Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

İnşallah hamileyimdir cok uzun zamandır ugrasıyoruz ve bende bır kımyasal bır kürtaj gecırdım Allahım yardımcımız olsun.sız kan verıp mı dustugunu gordunuz.Belkı ıgnenın etkısı düşüyordur.belkı tekrar yukselcek
Amin
Yok iğne etkisi geçti dün akşam göğüs ağrım hafifleyince test yaptım koyuydu sabah yaptım siliklesmis
IMG_20231217_085750.jpg

Amin
Yok iğne etkisi geçti dün akşam göğüs ağrım hafifleyince test yaptım koyuydu sabah yaptım siliklesmisEki Görüntüle 3353664
Canım bu testler cok koyu baksana hıc sılınmemıs benım testte bak bıde sılık ıkınci cizgi siliklik yok sen bence kan ver hem bugun 16. Gun aslında bnm doktorum 14. Test ver dedı sonra ben bole olaylar yasadıgımdan kafama tkatıgımdan 16. Gun ver kesın sonuc dedı.o yuzden 16. Gün boyleyse kesın vardır adet olmadıysan hemen gıt kan ver.

Canım bu testler cok koyu baksana hıc sılınmemıs benım testte bak bıde sılık ıkınci cizgi siliklik yok sen bence kan ver hem bugun 16. Gun aslında bnm doktorum 14. Test ver dedı sonra ben bole olaylar yasadıgımdan kafama tkatıgımdan 16. Gun ver kesın sonuc dedı.o yuzden 16. Gün boyleyse kesın vardır adet olmadıysan hemen gıt kan ver.
Yarın vericem inşallah yükselmiştir en son 60 di

Bugun 16. Gunun o zaman kan verdınız mi siz benım bugun 13. Gun oluyor yıne test yaptım az once ama koyulasma fark etmedım aynı dunku gıbı cıktı 😔
Yarın kan vericem bakalım gönder koyulaşma farkediliyor mu bakalım bende az önce yaptım aşılama günü sayılmıyor 4 aralıkta yaptırmıştım ertesi gündne sayıyorum 13 günüm senin daha erken olabilir

Eklentiler

• IMG_6132.jpeg
    IMG_6132.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 98
Yarın kan vericem bakalım gönder koyulaşma farkediliyor mu bakalım bende az önce yaptım aşılama günü sayılmıyor 4 aralıkta yaptırmıştım ertesi gündne sayıyorum 13 günüm senin daha erken olabilir
Canım sende var maşallahh.Insallah gebesındır kan verdıgınde netlesır.Benm iğneyi yapalı. 13 gun oldu yumurtlama ve ılk degerlendırme gunuyle 12. Gun oldu.Baktınmı teste rengı aynı yanı ben koyulasma gormedım ama sankı sılınmemıste 24 saat sonra yaptım işte testı yarın yapmıcam salı yaparım artık eger adet olmazsam.

Salı günü 8 di Perşembe 60 yarın vericem birde
Canım hayırlı olsun hamılesın.Cunku surekli artıs var.düşüş olsaydı 8 den sonra sıfırlanırdı sımdı ıkı gunde bır ıkı katı olcak desek senın yarınki sonuc guzel cıkar persembe 60 cumartesi 120 pazartesi 240 cıkar en kotu yapınca bana da haber merak ettım ınsallah her sey yolunda ılerler.😍

Canım sende var maşallahh.Insallah gebesındır kan verdıgınde netlesır.Benm iğneyi yapalı. 13 gun oldu yumurtlama ve ılk degerlendırme gunuyle 12. Gun oldu.Baktınmı teste rengı aynı yanı ben koyulasma gormedım ama sankı sılınmemıste 24 saat sonra yaptım işte testı yarın yapmıcam salı yaparım artık eger adet olmazsam.
Aşkım 12.gün çıktı çizgi bencr vardır benim ilk aşılamamda 9 günden sonra hiç bir şey çıkmamıştı

Aşkım 12.gün çıktı çizgi bencr vardır benim ilk aşılamamda 9 günden sonra hiç bir şey çıkmamıştı
Ya ınsallah vardır cok ıstıyoruz ama korkuyorum yasadıklarımdan dolayı bıde ıgne etkısı olablır dıye kafam karısık ben 2,3 gun daha sabır edıp ogrenıcem artık gunler nasıl gecer bılmıyorum

Ben adet olucam sandım test bile yapmadım salıdan sonra aşırı adet sancısı vardı adet dönemindeki gibi ama bak iki çizgi
Bende hıc belırtı olması bu ay yanı hıcbır sey hıssetmıyorum sadece akıntım cok bıde arada batma oluyor.sen yarın sonucu at ınsallah guzel artık olmuştur kuzum

Ya ınsallah vardır cok ıstıyoruz ama korkuyorum yasadıklarımdan dolayı bıde ıgne etkısı olablır dıye kafam karısık ben 2,3 gun daha sabır edıp ogrenıcem artık gunler nasıl gecer bılmıyorum
Banada geçmiyor biz 20 aydır bekliyoruz bu haberi Allahım ikimiz içindr hayırlısını versin inşallah pozitiftir

Canım hayırlı olsun hamılesın.Cunku surekli artıs var.düşüş olsaydı 8 den sonra sıfırlanırdı sımdı ıkı gunde bır ıkı katı olcak desek senın yarınki sonuc guzel cıkar persembe 60 cumartesi 120 pazartesi 240 cıkar en kotu yapınca bana da haber merak ettım ınsallah her sey yolunda ılerler.😍
Haber veririm tabi

Canım ben testı yaptım ama nedense bana gore koyulasma yok gıbı rengi dunku gıbı sılıklesmemıste ama koyulasmamıs da anlamadım sımdı koyuyorum fotografı bugun 13. Gun olcak ıgne yapalı yumurtlamanında 12. Gunu olmus olcak.
Evet bana da aynı gibi geldi. Başka test alma şansınız var mı bugün predictor early marka mesela

X