Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar ben ovitrelle ignemi 27nisanda büründüm ama 4gundur kasıklarım agriyo ve doluluk hissediyorum sert yani ve vücut isim baya yüksek ama ben arada üşüyorum normalmi bu
Merhaba canim seninle ayni olmuşuz iğneyi benimde kasiklarim ağrıyor ama ayakllarim ve elllerim buz gibi hic ısınmıyor benim bat 8 mayis hakkimizda hayirlisi bakalim

Merhaba canim seninle ayni olmuşuz iğneyi benimde kasiklarim ağrıyor ama ayakllarim ve elllerim buz gibi hic ısınmıyor benim bat 8 mayis hakkimizda hayirlisi bakalim
Aha ayak üşümesi bende de var ama vücut sıcaklığım 36.9, 37.4 arasında giy gel yapıyor. İkisi de gebelik belirtisi ama testte çıkmıyor aklım karışıyor hep

Merhaba bende 24 unde oldum persembe gunu test yapmayi dusunuyorum gunleri zor geciriyorum
Valla burda üç dört kişi aynıyız canım inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz isteğimize bence pazara kadar beklenebilir ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum düşünmemeye çalışarak

Şuanlık bel ağrım ve çok az kasık ağrım oluyor mayısın 16 ya kadar beklemedeyim ama hiç umudum yok olmicakmış gibi hissediyorum
Öyle düşünme canım olmuştur inşallah kolaylaştırmak için herşeyi yaptık elimizden gelen gerisi Allah ın takdiri belki de hamilesin haberin yool innşaalllaaah

Ahhahshs aynen bende elliyorum acıcakmı diye :)) bizde 26-30 yaslarimiz 8 aydir deniyoruz ben kimseyle konusamiyorum sizlerden baska utangacim da bu konularda kimse bilmiyor denedigimizi annemden baska o yuzden cok rahatliyorum yazisinca konusunca iyi ki varsiniz:))

Kizlar ya insan varya durdukca dusunuyor sariyor mesela ben 24 nisanda 22:30 da ignemi yaptim tam 36 saat degil ama 28.saat degerlendirdik sonra 48.saat diyorumki 36 mi olmaliydi kafalarrr kafalarrr

Kizlar ya insan varya durdukca dusunuyor sariyor mesela ben 24 nisanda 22:30 da ignemi yaptim tam 36 saat degil ama 28.saat degerlendirdik sonra 48.saat diyorumki 36 mi olmaliydi kafalarrr kafalarrr
Kuzum tüp bebekte 36 saatte topluyorlarmış tam çatlamadan. Ama çatlaması 40.saat civarı oluyormuş. Ben neden 36 saat saydıklarını o yüzden net bir şekilde anlamıyorum açıkçası. O yüzden sen çok kafana takma. Hem öncesinde hem sonrasında sperm olmuş içerde. Yumurta 24 saat yaşıyır. Olacak olduktan sonra olur. Kafanı takıp stres yapma boşa

Öyle düşünme canım olmuştur inşallah kolaylaştırmak için herşeyi yaptık elimizden gelen gerisi Allah ın takdiri belki de hamilesin haberin yool innşaalllaaah
Ahh canım benimm inşallah öyledirr inşallahhhhh senin belirtilerin var mı ne hissediyorsun

Aha ayak üşümesi bende de var ama vücut sıcaklığım 36.9, 37.4 arasında giy gel yapıyor. İkisi de gebelik belirtisi ama testte çıkmıyor aklım karışıyor hep
Ben vücud atesimi ölçmedim cnm ama ayaklarim cok soguk
senin ignede sonra kaçıncı günün cnm
Umut herzman vardir cnm.cikar insllah

20 nisandan bu yanaaa 13. Gündeyim canım.
Daha erken bence canim adet gunu beklemek daha iyisi o yuzden ben stres oluyorum diye yapmiyorum şubatta kimyasal gebelik geçirdim yumurtamada 9.gun baslamistim teste adetin gecikmesinin 5.günü cikmisti çift çizgi
Stres bebegin tutunmasina da engel oluyor o yuzden akisina birak kuzu inşllah guzel haberler alacaksin bu ay

İşte onda da emin değilim bat tarihi mi alınmalı iğneden 14 gün sonrası mı

İşte onda da emin değilim bat tarihi mi alınmalı iğneden 14 gün sonrası mı
Bat nezman cnm
Benim bat 8 mayis igneyi baz alirsamda 10 mayis oluyor dr bana adetin günün geçince gel dedi yani bat tarihi alinmali diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…