Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin 9. günündeyim, 19 mm iki tane yumurtam vardı, iğne etkisini bu ay aşırı derece hissettim, göğüs hassasiyeti uyku hali çok fazlaydı ama zaman geçtikçe belirtiler de azaldı, nedende içimde olumsuz bir his var, 1 Mayıs’ta test yapayım diyorum ama umutsuzum.
Benimde 19mm iki yumurtam oluştu 22 nisanda iğnem oldu. Benimde 4. Günüm. İğneden ertesi gün iki gün kasıklarımda ve belimde ağrı oluştu kaşık ağrım arada ama sıklıkla bel ağrım var

17 Nisanda çatlatma iğnemi oldum, klomenle hamile kalamayınca merional iğne tedavisi görmüştüm bu ay, iğne sonrası olan belirtiler git gide azaldı. 1 Mayıs’ta test yapmayı düşünüyorum, o güne kadar dayanabilirsem eğer. Pek umudum yok ama çok zor beklemek, umarım bu ay herkes olumlu sonuç alır...

Bende 19unda vuruldum 10 Yumurta vardi bende. Çok heyecanliyim 3unde test yapacağız rabbim hepimize nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar birileri bana yardımcı olsun lütfen 😔 22 nisanda ovitrelle vuruldum 24 nisanda sağ kasığım da çok ağrı ve batma oldu 26 nisanda yani dün belim çok ağrıdı ve gaz sancısı gibi ağrılarım vardı şişkinlik ona keza zaten ama bugün hiç bişey yok iğneyi yapalı 6. Gün biz Bi hevesle erken gebelik testi yapmıştık 25 nisanda çift çizgi çıktı bugün tekrar kaset tipi test yaptık çok silik çizgi çıktı bu arada dün de kanda beta bakmıştık 16 çıktı sizce sonuç ne olur tecrübeleriniz paylaşır mısınız rica etsem 🤭

Benimde 19mm iki yumurtam oluştu 22 nisanda iğnem oldu. Benimde 4. Günüm. İğneden ertesi gün iki gün kasıklarımda ve belimde ağrı oluştu kaşık ağrım arada ama sıklıkla bel ağrım var
Aynı tarihte iğne olmuşuz canım şuan her hangi Bi belirtin var mı hafta sonu sağ kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün hiç bir belirtim yok benim hafif bir bel ağrım var ama iğneye yormuyorum ben pek 😔

Merhaba arkadaşlar birileri bana yardımcı olsun lütfen 😔 22 nisanda ovitrelle vuruldum 24 nisanda sağ kasığım da çok ağrı ve batma oldu 26 nisanda yani dün belim çok ağrıdı ve gaz sancısı gibi ağrılarım vardı şişkinlik ona keza zaten ama bugün hiç bişey yok iğneyi yapalı 6. Gün biz Bi hevesle erken gebelik testi yapmıştık 25 nisanda çift çizgi çıktı bugün tekrar kaset tipi test yaptık çok silik çizgi çıktı bu arada dün de kanda beta bakmıştık 16 çıktı sizce sonuç ne olur tecrübeleriniz paylaşır mısınız rica etsem 🤭
Testler icin coook erken şuanda daha eğer hamilelik olacaksa bile yeni yeni tutunmaya başlayacaktır suan da ne kanda ne testte çıkmazı imkansız. O çıkanlar iğnenin etkisi canim acele etme

Kızlar yorum yapabilirmisiniz 15 nisan öğlen 12 de iğne yaptım ilk 5-6 dakkada çıktı

Eklentiler

• 7381E6D2-2DE9-4AFB-87CD-D29515CD2EBA.jpeg
    7381E6D2-2DE9-4AFB-87CD-D29515CD2EBA.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 181
Hayırlı ramzanlr insallh bu ayın hürmetine hepimi evlatlarımızı kucağımıza aliriz utanarak kusura bakmayın bişey sormak istiyorum ben bugün 13.45de ovitrelle iğne oldum ilişki nasıl olmalı sizce oruçlu olunduğu için saatin farkı olurmu günde bir kere yeterlimi sizce kusura bakmayın biraz özel oldu🙏

Hayırlı ramzanlr insallh bu ayın hürmetine hepimi evlatlarımızı kucağımıza aliriz utanarak kusura bakmayın bişey sormak istiyorum ben bugün 13.45de ovitrelle iğne oldum ilişki nasıl olmalı sizce oruçlu olunduğu için saatin farkı olurmu günde bir kere yeterlimi sizce kusura bakmayın biraz özel oldu🙏
İğne olduğun saatten 36 saat sonra ilişki öneriliyor daha sonrasında ertesi günde daha sonrasında gün aşırı 2 kere daha bana doktorum böyle önerdi

Benim de bugün 12.gündü önceden 3 tane başarısız iğne deneyimim olduğu için cesaret edemiyorum test yapmaya 🙈. İnşallah vardır canm senin bikaç gün sonra tekrar kan ver
Benımde 2.bu canımm ınsallah bu kadar çabamıza olumlu sonuc alırız 😍😍
İğne olduğun saatten 36 saat sonra ilişki öneriliyor daha sonrasında ertesi günde daha sonrasında gün aşırı 2 kere daha bana doktorum böyle önerdi
banada öyle önerdi

Bende 25nısanda yaptım canım hersey ıcın cok erken en az 13gün sonra diyorlar beklemek gerek 😊

X