- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Canım bugun pazar ya nobetcı eczane aramam lazım bı de zaten doktorum 14. Gun yap hatta daha da emın olmamız ıcın 16. Gun yap testı dedi o yuzden yarın yapmıcam salı yapıcam bakalım o zaman nasıl olcak.iğne etkısı mı gebelık mı kesın bellı olur.bu ay ıgne yapmasaydım bu sonucla kan verırdm ıkı gebelıgımde de bole cıktı verdim ama ıste sonucları kotu olduEvet bana da aynı gibi geldi. Başka test alma şansınız var mı bugün predictor early marka mesela
Bnde iğnenin 14 .günü yapmştim erken gebelik testi seninkinden daha silik çıkmişti 2 gün önce kan testi verdim 15.günü beta hcg 80.19 pozitif çıktı bence hamilesinYarın kan vericem bakalım gönder koyulaşma farkediliyor mu bakalım bende az önce yaptım aşılama günü sayılmıyor 4 aralıkta yaptırmıştım ertesi gündne sayıyorum 13 günüm senin daha erken olabilir
İnşallah sağlıkla bu ay evladınıza kavuşursunuz. Sonucu bekliyorum bendeCanım bugun pazar ya nobetcı eczane aramam lazım bı de zaten doktorum 14. Gun yap hatta daha da emın olmamız ıcın 16. Gun yap testı dedi o yuzden yarın yapmıcam salı yapıcam bakalım o zaman nasıl olcak.iğne etkısı mı gebelık mı kesın bellı olur.bu ay ıgne yapmasaydım bu sonucla kan verırdm ıkı gebelıgımde de bole cıktı verdim ama ıste sonucları kotu olduo yuzden gunu gelsın en ıyısı ıste bı yandan da merak ettım yaptım herkes sagolsun fıkır verdı
Ayy canım masallah masallah.Rabbım ınsalah sag salım kavustursun yavruna.Insallah bende hamıleyımdır.Bugun 13. Gun ama dund gore aşırı bı koyulasma goremedım ben yanı rengı aynı gıbı kendım evde ıyıce baktım.sence var mıdıe ıgne etkısı mı yaBnde iğnenin 14 .günü yapmştim erken gebelik testi seninkinden daha silik çıkmişti 2 gün önce kan testi verdim 15.günü beta hcg 80.19 pozitif çıktı bence hamilesin
Insallh canım guzel haberler alırım.yazarım sanada burdanİnşallah sağlıkla bu ay evladınıza kavuşursunuz. Sonucu bekliyorum bende
Günden güne koyulaşmadı ben takıp ettim 2 gün yaptım test hep silikti iğne etkisi kalmamştır ki artık erken gebelik testi 13 günden sonra doğruyu gösteriyorAyy canım masallah masallah.Rabbım ınsalah sag salım kavustursun yavruna.Insallah bende hamıleyımdır.Bugun 13. Gun ama dund gore aşırı bı koyulasma goremedım ben yanı rengı aynı gıbı kendım evde ıyıce baktım.sence var mıdıe ıgne etkısı mı ya
Canım bugun tekrar yaptım rengı düne göre koyulaşmış gördüm bakabılır mısın.Bugun artık ıgne yapalı 14. GünGünden güne koyulaşmadı ben takıp ettim 2 gün yaptım test hep silikti iğne etkisi kalmamştır ki artık erken gebelik testi 13 günden sonra doğruyu gösteriyor
Canımm bakar mısın bugun sankı daha cok koyulasmıs asla sılikleşme yok ama koyulasma var.Sen de bi inceler misin.İnşallah sağlıkla bu ay evladınıza kavuşursunuz. Sonucu bekliyorum bende
Kuzum ben koyulaştığını görüyorum bence var ve daha erken gibi görünüyorCanımm bakar mısın bugun sankı daha cok koyulasmıs asla sılikleşme yok ama koyulasma var.Sen de bi inceler misin.
Evett çok net koyulaşmış , bence bebiş varCanımm bakar mısın bugun sankı daha cok koyulasmıs asla sılikleşme yok ama koyulasma var.Sen de bi inceler misin.
Canım yarın kan vercem sonra persembede vercem artış olcak mı bakalım.İnşallah gebeyımdır ınsallah ıgne etkısı degıldır ama ıgne etkısı olsa azalırdı koyulasmazdı degıl mı.Ikı defa kotu sonuclandı gebelıgım cok korkuyorum o yuzden.Evett çok net koyulaşmış , bence bebiş varhayırlı olsunnnnn
Canım yarın test yapcam sonra da persembe yapcam artış varmı dıye bakcam.yazarım burdan bakarsın sendeKuzum ben koyulaştığını görüyorum bence var ve daha erken gibi görünüyorAyy kan versen hemen olmaz mı
İğne etkisinde koyulaşma mümkün değil hele ki 14 gün olmuş. İnşallah sağlıkla ilerler. Bir öncekinde kimyasal mı olduCanım yarın kan vercem sonra persembede vercem artış olcak mı bakalım.İnşallah gebeyımdır ınsallah ıgne etkısı degıldır ama ıgne etkısı olsa azalırdı koyulasmazdı degıl mı.Ikı defa kotu sonuclandı gebelıgım cok korkuyorum o yuzden.
Canım bende oyle dusundum 14. Gune kadar rengı azalır ve yok olurmus sonra gebelık varsa yavas yavas koyulasırmıs.ben hıc test yapmamıştım. İğne gununden ıtıbaren 12. Gunde sılık cıktı 13. Gunde bıraz sankı aynı gıbıydıler bugun 14. Gun gozle gorulur koyulaşma olmus ya bnde o yuzden vardır dıye dusundum zaten attım hepsını bakmıssındır.Sımdı ben nısan ayında bır kımyasal gebelık gecırdım.Hazıran ayında da tekrar gebe kaldım onda da bebegın kalbı 6. Haftada durmus 7,8 haftalıkken kurtaj oldum duzelır dıye bekledık olmadı malesef.ıste bu yuzden korkuyorum aynı seylerı yasamaktan.bır de gebe kalırsam her sey yolunda gıderse kan sulandırıcı ıgne baslatıcak doktorum bende heterozigot cıkmıstı kan pıhtılaşmasıymış.doktorum cok onemlı degıl ama baslatıcam dedı.bir oncekı forumumda onu sormustum hatta.Anlıcagın tam 1 yıldır ugrasıyoruz ve boyle seyler yasadım o yuzden tedırgınım aslında.İğne etkisinde koyulaşma mümkün değil hele ki 14 gün olmuş. İnşallah sağlıkla ilerler. Bir öncekinde kimyasal mı oldu
Eğer ilaç başlayacaksa yarın kan verin ve hemen doktorla iletişime geçin. İnşallah bu defa sağlıkla hayırla ilerler. Bol bol dua edin.Canım bende oyle dusundum 14. Gune kadar rengı azalır ve yok olurmus sonra gebelık varsa yavas yavas koyulasırmıs.ben hıc test yapmamıştım. İğne gununden ıtıbaren 12. Gunde sılık cıktı 13. Gunde bıraz sankı aynı gıbıydıler bugun 14. Gun gozle gorulur koyulaşma olmus ya bnde o yuzden vardır dıye dusundum zaten attım hepsını bakmıssındır.Sımdı ben nısan ayında bır kımyasal gebelık gecırdım.Hazıran ayında da tekrar gebe kaldım onda da bebegın kalbı 6. Haftada durmus 7,8 haftalıkken kurtaj oldum duzelır dıye bekledık olmadı malesef.ıste bu yuzden korkuyorum aynı seylerı yasamaktan.bır de gebe kalırsam her sey yolunda gıderse kan sulandırıcı ıgne baslatıcak doktorum bende heterozigot cıkmıstı kan pıhtılaşmasıymış.doktorum cok onemlı degıl ama baslatıcam dedı.bir oncekı forumumda onu sormustum hatta.Anlıcagın tam 1 yıldır ugrasıyoruz ve boyle seyler yasadım o yuzden tedırgınım aslında.
Doktor 16. Gun test yap ve gel dedı canım ,yarın 15. Gun oluyor kanı verıcem bıde persembe vericem 2 gunde bır 2 katı artması lazım ya bu yuzden artısa bakıp gıdıcem persembe doktora.Tam 17 gun olmuş olcak kesınlesır o zamanda .cok dua ettım Allaha ve hep edıyorum.Rabbım ınsallah hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsınEğer ilaç başlayacaksa yarın kan verin ve hemen doktorla iletişime geçin. İnşallah bu defa sağlıkla hayırla ilerler. Bol bol dua edin.
Merhaba canım. Ben 5 aralıkta yaptım ıgneyı 36 saat sonra ılıskı oldu sonrada gun asırı devam ettık.Sonra ben iğnenin ilk gününden saydım 12. Gunu kaset test yaptım yumurtlamanında 11. Gunu olmus oldu cok sılıktı 13. Gun cok az fark vardı koyulasmada 14. Gun yanı bugun koyulaşma cok belırgın artmıstı.doktorum 16. Gun yap kan ver demıstı eger kasette cıkarsa.yarın 15. Gun olucak oglen kan verıcem bı de persembe kan verıcem artış takıbı ıcın her sey yolundaysa persembe muayne olcam dırek.Sımdı 12. Gunden sonra artış olması olumlu gorunuyor sılıklesmedı cunku ama ben yasadıgım 2 kayıptan dolayı tedırgınım o yuzden her sey persembe netlesır dıyorum ama yarın kı kan sonuca onemlı tabıkı ben sana yazarım burdan.Sımdı sen ne durumdasın hıc test yaptın mı?Canım naptın çok merak ettim. Bende 6 aralıkta ovitrelle vuruldum. Aşağı yukarı seninle ayni gidiyoruz. Sen ne durumdasın merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar.Doktorum bana 5 aralık salı gunu ovitrella çatlatma iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki oldu ve gün aşırı devam ettık.Bugun iğne yapalı 12 gun oldu ve ben kaset test yaptım.iğnede yalancı hcg oldugunu bılıyorum acaba etkısı gectı mı ya da gebelık basladı mı dıye meraktaydım ve testım fotograftakı gıbı cıktı.doktorum adet olmazan 14. Gun test yap demıstı ama ben dayanamadım işte ,sızce bu hala ıgne etkısı mıdır? Ya da ıgne olup etkısını en gec ne zaman kaybettıgını hatırlayan varsa benımle paylasabılır mı ? 2 gun daha nasıl beklıcem bılmıyorum cok uzun zamandır bu gebelıgın olmasını beklıyoruz e
Merhaba arkadaşlar.Doktorum bana 5 aralık salı gunu ovitrella çatlatma iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki oldu ve gün aşırı devam ettık.Bugun iğne yapalı 12 gun oldu ve ben kaset test yaptım.iğnede yalancı hcg oldugunu bılıyorum acaba etkısı gectı mı ya da gebelık basladı mı dıye meraktaydım ve testım fotograftakı gıbı cıktı.doktorum adet olmazan 14. Gun test yap demıstı ama ben dayanamadım işte ,sızce bu hala ıgne etkısı mıdır? Ya da ıgne olup etkısını en gec ne zaman kaybettıgını hatırlayan varsa benımle paylasabılır mı ? 2 gun daha nasıl beklıcem bılmıyorum cok uzun zamandır bu gebelıgın olmasını beklıyoruz eşimle.