Gebeliğe Hazırlık Ovitelle ve femera ile gün sayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mine ferhat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
85
18
24
Merhaba hanımlar benim gibi çatlatma iğnesi yaptırıp ta beklemede olan varmı varsa gelsin beraber belirtilerimizi gün gün takip edelim benim bugün 7. Günüm peki ya sizin

18 Temmuz çatlatma iğnesi vuruldum femara kullandım 9 gün 5 yumurta büyüdü 4 ü çatlamak için gelişti doktorum adet olmazsan 4-5 Ağustos test yap dedi ben dayanamayıp 1 Ağustos erken gebelik yaptım ama çıkmadı adet geçeli 2 gün oldu yarın kaset test deneyeceğim doktorum kaset test yaparsın çıkmazsa adette olmazsan 1 hafta sonra tekrarlarsın dedi inşallah hamileyimdir kızlar

İnşallah hamilesindir meleğin sana sımsıkı tutulmuştur güzel haberler alman gilegiyle inşallah haber bekliyoruz

İnşallah hamilesinizdir
Testler yanıltıcı olabiliyor bazen,isterseniz kan tahlili yaptırın daha sağlıklı sonuç verir

Öncelikle herkese merhaba bende çatlatma iğnesiyle bir sürece girdim ve eğer hamile olursam bu süreci burada paylaşacağıma ant içmiştim
İlk regli tarihim 6 temmuzdu ve 3. Gününde doktora gittiğimde femara isminde bir ilaç vermişti 5 gün kullan gel dediğinde 5. Gün yumurtam 14 mm di. pazartesi yeniden gel kontrol edelim dedi, gittim 21 mm olmuştu. Doğrudan çatlatma iğnesi verdi ve bugün iğneyi yaptır dedi. iğne vurulduktan tam 36 saat sonra ilişki önerdi ve iğneyi vurduktan sonraki gün gel çatlama olmuş mu bakalım demişti. Gittim çatlama olmuştu 2 gün daha doktorumun belirttiği saatte birliktelik yaşadık. Ardından 2 hafta sonra gel dedi ve en zorlu süreç o zaman başladı inanın. İğnenin hiç bir yan etkisini yaşamadım ağrı sızı sancı vs yoktu tabi 14gün dayanamadığım için evde kaset test yaptım ilk test iğneden 6 gün sonraydı pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyordum ardından yaptığım test negatif çıkınca iğne etkisini kaybetmiştir diye düşündüm 10. Gün erken gebelik testi aldım ve çok silik bi çizgi gördüm bir gün sonra dayanamadım kan verdim 3.99 çıktı umudum kırılmıştı 3 gün sonra kendi doktoruma gittim kan testi yaptı ve Hcg 88 hamilesiniz dedi regl tarihime daha 4 gün vardı. 2 gün sonra yeniden yaptırdı ve 282 çıktı sonucum. Şuan henüz 4 haftalık bir susam tanesi rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum

Ay maşallah rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin sağ salim umut oldun bizlere benimde 10. Günüm bugün bize bol bol dua lütfen hamilelerin duası kabul olur

Merhaba, sizin adınıza çok sevindim
Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Darısı bizlerin başına

Kızlar ben yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum acaba versem çıkarmı ya 11. Gün oluyor yarın

Canım senin kaçıncı gün
Pazar günü öğlen 12:00 de vurdum iğnemi canım. O günü de sayılıyor mu bilmiyorum eğer sayılıyorsa 7. günümdeyim Bugün test yaptım negatifi görmek için henüz tam olmamış,haftaya Cumartesi tekrar yapacağım bakalım Aslında doktorum adetin geçince test yap dedi ama burada ilaçtan dolayı adeti geçende çok gördüm bende o yüzden sadece negatifi görmek için yapıyorum,pozitif görürsem sonrasında en azından ilaç etkisi olmadığını anlarım diye düşündüm

Eklentiler

• 6CBA29D7-DAAB-4F91-B22B-166EC451FB30.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 39
Canım hayırlı olsun öncelikle.İğneyi vurulduktan kaç saat sonra ilk ilişkiyi yaşadın ve sonrasında nasıl oldu?

Ama hâlâ etkisi tam geçmemiş silik çizgi var

Benim ilk deneyimim ama buradan okuduğum yorumlardan çıkarttığım 14-15. gün sonrası öneriliyor. Ama öncesinde negatifi testte gördüysen eğer varsa çıkar kanda
Dün idrar testi yaptım negatif ama sabrım gelmiyor gerçekten tutamıyorum kendimi artık var yada yok belli olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…