım dikkatli bakınca 22 nisanda iğne oldum 36 saat sonda denedik
At sana sende resmini bakımEvet belli belirsiz cizgi var benim çizgimde boyle bende 21 nisanda igne oldum 21 nisan ve 22 nisanda iliski oldu artık tuttu mu bilmiyorum