Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

İnşallah Allahın ıznıyle vardır sen merak etme kuzum.Allah yazdıysa nasıp olcak sen sabah yap varsa kan ver hemen senle ben aynıyız bnmde 15. Gundu bugun bak o yuzden yarın hallet bu işi ve guzel haberı ver bize.
Kan vermeme gerek kalmadı hiç regli olmuşum. Daha dün test pozitif çıkarken bugün regli oldum. Sanırım kimyasal gebelik ti

Kan vermeme gerek kalmadı hiç regli olmuşum. Daha dün test pozitif çıkarken bugün regli oldum. Sanırım kimyasal gebelik ti
Canım benım şimdi ben sana ne soylesem şuanki ruh halin düzelmicek bılıyorum.senın yasadıgın bu durumu defalarca yaşadım.hamıle oldugumu dusundum o heyecanla bekledım adet oldum.ama kısmettte ne varsa o olur belkıde ıgnenın etkısıydi ben bır kere kımyasal gecırdım adetım uc gun gecıktıkten sonra adet oldm kanda 80 cıkmıstı takıp ıcın test verdım 15 e dusmustu şok olmuştum sonrada adet olmustum.kımysaldı cunku.Sımdı bu ay olmadıysa morelını bozma Rabbım hayırlısıyla zamanı gelınce nasıp etcek adetın bıtsın tekrar denersınız yenı yıldan sonra ınsallah guzel habeler alırsınız.

X