- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Aaa ben de önceki günler silik olunca bayağı moralim bozulmuştu. Olmadı bu ay diye. O zaman hala çıkma ihtimali var diyorsun.Kuzum 20sinde iğne oldum. Sende görünce 9.günden itibaren test yapıyordum bugün iğneden sonra 12.gün dün bile erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı bugün silik olunca kan verdim 14.54 sonuç. Umarım sağlıklı Bi gebelik olur şuan onu düşünüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah kuzum Rabbim sana da nasip etsin inşallah bak ben şeyi denedim sende dene biri söylemişti idrara parmağına iğne batır Bi iki damla idrarına karıştır diye ben bugün Bi iki damla zorla damlatmıştım etkisi var mı bilmiyorum canımAaa ben de önceki günler silik olunca bayağı moralim bozulmuştu. Olmadı bu ay diye. O zaman hala çıkma ihtimali var diyorsun.Ben de hep erken gebelik testi yapınca çıkmıyorsa yoktur demiştim. En son dün yaptım yine yoktu.
Sevindim kuzum senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli bir evladın olur.
Aaa ilk defa duydum. Denenebilir. Belki de o çıkmasına vesile oldu. Şimdi yapsam mı yarını beklesem mi kararsız kaldım.İnşallah kuzum Rabbim sana da nasip etsin inşallah bak ben şeyi denedim sende dene biri söylemişti idrara parmağına iğne batır Bi iki damla idrarına karıştır diye ben bugün Bi iki damla zorla damlatmıştım etkisi var mı bilmiyorum canım
Bende aynı durumdayım şuan ... Hiç olumlu düşünemiyorum. Ben doktorumla haberleşeceğim bu ayda olmazsa ara vereceğim bir süre diyete başlayıp kilo vereceğim. Kilo hamile kalamama sebeplerinden ne yazık kiYa negatifleri gördükçe canım sıkıldı açıkçası. Hiç olumlu düşünemiyorum. İnşallah vardır ama hayırlısı yani. Ben de 5 mayısta yapacağım. Adet olursam zaten giderin de olmasam da 10-11 mayısta doktora gideceğim. 2. Tedavi için başlayacağım.
Malesef öyleymiş. Biçok insan da ara verince, düşünmeyince oldu diyor. Bu ay olmazsa inşallah bir sonraki ay sizin için öylr olurBende aynı durumdayım şuan ... Hiç olumlu düşünemiyorum. Ben doktorumla haberleşeceğim bu ayda olmazsa ara vereceğim bir süre diyete başlayıp kilo vereceğim. Kilo hamile kalamama sebeplerinden ne yazık ki
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırızMalesef öyleymiş. Biçok insan da ara verince, düşünmeyince oldu diyor. Bu ay olmazsa inşallah bir sonraki ay sizin için öylr olur
İnşAllah canım ya allah isteyen herkese nasib etsin inşallahİnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı bir gebelik olr sağ salim kucağına alırsın. Dğn benimde 11. Günümdü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu ay ikinci denemem. Salı ya da çarşamba günü sağlık ocağında kan testi yaptırmak istiyorum ama sonuç o gün içinde çolar mı acabaKuzum 20sinde iğne oldum. Sende görünce 9.günden itibaren test yapıyordum bugün iğneden sonra 12.gün dün bile erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı bugün silik olunca kan verdim 14.54 sonuç. Umarım sağlıklı Bi gebelik olur şuan onu düşünüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende yaptım bugün erken gebelik testi benim komple negatif silik falan da değil düm düz tek çizgi döner mi acaba 21 nisanda iğne oldum 26 sında kontrole gittim sağda yumurtlama olmuş solda sıvı birikmiş dedi iyi bişey dedi bu cuma kontrole çağırdı test de negatif çıkınca moralim çok bozuldu bugünAaa ben de önceki günler silik olunca bayağı moralim bozulmuştu. Olmadı bu ay diye. O zaman hala çıkma ihtimali var diyorsun.Ben de hep erken gebelik testi yapınca çıkmıyorsa yoktur demiştim. En son dün yaptım yine yoktu.
Sevindim kuzum senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli bir evladın olur.
Bence moralini hiç bozma. Bak yukarda arkadaş yazmış 4 gündür yoktu bugün hayalet çizgi çıktı diye. Acele ediyoruz bence zaten. Ben 20 nisan da oldum. Adamlsr boşa 14 gün bekleyin demiyor. Böyle moralimizin bozulavağını bildikleri içinBende yaptım bugün erken gebelik testi benim komple negatif silik falan da değil düm düz tek çizgi döner mi acaba 21 nisanda iğne oldum 26 sında kontrole gittim sağda yumurtlama olmuş solda sıvı birikmiş dedi iyi bişey dedi bu cuma kontrole çağırdı test de negatif çıkınca moralim çok bozuldu bugün
Aynı gün çıkıyor. Verdikleri barkodu al ordan takip edersin canım. Ama gebelik testinde çıkması için erken boşa moralini bozmaCanım hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı bir gebelik olr sağ salim kucağına alırsın. Dğn benimde 11. Günümdü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu ay ikinci denemem. Salı ya da çarşamba günü sağlık ocağında kan testi yaptırmak istiyorum ama sonuç o gün içinde çolar mı acaba
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı bir gebelik olr sağ salim kucağına alırsın. Dğn benimde 11. Günümdü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu ay ikinci denemem. Salı ya da çarşamba günü sağlık ocağında kan testi yaptırmak istiyorum ama sonuç o gün içinde çolar mı acaba
Bende ovitrella 11. Günü test yaptım kanda 1.0 dı moralim çöktü adeti 5 mayısta olcam bakalım bana geç döllenme olur belki dedilerYa negatifleri gördükçe canım sıkıldı açıkçası. Hiç olumlu düşünemiyorum. İnşallah vardır ama hayırlısı yani. Ben de 5 mayısta yapacağım. Adet olursam zaten giderin de olmasam da 10-11 mayısta doktora gideceğim. 2. Tedavi için başlayacağım.
Bende 20 sinde vuruldum dün 11.gün test yaptım kanda 1.0 çıktı geç döllenme diyolar ama bilmiyorumMerhaba bende 20 sinde iğne vuruldum bugün 12. gün test yaptım negatif. Regl günümü bekliyorum. Siz yaptınız mı ?
Yarın ben de mi gitsem test yaptırsam bilemedimBende ovitrella 11. Günü test yaptım kanda 1.0 dı moralim çöktü adeti 5 mayısta olcam bakalım bana geç döllenme olur belki dediler
Ne zman adet olacaksan geçikmeyi bekle sonra geç döllenme diyolar kafa karışıyorYarın ben de mi gitsem test yaptırsam bilemedim
5 mayısta 14. Gün olacak, 8 ya da 10 mayıs ta regl. Beklemek zor geliyor, hele ki evde kapalı kaldığımız şu günlerdeNe zman adet olacaksan geçikmeyi bekle sonra geç döllenme diyolar kafa karışıyor
Haklısın ama etken yaparsan da etkileri altında kalırsın ama Yine de sen bilirsin Allah herkese nasip etsin bol bol bebeler5 mayısta 14. Gün olacak, 8 ya da 10 mayıs ta regl. Beklemek zor geliyor, hele ki evde kapalı kaldığımız şu günlerde
Şuan zaten test yaptım tek çizgi çıkınca modum düştü zatenHaklısın ama etken yaparsan da etkileri altında kalırsın ama Yine de sen bilirsin Allah herkese nasip etsin bol bol bebeler
Test yaptım zaten. Tertemiz bir tek çizgi aldımHaklısın ama etken yaparsan da etkileri altında kalırsın ama Yine de sen bilirsin Allah herkese nasip etsin bol bol bebeler