Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman net belli olur senin.ben İnternetnet ovulaston ve gebelik testi almıştım elimde 5 tane gebelik testi var iki üç güne bir yaparim 😀

Ben de 24 nisan iğnemi oldum benimde 23 nisanda 18mm idi:)
İnşallah rabbim hayırlısıyla bizede bebekler nasip eder çok istiyorum ama olmicakmış gibi hissediyorum her ay hüsranla karşılaştığım için bu benim ilk tedavi denemem çok korkuyorum olmicakmış gibi hissesiyorum gögüs hassasiyetim var ve akıntım var kasık ağrılarım 2 gün oldu geçti şuan 5. Günüm sizde ne gibi belirtiler var?

Merhaba bende 24 nisanda çatlama iğnesi oldum sol yumurta büyümüş18 mm ve sol tarafım ağrıyordu şuanlık az az ağrı ve akıntı mayıs 15 de test yapıcam inşallah
Test yaptınız mı sonucunu merak ettim bizimle paylaşırmısınz

Merhaba kızlar bende klomen kullandım 20 nisanda iğnemi oldum 18 mm ve 21 mmdi. İğneden sonra 3 gün üst üste ilişki verildi daha sonra kontrole gittiğimde çatlamıştı. Progestan fitil başladım. Test günü 5 mayıs dedi doktorum beklemedeyim. 2 gündür kasık ağrılarım fazla bugün biraz bacaklarımdada var gibi. Ovulasyon testi iğnede etkisiz biliyorum ama gebelik öğrenenleri okumuştum adet gününüze doğru pik olursa gebeyken oluyormuş diye o yüzden iğnenin etkilemesi dışında silikleştikten sonra koyu olursa umut olur belki diye silikleşmeye sonra da devam ettim bugün koyulaşmaya başladı yarın tekrar devam edeceğim. İnşallah hepimiz iyi güzel sonuçlar alırız

Eklentiler

• IMG-20210428-WA0005.jpeg
    IMG-20210428-WA0005.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba kızlar bende klomen kullandım 20 nisanda iğnemi oldum 18 mm ve 21 mmdi. İğneden sonra 3 gün üst üste ilişki verildi daha sonra kontrole gittiğimde çatlamıştı. Progestan fitil başladım. Test günü 5 mayıs dedi doktorum beklemedeyim. 2 gündür kasık ağrılarım fazla bugün biraz bacaklarımdada var gibi. Ovulasyon testi iğnede etkisiz biliyorum ama gebelik öğrenenleri okumuştum adet gününüze doğru pik olursa gebeyken oluyormuş diye o yüzden iğnenin etkilemesi dışında silikleştikten sonra koyu olursa umut olur belki diye silikleşmeye sonra da devam ettim bugün koyulaşmaya başladı yarın tekrar devam edeceğim. İnşallah hepimiz iyi güzel sonuçlar alırız
Canım aynı tarihte ben de iğne oldum. Aklım kalmasın diye bugün test yaptım. Amacım 5 mayısta gördüğüm çizginin acabası kalmasın diyeydi. Resmini atıyorum bak. Tamamen tertemiz tek çizgim 😉 lha gelince onda dalgalanma yaşanıyormuş çatlamadan sonra. Çok güvenmeyin yazmışlar 😪

Eklentiler

• IMG_20210429_091152.jpg
    IMG_20210429_091152.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20210429_091134.jpg
    IMG_20210429_091134.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 110
14. Gün kızlar sizce

Eklentiler

• C986C7D2-FAF4-472F-B586-1BE6A15994D2.jpeg
    C986C7D2-FAF4-472F-B586-1BE6A15994D2.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 117
İğnenin 14. Günü

Eklentiler

• 7FA248FC-8026-4B53-8690-1912C5FEA6F0.jpeg
    7FA248FC-8026-4B53-8690-1912C5FEA6F0.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 112
Canım aynı tarihte ben de iğne oldum. Aklım kalmasın diye bugün test yaptım. Amacım 5 mayısta gördüğüm çizginin acabası kalmasın diyeydi. Resmini atıyorum bak. Tamamen tertemiz tek çizgim 😉 lha gelince onda dalgalanma yaşanıyormuş çatlamadan sonra. Çok güvenmeyin yazmışlar 😪
Yaa iğnenin etkisi geçmiş mi canım çok çabuk olmamış mı şaşırdım. Evet bende güvenmiyorum kuzum dur bende bugün Bi tane gebelik yapayım

Yaa iğnenin etkisi geçmiş mi canım çok çabuk olmamış mı şaşırdım. Evet bende güvenmiyorum kuzum dur bende bugün Bi tane gebelik yapayım
Ya canım ben çok fazla su tüketiyorum muhtemelen ondan. Günde 2 3 litre su içince kan çabuk temizleniyor. Yap bakalım sonucu da payşaş

Ben de de negatif çıktı iğnenin etkisinin bile olmaması çok şaşırttı ve üzddü. Sanırım bu ayda pas

Ben de de negatif çıktı iğnenin etkisinin bile olmaması çok şaşırttı ve üzddü. Sanırım bu ayda pas
Kız pas olur mu. 14 gün bi geçsin sonra bi daha bakacağız. Hcg şuan kanda bile yok. Yuvalanma aşamasında daha. İdrara ne ara geçecek bi dur

X