Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çovit için gitmiştim ozaman yaptırdım ama Arkadaş ignenin yapıldığı gün bile 30 40 oluyo yazmış değere bı kaç yerde de okudum 4 5gunu betalari 13 civarı falan oluyo benmki biraz yüksek gibi geldi

ben de 27 nisanda oldum iğnemi. Ancak yumurtalar tam gelişmedigi için adete 11 gün kala yaptılar iğneyi. Normalde adetten 15 gün falan önce vuruyolar ya iğneyi. iğneden dolayı adette gecikme olur mu yoksa aynı zamanda yine adet olur muyum hamile kalmazsam? kafam çok karıştı

Dün yapmıştım negatifti. Regl gününü mü beklemek doğru 14. Günü mü beklemek bilemiyorum
Regl günüm benim normalde 7 Mayıs fakat iğne yapıldığı için 14. Veya 15. Gün regl gelmesi gerekiyor diye okumuştum. 4 mayısta tekrar test yaparım eğer regl olmazsam.

Regl günüm benim normalde 7 Mayıs fakat iğne yapıldığı için 14. Veya 15. Gün regl gelmesi gerekiyor diye okumuştum. 4 mayısta tekrar test yaparım eğer regl olmazsam.
Ya negatifleri gördükçe canım sıkıldı açıkçası. Hiç olumlu düşünemiyorum. İnşallah vardır ama hayırlısı yani. Ben de 5 mayısta yapacağım. Adet olursam zaten giderin de olmasam da 10-11 mayısta doktora gideceğim. 2. Tedavi için başlayacağım.

Sanırım 14 ya da 16. Gün olursun. Biraz gecikir yani

Ya benimki 4 5gunde 70acaba varmı kndimi umutlendirmek istemiyorum daa doktorum 2mayista kan tekrar ver dedi acile gitsem ne diye kan vericem ki

Ya benimki 4 5gunde 70acaba varmı kndimi umutlendirmek istemiyorum daa doktorum 2mayista kan tekrar ver dedi acile gitsem ne diye kan vericem ki
Özellerin acili seve seve kan alır canım. Gebelik şüphesi ile de ver. Devlet yapmaz ama düşük tehlikesi yoksa.

70 hcg ye gelince onun hakkında hiçbir fikrim yok inan. İlk verdiklerinde kaç oluyor sonra azalıyor mu yoksa önce artık sonra mı azalıyor bilemiyorum. O yüzden bişey diyemeyeceğim

Kuzum 20sinde iğne oldum. Sende görünce 9.günden itibaren test yapıyordum bugün iğneden sonra 12.gün dün bile erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı bugün silik olunca kan verdim 14.54 sonuç. Umarım sağlıklı Bi gebelik olur şuan onu düşünüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aaaayyy inşallah canım sağlıklu sıhhatli doğurman da nasib olur inşallah. iğnen hangi gündü ben de kendime pay çıkarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…