Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne rahim duvarini kalinlastiriyomu
Değer düşmüş demek ki ilacın etkisiymiş canım. 12. Günden sonra kan değeri yükselmeye başlıyor diye biliyorum ben de. Onu kafanıza takmayın yani. Klomen kullandıysanız rahim duvarını inceltir. Estrofem kullandıysanız kalınlaştırır. Femara ve diğer ilaçların etkisini bilmiyorum malesef

Bugün ben de erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Yarın kan vereceğim. Israrla ümidimi kaybetmiyorum, artık hayırlısı

Famara kullandim canıma amq doktorum iğne kalinlastrmaz dedi

Merhaba kızlar 2. Çatlatma iğnesi denemem, 12.gün bugün test yapmadım beklemek istiyorum emin olmak için. Benim Dr da adet bir gün gecikince gel dedi, beklemedeyim yani. Beklemek dünyanın en zor işi.

Kızlar Adet gününü 14 gün sonra olur diyorlar ama iğne olunca siz normal edeti mi baz alıyorsunuz, ben doktoruma beklenen adet tarihi mi dedim evet dedi. Benim beklenen tarihim mayıs 11 mesela? Siz nasıl hesaplıyorsunuz merak ettim. Bir de iğne sonrası cildim bozuldu benim sanırım sizde de oldu mu?

Canım iğneden 14 ya da 16 gün sonra regl olunur yazmışlar her yerde. Ovitrelle ile ilgili google da biraz araştırma yaparsan öylr yazıyor. Benim normal adetim 10 mayıs ama ben iğneden 14 gün sonrası olan 5 mayısı baz alacağım

20 nisanda iğne oldum canım
Akıntı oluy
İğneden 15 gün sonra olman gerekiyormuş net de öyle diyor ama burda 20. Günü bile adet olan var adet günün ne zamansa gecikmesini beklemek mantıklı

Anladım canım.

Bende 18 mayıs iğne oldum halen adet olmadim

Akıntı oluy

İğneden 15 gün sonra olman gerekiyormuş net de öyle diyor ama burda 20. Günü bile adet olan var adet günün ne zamansa gecikmesini beklemek mantıklı
Doktor öyle dedi canım, benim de geçen ay kist oldu bir türlü regl gelmedi en son ilaçla regl oldum kistler temizlendi. Çok ağrım olmuştu geçen ay, Bu ay iyiyim çok şükür bakalım erken yapıp içime endişe düşürmek istemedim. Hayırlısı inşallah.

Merhaba bende 24 unde oldum persembe gunu test yapmayi dusunuyorum gunleri zor geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…