- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
- Konu Sahibi Buketetin34
Rabbım sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsallah canım benımBana da çok dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbım sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsallah canım benımBana da çok dua edin
Bugun yaptıgın kasette gayet bellı vala canımÜstte ki dün den çok silik görünmüyor bile. Kaset olan bugün den
Canım testı yapınca atsana bakalımBugün yapıcam erken gebelik testi
Atarım tabiki sende durumlar nasılBuraya da ya mutlaka. Bol şans diliyorum sana
Belli gibi ama iğneden dolayı olabilir mi acaba diye endişe duyuyorum yarın yine test yapicam böyle olursa direk kan vermeye gidicemBugun yaptıgın kasette gayet bellı vala canım
Ben şuan bekliyorum yarın 15 . Gun yine test yapicam 2 çizgi çıkarsa kan vericemAtarım tabiki sende durumlar nasıl
Atarım canımCanım testı yapınca atsana bakalım
inşallah çıkar hayırlısıylaBen şuan bekliyorum yarın 15 . Gun yine test yapicam 2 çizgi çıkarsa kan vericem
İnşallah. Sen yaptın mı testAtarım canım
inşallah çıkar hayırlısıyla
14. Gun ıgne etkısı kalmıyor ya canım o yuzden sen yrında yap varsa hemen kan verBelli gibi ama iğneden dolayı olabilir mi acaba diye endişe duyuyorum yarın yine test yapicam böyle olursa direk kan vermeye gidicem
Daha yapmadımİnşallah. Sen yaptın mı test
Doğru diyorsunuz inşallah vardır ya14. Gun ıgne etkısı kalmıyor ya canım o yuzden sen yrında yap varsa hemen kan ver
Aslında yapmadıysan sabah ilk idrar la yapmak daha sağlıklı olurDaha yapmadım
İnşallah Allahın ıznıyle vardır sen merak etme kuzum.Allah yazdıysa nasıp olcak sen sabah yap varsa kan ver hemen senle ben aynıyız bnmde 15. Gundu bugun bak o yuzden yarın hallet bu işi ve guzel haberı ver bize.Doğru diyorsunuz inşallah vardır ya
Ay hadi inşallahİnşallah Allahın ıznıyle vardır sen merak etme kuzum.Allah yazdıysa nasıp olcak sen sabah yap varsa kan ver hemen senle ben aynıyız bnmde 15. Gundu bugun bak o yuzden yarın hallet bu işi ve guzel haberı ver bize.
Test bozuk çıktı şansıma bi tane almıştı eşim deAy hadi inşallah
Olsun vardır bi hayır. Yarın sabah alıp yaparsın yineTest bozuk çıktı şansıma bi tane almıştı eşim de
Yaparım canımOlsun vardır bi hayır. Yarın sabah alıp yaparsın yine
Kan vermeme gerek kalmadı hiç regli olmuşum. Daha dün test pozitif çıkarken bugün regli oldum. Sanırım kimyasal gebelik tiİnşallah Allahın ıznıyle vardır sen merak etme kuzum.Allah yazdıysa nasıp olcak sen sabah yap varsa kan ver hemen senle ben aynıyız bnmde 15. Gundu bugun bak o yuzden yarın hallet bu işi ve guzel haberı ver bize.
Canım yptın mı sen testYaparım canım
Canım benım şimdi ben sana ne soylesem şuanki ruh halin düzelmicek bılıyorum.senın yasadıgın bu durumu defalarca yaşadım.hamıle oldugumu dusundum o heyecanla bekledım adet oldum.ama kısmettte ne varsa o olur belkıde ıgnenın etkısıydi ben bır kere kımyasal gecırdım adetım uc gun gecıktıkten sonra adet oldm kanda 80 cıkmıstı takıp ıcın test verdım 15 e dusmustu şok olmuştum sonrada adet olmustum.kımysaldı cunku.Sımdı bu ay olmadıysa morelını bozma Rabbım hayırlısıyla zamanı gelınce nasıp etcek adetın bıtsın tekrar denersınız yenı yıldan sonra ınsallah guzel habeler alırsınız.Kan vermeme gerek kalmadı hiç regli olmuşum. Daha dün test pozitif çıkarken bugün regli oldum. Sanırım kimyasal gebelik ti