Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ne diyelim Allah ne zaman nasip ederse.. Benim iğne gününüde sayarsan 13 oluyor ama okadar yazılar okudum ki negatife dönen çok var..Bende geçen ay yine iğne yapmıştım tabi hasta oldum ama gecen ay 10. Gün yaptım daha negatifti adet gününde hastan oldum dedim acaba bu ay varmıdır işte bi Umut Rabbimden umut kesilmez..Ben bide bi gebelik yaşadım gecen yol Ağustosta oda merional iğne ve sonrası çatlatma iğnesiyle olmustu ama kalp sesini duymadığımız için kürtaj oldum o zaman 12. Günümde öğrenmiştim gebeliğimi
Çok geçmiş olsun canım inşallah kavuşursun yavruna bu ay tutmuştur inşallah 🙏🏻 ben de 10 ay oluyor evleneli. bu 4.iğne henüz test yapmadım bekliyorum her ay negatif görmekten cesaret edemiyorum 😒

Çok geçmiş olsun canım inşallah kavuşursun yavruna bu ay tutmuştur inşallah 🙏🏻 ben de 10 ay oluyor evleneli. bu 4.iğne henüz test yapmadım bekliyorum her ay negatif görmekten cesaret edemiyorum 😒
Çok sağol canım..Aminn tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin..Senide anlıyorum bende bugün çok korka korka yaptım testi hala çok kesin değilim ama Allahtan umut kesilmez

Çok sağol canım..Aminn tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin..Senide anlıyorum bende bugün çok korka korka yaptım testi hala çok kesin değilim ama Allahtan umut kesilmez
Öyle tabi kuzum yine yaparsan veya kan verirsen yaz mutlaka 🥰

Canım benim midem çok kötü bi kaç gündür. Ayıptır söylemesi dün istifar falan ettim. Kasık ağrılarım oluyor hafif şekilde ilk zamanlara göre hafifledi baya gögüsümde agrı yok hiç olmadı da çok ayakta durunca belim ağrıyor başka ağrım belirtin yok
Benımde sadece bel agrım var bıde gaz sorunu var baska belırtı yok iğnenın 3.günü daha

Kızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalım 😊 inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder 🙏🙏 belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Merhaba bende 24 nisanda çatlama iğnesi oldum sol yumurta büyümüş18 mm ve sol tarafım ağrıyordu şuanlık az az ağrı ve akıntı mayıs 15 de test yapıcam inşallah

Bende 15 nisanda saat 12 de vurdum iğneyi ama bi belirtim uok ilk günler tabi benimde çok agrım oldu Karın ve kaşık agrım..Acaba hiç belirtisi olmayan varmı
Benım yok belım agrıyor sadece uyku şeyi ramazandan dolayı cok uyuyorum hepsı bu

Ben dun aksam yaptim silik cizgi vardi qma iğnenin etkisi sanırım cok merak ediyorum sonucu ya
Bende az önce yaptım tek çizgi çıktı halbuki iki yumurtam da gelişmişti iğnede anlamadım bugün iğnenin üstüne bir hafta geçti haftaya kan veririm netlik kazanır artık 🤲🏻

Eklentiler

• AC0098DC-730F-45FE-ACC7-9B4A078078D3.jpeg
    AC0098DC-730F-45FE-ACC7-9B4A078078D3.jpeg
    168,8 KB · Görüntüleme: 109
X