- Konu Sahibi mine ferhat
-
Burada yazmışsınız şimdi gördüm. İlk ilişki 38 saat, ikinci birinciden 40.5 saat sonra. Yalnız üçüncüyü anlamadım. Akşam 18.00 ilişki, sonrasında hemen 7 saat sonra bir ilişki daha mı oldu?İğneyi 17 Temmuz saat 11.30 gibi vurdurdum ilk değerlendirme 19 Temmuz saat 01:30 gibi oldu 38. Saat gibi oldu yani, 20 Temmuz 18:00 ve 21 temmuz 01:00 gibi saatler tamamen doktorun talebiydi. Ardından ilişki yasağı verdi, Takibini kendisi bu şekilde yaptı. Fazla detay verdim kusura bakmayın umarım aklınızda soru işareti kalmaz.
Aynen iğneden bir gün öncede beraberlik olsa sorun olmaz. İğne vurulduktan 36 saat sonra çatlıyor zaten,çatladıktan sonra da 24 saat canlı kalıyor. İğne öncesi ve doktorun belirttiği ilişki takvimine uy inşallah güzel haberlerini verirsinBenim de kafam karıştı doktor çok önemsemedi yumurta çatladı mı 24 saat canlı kalıyor şimdi sabah eşim işe gidiyorya kaçırırsam korkuyorum acaba ben de bir gün önce mi yapsam sağlama işimi alsam
İnşallah Canım verdiğin bilgi için teşekkürler kafam çok karışmıştı doktor yeteri bilgi vermemiştiAynen iğneden bir gün öncede beraberlik olsa sorun olmaz. İğne vurulduktan 36 saat sonra çatlıyor zaten,çatladıktan sonra da 24 saat canlı kalıyor. İğne öncesi ve doktorun belirttiği ilişki takvimine uy inşallah güzel haberlerini verirsin
Rica ederim canım. Evet bazı doktorlarda bu durum var maalesef, inşallah güzel haberlerini verirsin bizeİnşallah Canım verdiğin bilgi için teşekkürler kafam çok karışmıştı doktor yeteri bilgi vermemişti
İnşallah canım ya çok yoruldum artıkRica ederim canım. Evet bazı doktorlarda bu durum var maalesef, inşallah güzel haberlerini verirsin bize
Ben bu ay ovülasyon ile de takip etmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz için, inşallah en kısa sürede hepimiz meleklerimize kavuşuruzİnşallah canım ya çok yoruldum artık
Amin inşallah ben de ovülasyon denedim bir ara benim aldığım marka kütüydü herhalde hiç çıkmadıBen bu ay ovülasyon ile de takip etmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz için, inşallah en kısa sürede hepimiz meleklerimize kavuşuruz
İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var Ebru abla onun testleri çok iyi kullanıyorsan bir göz at sayfasına istersenAmin inşallah ben de ovülasyon denedim bir ara benim aldığım marka kütüydü herhalde hiç çıkmadı
Tamam bir bakayım eğer iğne tutmaz ise öyle yapacağımİnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var Ebru abla onun testleri çok iyi kullanıyorsan bir göz at sayfasına istersen
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
İnşallah tutarda gerek duymazsınTamam bir bakayım eğer iğne tutmaz ise öyle yapacağım
İnşallah inşallah dua edinİnşallah tutarda gerek duymazsın
Amin inşallahMerhaba. İğneden sonra ilk ilişki 36 saat sonra mı dedi size de doktorunuz? Sonrası için her gün ya da gün aşırı diye belirtti mi? Hayırlı olsun bu arada, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet doğrudur bu şekilde, bir öncekinde mesajdaki rakamlar yaklaşıktır( 36 36 8 yazmıştım) aslında (38 40 ve 8) saat aralıklarıBurada yazmışsınız şimdi gördüm. İlk ilişki 38 saat, ikinci birinciden 40.5 saat sonra. Yalnız üçüncüyü anlamadım. Akşam 18.00 ilişki, sonrasında hemen 7 saat sonra bir ilişki daha mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?