Gebeliğe Hazırlık Ovirella çatlama iğnesi ve ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Kızlar merhaba bugün çatlama iğnesi vuruldum bu hafta yumurta takibi yaptırdım doktor iki yumurtam oldugjnu gelişiminin iyi olduğu kendi kendine de çatlayabileceğini ama riske atmamak için çatlama iğnesi verdi göbekten vuruldum dün gittim dün akşam pazartesi sabah salı akşamı ilişkiye girin dedi bu arada eşimde progeny m kullanıyor hareketlik için biz üst üste çok ilişkiye girmiş olduk spermleri etkiler mi bilmiyorum tablomu size atayım bi bakın değerlendirmeler iyi mi .pazar gurmemez gerekiyordu onu da değerlendirdik ve ne zaman a kadar devam edelim

Eklentiler

• Screenshot_20180506-131517.png
    188,4 KB · Görüntüleme: 124
Kafanızı boşaltın biraz. Sadece çocuk için ilişki olursa vücut kendini kilitler. Ben de çok hesap yaptım böyle ama sadece bir iki kez ilişki olan ay, fitil kullandığım için bebek dusunmedigimiz ay tuttu. Her şeyin hayırlısı.

Maalesef zamanın da bende takmazdım ama 2 ay sonra tam 1 yıl olacak ister ister stres oluyorum ve yine maaalesef sadece bebek için ilişkiye giriyorum çok yoğun bir hayatım var kırk yıl aklıma gelmez bi akışına bıraksam hayatta bebeğimiz olmaz

Biliyorum ben de sizin gibiydim. 17 ay sonra oldu. Bitkisel kürler yapıyor musunuz?

Evet keçiboynuzu ve progeny m ilaç kullanıyor eşim bende bu ay yumurtlama takibine girmiştim iğne vuruldum bekliyorum o kadar bunaldim ki herşey vakti zamanı geldiğinde olur bunun bilincindeyim ama sanki hiç o duyguyu tadamiycam gibi. Sizin bir sorun var mıydı
Biliyorum ben de sizin gibiydim. 17 ay sonra oldu. Bitkisel kürler yapıyor musunuz?

Bak arkadaşım ben de aynı senin gibiydim ama içini ferah tut. Tam olarak problem ne? Pco mu var sende? Yumurtan mı büyümuyor? Ya da büyüyor ama catlamiyor mu? Fazla kilon var mi? Sigara kullanıyor musun? Hormon değerlerin normal mi?
Bende pco vardı ve o yüzden hormon değerlerim duzensizdi. Yumurtam büyüyordu ama catlamiyordu. Ben önce soğan suyu içtim ve yumurtalıklarımdaki o çatlamamis yumurta kistleri temizlendi. Aynı zamanda spor yaptım ( her gün en az 45 dk yürüyüş) ondan sonra incir havuc kuru yaptım ama tutmadı. Bu arada üç kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı. Yumurtam büyüdü ama catlamadi kist oldu. Sonra biraz ara verdim başka bı doktora gittim. O da bana aynı tedaviyi uygulayacaktı ben istemedim kendim araştırmaya başladım. Hormonların düzene girmesi için testere dişli aslanpençesi çayı içtim ve o ay hormonlarim olması gereken seviyeye geldi çok şaşırdım. Sonra hayıt suyu içtim arı sütü bal polen karışımı yedim ama yine olmadı. Yani her şey normaldi ama olmuyordu. Bu sefer acaba tüplerde mı tıkanıklık var diye düşünerek rahim filmi çektirdim. Ama ne acı çektim film sırasında. Sanırım hafif tıkanıklıklar vardı onlar açıldı diye düşünüyorum. Ve o ay rahimde yara olduğu için doktor fitil vermişti. Fitili kullanmaya başlamadan önceki gece olan tek ilişkiyle ben hamile kalmışım. Benim hikayem bu. Umutsuzdum beklemiyordum ama boşuna uzmusum kendimi. Sen kendi vücudunu tanı ve kendi tedavini bul. Bitkilerin gücüne inan lütfen. Ben yaptığım her şeyin faydasını gördüm.

Son düzenleme:
Doktorların dediğine gore gayet saglikliyiz hormon sonuçlarım gayet iyi pci yok regl im düzenli bi rahim filmi kaldı
Heralde zamanını bekliyor

merhaba, durumumuz sizinle birebir benzerlik gösteriyor. bende dün sabah çatlama iğnesi oldum. Pazar, ptesi birliktelik salı günü progestan ilaça başla dedi doktor. Sizin durumunuz nasıl bebeğiniz oldumu? yada başka tedaviler uyguladınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…