- 26 Ocak 2020
- 250
- 167
İdrar testi yaptınız mı peki hiç?Bende 20 sinde vuruldum dün 11.gün test yaptım kanda 1.0 çıktı geç döllenme diyolar ama bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi yaptınız mı peki hiç?Bende 20 sinde vuruldum dün 11.gün test yaptım kanda 1.0 çıktı geç döllenme diyolar ama bilmiyorum
Bu arada kim dedi geç döllenme diye canımBende 20 sinde vuruldum dün 11.gün test yaptım kanda 1.0 çıktı geç döllenme diyolar ama bilmiyorum
9. Günde nasıl bir etki bekliyorsunuz?Kızlar 9.gün hala tık yok başka bahara kaldım sanırımm.. artık gülüyorum galıba tertemiz deliriyorum
Vallahı kımle konuşsam heryerş agrıyor benım ılk günler öyleydi şuan yok resmen normal hayatıma dönmüş bulunmaktayım. 13-14günden sonrakıler baz alınıyor evet bılıyorum ıkıncı iğnem. Psıkolejıkte olsa belırtı beklıyorum demekkı9. Günde nasıl bir etki bekliyorsunuz?
14. Güne kadar olan testler dahil belirtiler de dikkate alınmaması gerekmiyor mu?
Bir de gebeliğin ilk haftaları normalde belirti pek olmuyor zaten. Çoğumuzun belirti dediğimiz şeyler psikolojik ya da adet öncesi adet belirtileri
Vallahı kımle konuşsam heryerş agrıyor benım ılk günler öyleydi şuan yok resmen normal hayatıma dönmüş bulunmaktayım. 13-14günden sonrakıler baz alınıyor evet bılıyorum ıkıncı iğnem. Psıkolejıkte olsa belırtı beklıyorum demekkı
Bakın burda herkes sadece bir şeyi yani çocuk sahibi olmayı delicesine istiyor. Bu çoğu zaman bi içgüdüsel süreç ve fiziksel olarak aşırı hormon salgılanmasına sebep oluyor. Bunun yanında kullanılan ilaç ve takviyelerin de bozduğu başka bir hormon dengesinden de bahsediyoruz. Ayrıca ovitralle hcg salgılıyor vücutta o da tümden hassaslaşmaya neden oluyor. Bunları geçtim adete yaklaştıkça bozulan hormon dengesi de çabası.9. Günde nasıl bir etki bekliyorsunuz?
14. Güne kadar olan testler dahil belirtiler de dikkate alınmaması gerekmiyor mu?
Bir de gebeliğin ilk haftaları normalde belirti pek olmuyor zaten. Çoğumuzun belirti dediğimiz şeyler psikolojik ya da adet öncesi adet belirtileri
Çemkirme kısmı tam olarak nerede?Bakın burda herkes sadece bir şeyi yani çocuk sahibi olmayı delicesine istiyor. Bu çoğu zaman bi içgüdüsel süreç ve fiziksel olarak aşırı hormon salgılanmasına sebep oluyor. Bunun yanında kullanılan ilaç ve takviyelerin de bozduğu başka bir hormon dengesinden de bahsediyoruz. Ayrıca ovitralle hcg salgılıyor vücutta o da tümden hassaslaşmaya neden oluyor. Bunları geçtim adete yaklaştıkça bozulan hormon dengesi de çabası.
Şu tavrınızdan anladığım sizde aynı etkileri uyandırmamış olabilir ancak bu kadınlar şuan bi çaresizliği, çaresizce isteme halini yaşıyor. Tekrar ediyorum Aklı selim düşünce halinden çok içgüdüsel istek halindeler. Sizin onları ya da beni anlamanızı beklemiyorum ancak sırf sizin için aynınduygu durumu olmuyor diye kimseye de çemkirmeye hakkınız yok. Duygusal olarak yıpranmış insanlar umut ediyor hayal ediyor belki de deliriyor sizi bağlamaz bu durum. Yaralı bir ruhu tekrar yaralamak sizin bir kadın olarak, bir anne adayı olarak yapmamız gereken bir durum. Şuan eminim bi kat daha fazla sizin yüzünüzden üzüldü. Değer mi? Bence hayır. Siz öyle dediniz diye bırakacak mı kendini dinlemeyi, hayır. Bırakmalı mı!? Bence hayır. O ihtimalleri hayal etmek bile mutlu ediyor bazrn insanı. Size tavsiyem buradaki herkesin yaralı ve küçücük bir umuda sarılı yaşadığını unutmayın ve ona göre nazik davranın
Evet bıraz oyle anladım hatta sinirlendım ama nıyetlıyken cok hassas oluyorum o yüzden cevap vermek ıstemedım olabılır insanlık halidir tabıkıde ama kırılmadım üzülmedım de sonucta hepımız hassasıs bu konuda.. kendınızı yıpratmayın Yıpratmayalım..hepımizin ortak noktası ‘anne olmak’ iyi düşünelim iyi olsun iyi olalımmÇemkirme kısmı tam olarak nerede?
Gayet normal sorular sordum. Ben de ilk kez iğne vurdurdum ve farklı bilmediğim bir şey varsa diye üstüne basarak sordum. Hatta o mesajı da umutsuzluğa kapılmasının gereksiz olduğunu düşünerek yazdım.
Ek olarak da ben de bu forumda gezdiğime göre ben de herkes gibi gebelik istiyorum. Sizin anlamanızı beklemiyorum gibi sözlerle baya naziksiniz:)
Neyse benim tartışmaya hiç niyetim yok.
gulayseT size de böyle çemkirmişim gibi geldiyse hele umutsuzluğa sebep olduysam kusura bakmayın. Niyetim umutsuzluğa sebep olmak değildi tam tersiydi
ayy benimde 9.gün tık yokkkk ama diğer başlıklarda okudum belirtisiz olan mı dersin negatiften pozitife dönen mi dersin Allahtan ümit kesilmez canım inşallaaahhh en kısa sürede hayırlı haber alırız hepbirlikte ay kız göğüslerim bile acımıyo ya inanırmısın o bile yokKızlar 9.gün hala tık yok başka bahara kaldım sanırımm.. artık gülüyorum galıba tertemiz deliriyorum
Allahtan ümit kesilmez diyoruzz olursa olur olmazsa gene deneriz olana kadar devamm. Takmamak gerekiyormuş aslında ya ben takmayı bırakmıştım bugun gene başladım kasıklarım falandamı acımıyor? Benım cok nadir agrı gelir gidersi şimdi oda yok oldu bıde benım normal adetim 2hafta sonra eee nasıl olcak ben bu hafta adet olmam gerek en geç pazara kadar? Geçen tam denk gelmişti bu sefer 1hafta eksık olcak düzensız degılımdır bıde düzenli olurum heppayy benimde 9.gün tık yokkkk ama diğer başlıklarda okudum belirtisiz olan mı dersin negatiften pozitife dönen mi dersin Allahtan ümit kesilmez canım inşallaaahhh en kısa sürede hayırlı haber alırız hepbirlikte ay kız göğüslerim bile acımıyo ya inanırmısın o bile yok
ay benimde öyle oldu geçen ay dediğin gibi mesela daha adetime atıyorum 15 gün vardı 7 gün sonra oldum iğne etkisiyle. anladığım kadarıyla iğneyi olduktan sonra 14-15-16.günlerde mutlaka adet oluyoruz döngümüz ona göre kısalıyor ilaç ve iğnenin etkisiyle düzensizleştireceğini sanmıyorum ben. ilk iğnen mi senin? benim ikinci denemem. aynen dediğin gibi ilk iğnede nasıl batmalaar kasık ağrılarııı bacak ağrılarıı yarabbim tamam dedim oldu meğersem olmamış ondan valla bu ay hiç takmıyorum dinlemiyorumda kendimi napym arada bi gögüslerimi kontrol ediyorum acıyomu diye tık yokkk :)))) senin adet hesaplaman nasıl? ayyyyyy valla bişe diim konuşmak bile rahatlatıyo beni yaa ohh içimizi döküyoz yalnız değilsiinn bacım hemde hiç yalnız değilsin hepimiz burdayız hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruuz sakın umutsuzluğaa kapılmaaaaaAllahtan ümit kesilmez diyoruzz olursa olur olmazsa gene deneriz olana kadar devamm. Takmamak gerekiyormuş aslında ya ben takmayı bırakmıştım bugun gene başladım kasıklarım falandamı acımıyor? Benım cok nadir agrı gelir gidersi şimdi oda yok oldu bıde benım normal adetim 2hafta sonra eee nasıl olcak ben bu hafta adet olmam gerek en geç pazara kadar? Geçen tam denk gelmişti bu sefer 1hafta eksık olcak düzensız degılımdır bıde düzenli olurum hepp
Evet bıraz oyle anladım hatta sinirlendım ama nıyetlıyken cok hassas oluyorum o yüzden cevap vermek ıstemedım olabılır insanlık halidir tabıkıde ama kırılmadım üzülmedım de sonucta hepımız hassasıs bu konuda.. kendınızı yıpratmayın Yıpratmayalım..hepımizin ortak noktası ‘anne olmak’ iyi düşünelim iyi olsun iyi olalımm
İkinci iğnem canım benimde evet ılk iğnemde aynı dedıklerın vardı benımde yaa ama şua yok tık yok :))) bende gögüslerime bakıyorum bılıyomusun elliyorum hatta ahahhaha canım öyle böyle olucak inşallah rabbim tez zamanda nasip eder inşallah. 25 ila 28gün arası olurum hiç şaşmaz ama ılk iğneden sonra 17gün regl oldum aspırın kullanıyordum hacamat oldum onların etkısı var doktora demedım hacamatı ama çok şükür gercekten eşim kızıyır buraya cok bakıyorum diye ama konuşmak iyi geliyor kimse bilmiyor annem ve kayınvalıdemler hariçç onlarada anlatamıyorum şuan bile yazarken gözlerim doluyor..hemen tek geceden olur sanıyordum ben meger öyle değilmiş yaşadıkça gördüm 1bucuk yıllık evliyim hıc cocugum yok yaş 25e gırıcem.eşim27ay benimde öyle oldu geçen ay dediğin gibi mesela daha adetime atıyorum 15 gün vardı 7 gün sonra oldum iğne etkisiyle. anladığım kadarıyla iğneyi olduktan sonra 14-15-16.günlerde mutlaka adet oluyoruz döngümüz ona göre kısalıyor ilaç ve iğnenin etkisiyle düzensizleştireceğini sanmıyorum ben. ilk iğnen mi senin? benim ikinci denemem. aynen dediğin gibi ilk iğnede nasıl batmalaar kasık ağrılarııı bacak ağrılarıı yarabbim tamam dedim oldu meğersem olmamış ondan valla bu ay hiç takmıyorum dinlemiyorumda kendimi napym arada bi gögüslerimi kontrol ediyorum acıyomu diye tık yokkk :)))) senin adet hesaplaman nasıl? ayyyyyy valla bişe diim konuşmak bile rahatlatıyo beni yaa ohh içimizi döküyoz yalnız değilsiinn bacım hemde hiç yalnız değilsin hepimiz burdayız hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruuz sakın umutsuzluğaa kapılmaaaaa
Önemı yok gerçekten bak evet bazen bende gülmüyorum falan ama sivri bir şekilde konuşmamaya çalışıyorum nolur nolmaz diye alıngan biri degılım. Bide yazılanları okuyorum ben emın ol günün 5saatini burda geçiriyorummYazışarak insan duygularını yansıtamıyor. Öyle çok gülükler kullanam biri de değilim. Yoksa aklımın ucundan böyle anlaşılıp hissedileceği geçmemişti. Tekrar kusura bakmayın
İnşallah
Bugün gittim ben canım test verdim muane oldum rahim duvarin kalınlaşmış dedi kan sonucunu bekliyorum ben bakalmO zaman canım devletin acilleri test almıyor
Canım aynı soru bende de var ama sanırım en sağlıklısı kan tahlili vermek. Öbür türlü çıktı mı çıkmadı mı acaba idrara geçti mi geö mi döllendi bir sürü soru işareti olacak.Merhaba kızlar benim iğnenin 14. Günü kaset test yaptim tek çizgi çıktı olsaydı çıkarmıydı acaba