Çovit için gitmiştim ozaman yaptırdım ama Arkadaş ignenin yapıldığı gün bile 30 40 oluyo yazmış değere bı kaç yerde de okudum 4 5gunu betalari 13 civarı falan oluyo benmki biraz yüksek gibi geldiKaldı 4 gün ay ne çabuk geçiyorbenimde akıntı çok göğsüm dokununca ağrıyor kasık ağrısıda var bakalım hayırlısı allahtan ümit kesilmez
ne için kan verdiniz 5 gün tutsa çıkmaz bile iğne değerleri yükseltiyor
İnşallah bebiştiiirMerhabalar canım bende 5gun oluyo ovitrelle iğne olalı kan verdim ve 70.34cikti ama korkuyorum acaba iğne mi bukadar yaptı yuksek
Merhaba bende 20 sinde iğne vuruldum bugün 12. gün test yaptım negatif. Regl günümü bekliyorum. Siz yaptınız mı ?20sinde iğne vurunan arkadaşlar test vs yaptınuz mı, belirtileriniz var mı?
Dün yapmıştım negatifti. Regl gününü mü beklemek doğru 14. Günü mü beklemek bilemiyorumMerhaba bende 20 sinde iğne vuruldum bugün 12. gün test yaptım negatif. Regl günümü bekliyorum. Siz yaptınız mı ?
Regl günüm benim normalde 7 Mayıs fakat iğne yapıldığı için 14. Veya 15. Gün regl gelmesi gerekiyor diye okumuştum. 4 mayısta tekrar test yaparım eğer regl olmazsam.Dün yapmıştım negatifti. Regl gününü mü beklemek doğru 14. Günü mü beklemek bilemiyorum
İnsallh canım acilde sana bişey dediler mi degerlerinle ilgili veya iğne vurulunca beta nekadar oluyo diyeİnşallah bebiştiiir
İnsallh canım acilde sana bişey dediler mi degerlerinle ilgili veya iğne vurulunca beta nekadar oluyo diye
İğne vurulduğu andan itibaren 20-30 değer yükseltir ve gün geçtikçe düşer senin şuan 12 olması felan gerekirdi betanın dediler yine de dikkat et ağır kaldırma dedile r
Ya negatifleri gördükçe canım sıkıldı açıkçası. Hiç olumlu düşünemiyorum. İnşallah vardır ama hayırlısı yani. Ben de 5 mayısta yapacağım. Adet olursam zaten giderin de olmasam da 10-11 mayısta doktora gideceğim. 2. Tedavi için başlayacağım.Regl günüm benim normalde 7 Mayıs fakat iğne yapıldığı için 14. Veya 15. Gün regl gelmesi gerekiyor diye okumuştum. 4 mayısta tekrar test yaparım eğer regl olmazsam.
Sanırım 14 ya da 16. Gün olursun. Biraz gecikir yaniben de 27 nisanda oldum iğnemi. Ancak yumurtalar tam gelişmedigi için adete 11 gün kala yaptılar iğneyi. Normalde adetten 15 gün falan önce vuruyolar ya iğneyi. iğneden dolayı adette gecikme olur mu yoksa aynı zamanda yine adet olur muyum hamile kalmazsam? kafam çok karıştı
Özellerin acili seve seve kan alır canım. Gebelik şüphesi ile de ver. Devlet yapmaz ama düşük tehlikesi yoksa.Ya benimki 4 5gunde 70acaba varmı kndimi umutlendirmek istemiyorum daa doktorum 2mayista kan tekrar ver dedi acile gitsem ne diye kan vericem ki
70 hcg ye gelince onun hakkında hiçbir fikrim yok inan. İlk verdiklerinde kaç oluyor sonra azalıyor mu yoksa önce artık sonra mı azalıyor bilemiyorum. O yüzden bişey diyemeyeceğimYa benimki 4 5gunde 70acaba varmı kndimi umutlendirmek istemiyorum daa doktorum 2mayista kan tekrar ver dedi acile gitsem ne diye kan vericem ki
Özelde para vermek istemiyorum ki ondan bukadar karararsz kaldim devlet deÖzellerin acili seve seve kan alır canım. Gebelik şüphesi ile de ver. Devlet yapmaz ama düşük tehlikesi yoksa.
O zaman canım devletin acilleri test almıyorÖzelde para vermek istemiyorum ki ondan bukadar karararsz kaldim devlet de
Ya 9 5 çalışıyorum hastaneler muane yeri kapalı oluyo artık kaşığın agriyo şöyle böyle diye bahane uydurup gitcem çare yok insallh vardır bebeğim bnmleO zaman canım devletin acilleri test almıyor
İnşAllah canım. Seninledir inşallahYa 9 5 çalışıyorum hastaneler muane yeri kapalı oluyo artık kaşığın agriyo şöyle böyle diye bahane uydurup gitcem çare yok insallh vardır bebeğim bnmle
Kuzu bugün silik çıktı lan verdim 14.54 çıktı hamileyim inşallahGenelde oluşmuyor, çatlama iğnesi sayesinde çatlayıp atılıyor merak etme sen
Aaaayyy inşallah canımKuzu bugün silik çıktı lan verdim 14.54 çıktı hamileyim inşallah
Aaaayyy inşallah canımsağlıklu sıhhatli doğurman da nasib olur inşallah. iğnen hangi gündü ben de kendime pay çıkarayım