- 9 Eylül 2020
- 160
- 61
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman net belli olur senin.ben İnternetnet ovulaston ve gebelik testi almıştım elimde 5 tane gebelik testi var iki üç güne bir yaparimBende Pazartesi sabah erken gebelik testi yapıcam bakalım nasip
Ben de 24 nisan iğnemi oldum benimde 23 nisanda 18mm idi:)Merhaba bende 24 nisanda çatlama iğnesi oldum sol yumurta büyümüş18 mm ve sol tarafım ağrıyordu şuanlık az az ağrı ve akıntı mayıs 15 de test yapıcam inşallah
İnşallah rabbim hayırlısıyla bizede bebekler nasip eder çok istiyorum ama olmicakmış gibi hissediyorum her ay hüsranla karşılaştığım için bu benim ilk tedavi denemem çok korkuyorum olmicakmış gibi hissesiyorum gögüs hassasiyetim var ve akıntım var kasık ağrılarım 2 gün oldu geçti şuan 5. Günüm sizde ne gibi belirtiler var?Ben de 24 nisan iğnemi oldum benimde 23 nisanda 18mm idi:)
Test yaptınız mı sonucunu merak ettim bizimle paylaşırmısınzMerhaba bende 24 nisanda çatlama iğnesi oldum sol yumurta büyümüş18 mm ve sol tarafım ağrıyordu şuanlık az az ağrı ve akıntı mayıs 15 de test yapıcam inşallah
Canım aynı tarihte ben de iğne oldum. Aklım kalmasın diye bugün test yaptım. Amacım 5 mayısta gördüğüm çizginin acabası kalmasın diyeydi. Resmini atıyorum bak. Tamamen tertemiz tek çizgim lha gelince onda dalgalanma yaşanıyormuş çatlamadan sonra. Çok güvenmeyin yazmışlarMerhaba kızlar bende klomen kullandım 20 nisanda iğnemi oldum 18 mm ve 21 mmdi. İğneden sonra 3 gün üst üste ilişki verildi daha sonra kontrole gittiğimde çatlamıştı. Progestan fitil başladım. Test günü 5 mayıs dedi doktorum beklemedeyim. 2 gündür kasık ağrılarım fazla bugün biraz bacaklarımdada var gibi. Ovulasyon testi iğnede etkisiz biliyorum ama gebelik öğrenenleri okumuştum adet gününüze doğru pik olursa gebeyken oluyormuş diye o yüzden iğnenin etkilemesi dışında silikleştikten sonra koyu olursa umut olur belki diye silikleşmeye sonra da devam ettim bugün koyulaşmaya başladı yarın tekrar devam edeceğim. İnşallah hepimiz iyi güzel sonuçlar alırız
Kalmaz 13 14de test yapılıyor zatenÇatlatma iğnesi 13. Gün etkisi kalır mı tek doz bir iğne vuruldum
Bende 25nısanda oldum:)) aynı zamanlarız canımm ınsallah hayırlı sonuclar alırızBen de 24 nisan iğnemi oldum benimde 23 nisanda 18mm idi:)
Ay inşallah hadi bakalımKalmaz 13 14de test yapılıyor zaten
Ay hadi hayırlı olsunnnn miniğini sağlıkla kucağına al inşallah14. Gün kızlar sizce
Amin inşallah canım Rabbim tüm bekleyişte olanlara müjdeli haberi tez zamanda verir inşallah tabi sağlıklaAy hadi hayırlı olsunnnn miniğini sağlıkla kucağına al inşallah
Amiiin inşallah canımAmin inşallah canım Rabbim tüm bekleyişte olanlara müjdeli haberi tez zamanda verir inşallah tabi sağlıkla
Yaa iğnenin etkisi geçmiş mi canım çok çabuk olmamış mı şaşırdım. Evet bende güvenmiyorum kuzum dur bende bugün Bi tane gebelik yapayımCanım aynı tarihte ben de iğne oldum. Aklım kalmasın diye bugün test yaptım. Amacım 5 mayısta gördüğüm çizginin acabası kalmasın diyeydi. Resmini atıyorum bak. Tamamen tertemiz tek çizgim lha gelince onda dalgalanma yaşanıyormuş çatlamadan sonra. Çok güvenmeyin yazmışlar
Ya canım ben çok fazla su tüketiyorum muhtemelen ondan. Günde 2 3 litre su içince kan çabuk temizleniyor. Yap bakalım sonucu da payşaşYaa iğnenin etkisi geçmiş mi canım çok çabuk olmamış mı şaşırdım. Evet bende güvenmiyorum kuzum dur bende bugün Bi tane gebelik yapayım
Ben de de negatif çıktı iğnenin etkisinin bile olmaması çok şaşırttı ve üzddü. Sanırım bu ayda pasCanım aynı tarihte ben de iğne oldum. Aklım kalmasın diye bugün test yaptım. Amacım 5 mayısta gördüğüm çizginin acabası kalmasın diyeydi. Resmini atıyorum bak. Tamamen tertemiz tek çizgim lha gelince onda dalgalanma yaşanıyormuş çatlamadan sonra. Çok güvenmeyin yazmışlar
Kız pas olur mu. 14 gün bi geçsin sonra bi daha bakacağız. Hcg şuan kanda bile yok. Yuvalanma aşamasında daha. İdrara ne ara geçecek bi durBen de de negatif çıktı iğnenin etkisinin bile olmaması çok şaşırttı ve üzddü. Sanırım bu ayda pas