-
- Konu Sahibi Buketetin34
Bende 11. Gun test yaptım silikti 12. Gün negatifti bugün 13. Gun yine silik. Korkuyorum negatif e döner diyeMerhaba canım. Ben 5 aralıkta yaptım ıgneyı 36 saat sonra ılıskı oldu sonrada gun asırı devam ettık.Sonra ben iğnenin ilk gününden saydım 12. Gunu kaset test yaptım yumurtlamanında 11. Gunu olmus oldu cok sılıktı 13. Gun cok az fark vardı koyulasmada 14. Gun yanı bugun koyulaşma cok belırgın artmıstı.doktorum 16. Gun yap kan ver demıstı eger kasette cıkarsa.yarın 15. Gun olucak oglen kan verıcem bı de persembe kan verıcem artış takıbı ıcın her sey yolundaysa persembe muayne olcam dırek.Sımdı 12. Gunden sonra artış olması olumlu gorunuyor sılıklesmedı cunku ama ben yasadıgım 2 kayıptan dolayı tedırgınım o yuzden her sey persembe netlesır dıyorum ama yarın kı kan sonuca onemlı tabıkı ben sana yazarım burdan.Sımdı sen ne durumdasın hıc test yaptın mı?
Insalalh canım pozııfe doner hem daha adet olmadın.Ben kan verdım sonuc cıktı betam 71.55 cıktı bugun 15. Gunum ığne yapalı.şuan cok mutluyum ama korkuyorum persembede yapyım da emın olalım.Merhaba bende 4 Aralık pazartesi vuruldum iğneyi cumartesi akşam erken gebelik testi yaptım negatifti bu 2. İğnem inşallah pozitif e döner diye umut ediyorum
Size de hayırlı olsun
Canımmm kan verdım betam 71.55 cıktıCanım naptın çok merak ettim. Bende 6 aralıkta ovitrelle vuruldum. Aşağı yukarı seninle ayni gidiyoruz. Sen ne durumdasın merak ediyorum
Yaaa cok sevindim inşallah sağlıkla artar değerin kucağına alırsın bebeginiCanımmm kan verdım betam 71.55 cıktı
Cok sagol canım insallah Rabbım o gunlerı kısmet etsın.sende durum ne suan kuzum bugun test yaptın mı ?Yaaa cok sevindim inşallah sağlıkla artar değerin kucağına alırsın bebegini
Bu sabah yaptım yine silik çıktı. Bugün 14. Gun yarın kan versem mi acabaCok sagol canım insallah Rabbım o gunlerı kısmet etsın.sende durum ne suan kuzum bugun test yaptın mı ?
Bana da çok dua edinBu sabah yaptım yine silik çıktı. Bugün 14. Gun yarın kan versem mi acaba
Tabiki ederiz. Senin sürecin nasilBana da çok dua edin
Adet belirtilerim var hayırlısıyla olmam inşallahTabiki ederiz. Senin sürecin nasil
Resmını atsana canım bnmde ılk basta sılıktıBu sabah yaptım yine silik çıktı. Bugün 14. Gun yarın kan versem mi acaba
Adet olmadıgın surece umut var.Allahın ıznıyle ınsalalh guzel olur benm ıkıncı gebelıgımde adetım gecıkınce cok sılıkle ogrenmıstımAdet belirtilerim var hayırlısıyla olmam inşallah
Cumartesi erken gebelik testi yaptım negatifti
Sende igne vuruldun muAdet belirtilerim var hayırlısıyla olmam inşallah
Cumartesi erken gebelik testi yaptım negatifti
Resmını atsana canım bnmde ılk basta sılıktı
Üstte ki dün den çok silik görünmüyor bile. Kaset olan bugün denResmını atsana canım bnmde ılk basta sılıktı
Evet 4 Aralık da vurundumSende igne vuruldun mu
Ayy hadi insallah regli olmazsın pozitif e dönerEvet 4 Aralık da vurundum
İnşallah böyle negatif sonra pozitif diye siz atınca umutlandımAyy hadi insallah regli olmazsın pozitif e döner
Allah umutlarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah inanıyorumİnşallah böyle negatif sonra pozitif diye siz atınca umutlandım
Bugün yapıcam erken gebelik testiAllah umutlarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah inanıyorum
Buraya da ya mutlaka. Bol şans diliyorum sanaBugün yapıcam erken gebelik testi