- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Amiiin inşallah canım hepimiz mutlu haberler alalım inşallahKaybetme kuzum kan testi ver için rahat etsin inşallah bebeğin seninledir
Merhaba canim seninle ayni olmuşuz iğneyi benimde kasiklarim ağrıyor ama ayakllarim ve elllerim buz gibi hic ısınmıyor benim bat 8 mayis hakkimizda hayirlisi bakalimKızlar merhabalar ben ovitrelle ignemi 27nisanda büründüm ama 4gundur kasıklarım agriyo ve doluluk hissediyorum sert yani ve vücut isim baya yüksek ama ben arada üşüyorum normalmi bu
Aha ayak üşümesi bende de var ama vücut sıcaklığım 36.9, 37.4 arasında giy gel yapıyor. İkisi de gebelik belirtisi ama testte çıkmıyor aklım karışıyor hepMerhaba canim seninle ayni olmuşuz iğneyi benimde kasiklarim ağrıyor ama ayakllarim ve elllerim buz gibi hic ısınmıyor benim bat 8 mayis hakkimizda hayirlisi bakalim
Bende persembe gunu kan verecegim insallaaaahhh olumlu sonucla ir hepimiz icinMerhaba bende 24 unde oldum persembe gunu test yapmayi dusunuyorum gunleri zor geciriyorum
Şuanlık bel ağrım ve çok az kasık ağrım oluyor mayısın 16 ya kadar beklemedeyim ama hiç umudum yok olmicakmış gibi hissediyorum
Insallah canim hepimiz hamis kaliriz.Bende persembe gunu kan verecegim insallaaaahhh olumlu sonucla ir hepimiz icin
Amin inşallahhhh hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBende persembe gunu kan verecegim insallaaaahhh olumlu sonucla ir hepimiz icin
Valla burda üç dört kişi aynıyız canım inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz isteğimize bence pazara kadar beklenebilir ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum düşünmemeye çalışarakMerhaba bende 24 unde oldum persembe gunu test yapmayi dusunuyorum gunleri zor geciriyorum
Öyle düşünme canım olmuştur inşallah kolaylaştırmak için herşeyi yaptık elimizden gelen gerisi Allah ın takdiri belki de hamilesin haberin yool innşaalllaaahŞuanlık bel ağrım ve çok az kasık ağrım oluyor mayısın 16 ya kadar beklemedeyim ama hiç umudum yok olmicakmış gibi hissediyorum
Ahhahshs aynen bende elliyorum acıcakmı diye :)) bizde 26-30 yaslarimiz 8 aydir deniyoruz ben kimseyle konusamiyorum sizlerden baska utangacim da bu konularda kimse bilmiyor denedigimizi annemden baska o yuzden cok rahatliyorum yazisinca konusunca iyi ki varsiniz:))İkinci iğnem canım benimde evet ılk iğnemde aynı dedıklerın vardı benımde yaa ama şua yok tık yok :))) bende gögüslerime bakıyorum bılıyomusun elliyorum hatta ahahhahacanım öyle böyle olucak inşallah rabbim tez zamanda nasip eder inşallah. 25 ila 28gün arası olurum hiç şaşmaz ama ılk iğneden sonra 17gün regl oldum aspırın kullanıyordum hacamat oldum onların etkısı var doktora demedım hacamatı ama çok şükür gercekten eşim kızıyır buraya cok bakıyorum diye ama konuşmak iyi geliyor kimse bilmiyor annem ve kayınvalıdemler hariçç onlarada anlatamıyorum şuan bile yazarken gözlerim doluyor..hemen tek geceden olur sanıyordum ben meger öyle değilmiş yaşadıkça gördüm 1bucuk yıllık evliyim hıc cocugum yok yaş 25e gırıcem.eşim27
Kuzum tüp bebekte 36 saatte topluyorlarmış tam çatlamadan. Ama çatlaması 40.saat civarı oluyormuş. Ben neden 36 saat saydıklarını o yüzden net bir şekilde anlamıyorum açıkçası. O yüzden sen çok kafana takma. Hem öncesinde hem sonrasında sperm olmuş içerde. Yumurta 24 saat yaşıyır. Olacak olduktan sonra olur. Kafanı takıp stres yapma boşaKizlar ya insan varya durdukca dusunuyor sariyor mesela ben 24 nisanda 22:30 da ignemi yaptim tam 36 saat degil ama 28.saat degerlendirdik sonra 48.saat diyorumki 36 mi olmaliydi kafalarrr kafalarrr
Ahh canım benimm inşallah öyledirr inşallahhhhh senin belirtilerin var mı ne hissediyorsunÖyle düşünme canım olmuştur inşallah kolaylaştırmak için herşeyi yaptık elimizden gelen gerisi Allah ın takdiri belki de hamilesin haberin yool innşaalllaaah
Ben vücud atesimi ölçmedim cnm ama ayaklarim cok sogukAha ayak üşümesi bende de var ama vücut sıcaklığım 36.9, 37.4 arasında giy gel yapıyor. İkisi de gebelik belirtisi ama testte çıkmıyor aklım karışıyor hep
20 nisandan bu yanaaa 13. Gündeyim canım.Ben vücud atesimi ölçmedim cnm ama ayaklarim cok soguk
senin ignede sonra kaçıncı günün cnm
Umut herzman vardir cnm.cikar insllah
Daha erken bence canim adet gunu beklemek daha iyisi o yuzden ben stres oluyorum diye yapmiyorum şubatta kimyasal gebelik geçirdim yumurtamada 9.gun baslamistim teste adetin gecikmesinin 5.günü cikmisti çift çizgi20 nisandan bu yanaaa 13. Gündeyim canım.
İşte onda da emin değilim bat tarihi mi alınmalı iğneden 14 gün sonrası mıDaha erken bence canim adet gunu beklemek daha iyisi o yuzden ben stres oluyorum diye yapmiyorum şubatta kimyasal gebelik geçirdim yumurtamada 9.gun baslamistim teste adetin gecikmesinin 5.günü cikmisti çift çizgi
Stres bebegin tutunmasina da engel oluyor o yuzden akisina birak kuzu inşllah guzel haberler alacaksin bu ay
Bat nezman cnmİşte onda da emin değilim bat tarihi mi alınmalı iğneden 14 gün sonrası mı
10 mayıs canım benim deBat nezman cnm
Benim bat 8 mayis igneyi baz alirsamda 10 mayis oluyor dr bana adetin günün geçince gel dedi yani bat tarihi alinmali diye düşünüyorum
Ozman bekle cnm adet gününü stres yapama hakkinda hayirlis olsun cnm10 mayıs canım benim de